פטריה בואגינה ......

פטריה בואגינה ......

שלום לכולם, אני סובלת מזה חודשיים מפטריה בואגינה שנוצרה עקב לקיחת אנטיביוטיקה (תתפלאו - יש קשר) . קיבלתי כדורים וגם משחה לטיפול בפטריה והיא ממשיכה לחזור חרף טיפולים חוזרים ונשנים . שאלתי היא - האם יש שמן שאוכל למרוח על האזור על מנת לפתור את הבעיה אחת ולתמיד . השמן , במידה ויש כזה , יהיה פיתרון גם לבעיה מינית שיש לי , אבל אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון לפרט עליה ....

ADH2003

New member
מניסיון

תפסיקי לקחת אנטיביוטיקה אלא אם כן זה חובה(!!!)

yoelnd

New member
שמן

היי ישנם מספר אמצעים היוכלו לסייע לך בנידון: ישנו מוצר על בסיס שמן עץ התה המיועד להחדרה. שטיפות וגינליות עם שמן עץ התה, ואפשר להוסיף גם אצידופילוס באבקה או יוגורט (כן, כן, מה לעשות). ועם אותם אמצעים גם לשים טמפון עד שעתיים. רצוי ליטול אצידופילוס בכמות מוגברת. במידה ויש עוד שאלות או בהדרכה אשמח לענות, אגב גם נושא התזונה חשוב ולכן יש מקום להתייעץ עם מטפל רב תחומי. בבריאות טובה! http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/index.html

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif עצות מצויינות

תנסי את האצידופולוס, יוגורט ועץ התה. אם זה לא עוזר לך , כדאי לך ללכת למטפל שינסה להתאים לך טיפול. את יכולה להתייעץ בפורום רפואה משלימה - יש שם מטפלים שיכולים להציע לך כמה כיוונים נוספים.

תודה על התשובות המהירות !

אני חושבת שאלך בראש ובראשונה על האצידופולוס . בכל מקרה רציתי רק לציין שלקחתי פעם אחת בלבד את האנטיביוטיקה ומאז לא עוברת לי הפטריה ... תודה לכולם/ן !

במקרה הזה לא תמיד הטיבעי הכי יעיל

כדאי לנסות גם רופא נשים ותרופות שהן לא אנטיביוטיקה נגד הפיטרייה למרות שיש סיכוי קל שיפגעו בכבד זה עדיף במיוחד כאשר מדובר ברחם שלך

bflygirl

New member
צודק, חשוב מאוד לברר את המקור לבעיה

מאשר לטפל בסיפטום אסור להזניח מקרה כזה ויש לראות רופא נשים בהקדם ולעשות בדיקת צוואר הרחם יתכן כי זה אכן מאנטיביוטיקה הפיטרייה יתכן כי זה מגורמים נוספים כמו פצע ברחם ואז יש לזה טיפול קל, יכול להיות דלקת וגם לזה יש טיפול או כל מיני סיבות אחרות חשוב לא להזניח את המצב ולא להסתמך במקרה הזה רק על שמנים וצמחי מרפא

למעלה