פטרון הסטיגמה

רותם6

New member
פטרון הסטיגמה../images/Emo66.gif

אנשיייייייים אנחנו צריכים אולי לעשות משהו כדי להוריד מעלינו תסטיגמה של העבריינים. רסמי הסטיגמה לא כ"כ מפריעה אישית לי כי מי שמכיר אותי טוב יודע שאני לא עבריין. אבל אם אתם רוצים להוריד את הסטיגמה אולי נשלח מכתב בשם הפורום של בת-ים שאנחנו רוצים להבעיר שאנחנו לא עבריינים

al-x

New member
אז ככה:

אין לסטיגמה פטרון, היא לא נפטרה, אבל אולי בבוא היום נוכל לפתור אותה. ותשמע, לא כדאי להבעיר אף אחד ושום דבר, אבל אני בטוח שניתן להבהיר שאנחנו לא עבריינים. לגבי ההצעה, למי נשלח את המכתב? לדעתי שום מכתב לא יפשפיע, מה נכתוב בו? "אנחנו לא עבריינים, באמת שלא, תאמינו לנו". מה שכן ניתן לעשות זה שמי שצריך לשנות את היחס שלו שישנה אותו, קודם כל כלפי תושבי העיר וכלפי מבקרי העיר, שאנשים לא יבואו ויחשבו שמדובר בגן חיות (למרות שהמצב למזלנו הוא אינו כזה). וגם בת-ימים שמבקרים בערים אחרות צריכים לשנות את היחס שלהם לפעמים, שהם לא יעשו מעשים ואז ישאלו אותם מאיפה הם וכשהם יגידו בת-ים הם יקבלו כתשובה "אה טוב, זה ברור". מכתב לא ישנה את הסטיגה, רק מעשים.

myou

New member
../images/Emo166.gif

בת -ימים יקרים . אין סטיגמה בבת-ים יש חברה מקסימים בבת-ים. את הזבנג צריך לתת בניהול כושל העיר. צריך ראש עיר בן-ים . שבוע טוב .

למעלה