פטריה הודית

mic26

New member
פטריה הודית

מישהו\י יודע\ת מה זה? מטופלת שלי סיפרה לי על פטרייה הודית נפלאה שנאמר עליה שהיא פותרת תחלואים רבים. היא נראית כמו כרובית קטנה, ויש להשרות אותה בחלב. לאחר כ-20 שעות החלב הופך למעין יוגורט ואפשר לשתות אותו ואז לחזור על התהליך. לאחר 17 יום הפטריה מכפילה את עצמה ואז אפשר לחלק אותה לשניים ולתת למישהו נוסף. רציתי לדעת אם מישהו שמע על זה? באורח מוזר המטופלת לא יודעת את שם הפטריה. היא קיבלה אותה מחברתה ביחד עם דף הוראות, שעליו נכתב "פטריית הפלא היוגית מהודו", נאמר שמקורה בטיבט, שהיא נשמרה בסוד והגיעה למערב דרך רופא מפולין, ושביפן אפשר למצוא אותה בכל בית. בדף כתוב שהיא טובה לריפוי סרטן, אלרגיות, מחלות כבד, דלקות ועוד ועוד. מה זה??? תודה...

ELELAD

New member
יש פיטריה כזו גם לרוסים דרך אגב.

כרוביות קטנקטנות - שמתרבות בחלב ושותים כל בוקר - בזמנו, גרתי לי שכנה רוסית שאמרה שהפיטריה ממש פלא - נתנה לי קצת והם התרבו ואהבו כל בוקר קצת סוכר אם היו במים או חלב שהפכו ליוגורט - לסנן כל בוקר לשטוף אותן ולשתות את היוגורט - כל יום אותו סיפור, הן מתרבות בהרבה פחות מ 17 יום ואם נבהלים אז להכניס למקרר והן הולכות לישון... שם, סוגים ושיפעולים לא היו ברורים לי אז וגם לא היום... זה כל שיש לי...פרטים מהסבתא הרוסיה בדלת ממול - אשמח לשמוע עוד למי שיש ניסיונות עם זה....

mic26

New member
תודה

אני אמשיך לבדוק. וכמובן אשאל את הסבתא בדלת ממול...

למעלה