פטריות ביין,שמן זית וטימין-לא נוסה
1/2 ק"ג פטריות שמפניון 1/2 בקבוק יין לבן יבש 3/4 כוס שמן זית 2 שיני שום כתושות 1 כף מלח גס 1 כפית פפריקה חריפה 3-4 גבעולי טימין טריים שוטפים את הפטריות, את הגדולות לחצות לשניים. שמים בסיר עם היין והשמן ומביאים לרתיחה, מבלי לכסות. מוסיפים את השום, המלח, הפפריקה וגבעולי הטימין, מנמיכים מעט ומבשלים עוד 3 דקות. מעבירים לצינצנת, מצננים ומגישים כמנה ראשונה עם לחם לבן טרי. את הנותר לאחסן במקרר. מתאים מאוד להגיש כתוספת לסטייק. מישהו מכיר? יש חוות דעת? אף פעם לא השתמשתי בטימין, איזה טעם הוא מזכיר?
1/2 ק"ג פטריות שמפניון 1/2 בקבוק יין לבן יבש 3/4 כוס שמן זית 2 שיני שום כתושות 1 כף מלח גס 1 כפית פפריקה חריפה 3-4 גבעולי טימין טריים שוטפים את הפטריות, את הגדולות לחצות לשניים. שמים בסיר עם היין והשמן ומביאים לרתיחה, מבלי לכסות. מוסיפים את השום, המלח, הפפריקה וגבעולי הטימין, מנמיכים מעט ומבשלים עוד 3 דקות. מעבירים לצינצנת, מצננים ומגישים כמנה ראשונה עם לחם לבן טרי. את הנותר לאחסן במקרר. מתאים מאוד להגיש כתוספת לסטייק. מישהו מכיר? יש חוות דעת? אף פעם לא השתמשתי בטימין, איזה טעם הוא מזכיר?