פטריה שם למטה...

Track 12

New member
פטריה שם למטה...

*לא לראשי*

מביך לדבר על זה... אבל בואו נתנחם בעובדה שזה פורום אינטרנטי אנונימי.

בימים האחרונים גרד ועקצץ לי שם למטה, הלכתי לרופא נשים, והסתבר שזו פטריה.
יידעתי את חבר שלי... אנחנו יוצאים 3 שנים ואני לא מסתירה ממנו דבר. חוץ מזה שזה הסבר הולם ל-למה אני לא רוצה לשכב איתו...
מאז.... הוא מתייחס אליי מוזר. הוא כאילו מפחד לגעת בי בכללי (להחזיק ידיים או סתם לתת חיבוק)...
לי ממש קשה ומביך לדבר איתו על זה... וכנראה שגם לו...

איך גורמים לו להפסיק להרתע ממני כל כך?
איך אתם הייתם מגיבים אם הייתם מגלים שהמערכת שם למטה אצל בן הזוג חולה לכמה ימים?

TheSecretWithin

New member
זה כמו כל מחלה...

רוב הסיכויים שגם אם הייתה לך שפעת לא הייתם עושים סקס.
אני וחבר שלי הכרנו בצבא, והוא היה הראשון שלי. במהלך השירות הצבאי היו לי 5 פעמים דלקת השתן שזה מאוד כואב ומאוד לא נוח. הרפואה הצבאית עלובה ביותר ולכן הלכתי לרופאת נשים, היא אמרה שזה יכול להיות בגלל הגיינה(שלי או של החבר שלי, או שזה פטריה), בכל מקרה אני כבר ידכתע שיש איזה כדור ספציפי שהיא נותנת לי שעוזר, גם ידעתי שאחרי 3-6 חודשים הדלקת חוזרת, זה כבר נהיה קבוע.
חבר שלי קיבל את זה בהבנה, יש עוד מלא דברים לעשות חוץ מסקס, גם להתכרבל זה כיף.
הקטע המוזר שמאז שהשתחררתי(כבר שנתיים וחצי) לא קיבלת שוב את המחלה המעצבנת הזאת.
אין לך מה להתבייש לדבר איתו על זה, זה קורב להמון בנות, ושניכם צריכים ללמוד להתמודד עם זה.

netapet2

New member
העניין של

דלקת בשתן, לאו דווקא קשור נראה לי לחבר או לך, אלא לצבא...
הייתה לי חברה שכל פעם שנכנסה לשירותים בבסיס הייתה כמה ימים בגימלים... כי הנקיון היה על הפנים... כשהתחילו לעשות עם הנקיון משהו אז הפסיק לה.. וכשהיא השתחררה בכלל לא שמעה מזה...

netapet2

New member
אממ...

אני חושבת שהייתי מסבירה שלו שנכון, זה מדבק ולכן עדיף שלא תשכבו, אבל הוא יכול להתקרב, את לא נושכת וכל עוד זה לא מגע ישיר לא קורה כלום.

בלי קשר- שווה לך לטפל בזה, יש בבתי המרקחת נרות לזה ותוך 3 ימים זה עובר... חבל לסבול :)

בהצלחה, ומקווה שהוא יפסיק להתרחק

Purple Mushroom

New member
אני גם פטרייתי

מקווה שיש לזה טיפול (על זה לא כתבת), משחה או משהו. גם לי יש סוג של פטריה בפנים. ומטפלים בזה עם משחה.
מקווה שזה לא כרוני. וזה יעבור (כמה ימים כתבת).

איך הייתי מגיב? לא יודע. אבל בטח זה קשה. תלוי. גם לא יצאתי עם מישהי 3 שנים, אז לא יודע איך לענות על זה. מתגברים, מתמודדים, ככל הנראה אין ברירה...

spaysi8

New member
בנים הם טיפשים :p

ולא יודעים להתמודד עם דברים שמגעילים אותם, ולא מבינים שלכל בחורה הייתה מתישהו פטריה או דלקת או משהו מגעיל שם למטה..
צריך לגרום לו להבין שהשד לא כזה נורא, שזה קורה לכולן, ושסביר להניח שזו אשמתו (כן כן) :p
קרה לי שיצאתי עם מישהו שהייתה לו פטריה, פשוט לא מתקרבים לאיזור.. אבל כן מתנשקים וכאלה :p

למעלה