פטריות הזייה

אין נזקים

סתם לא יודע אם יש נזקים אוו לא אבל לא נראה לי זה סתם משחק לך טיפה עם המוח ונראה לי שהפטריות האלה לא יכולות לגדול בארץ בגלל האקלים אוו משהו כזה אוו שאלה בכלל לא הפטריות האלה הקיצר תאכל ותהנה

בוקר טוב....סתם משחק לך????

אתה יודע שאי אפשר להגיד על כזה דבר סתם משחק לך טיפה עם המוח,הרי אנשים "נתקעו" כבר בטריפים,וזה יכול להיות מאוד מסוכן. יש נזקים,ואני בטוחה שזה משאיר "חריטה" במוח בדיוק כמו שטריפ משאיר,וזה אומר לקחת את הסיכון על עצמך.אני אחפש לך קצת חומר קריאה בנושא. יום טוב.

חחחח

גם טריפים משחקים לך קצת במוח וזה הכל הטריפים של היום לא שורטים כלום רק אולי אם תאכל 4 בבת אחת פעם היו טריפים בשם הופמן היית אוכל חצי והיית בוכה אחרי זה למה אכלת כל כך הרבה היום זה סתם הכל אתה אוכל שלם ובא לך עוד לאכול חחחח ואתה נשאר רעב גם טיפות LSD זה אותו הדבר היום זה לא מה שהיה פעם פעם זה היה 100 אחוז טהור היום כבר לא לפחות לא בארץ אולי בחול זה טהור לסיכום תאכלו טריפים תכלו טיפות תאכלו פיטריות למורות שפטריות לא יצא לי לנסות אבל זה נשמע טוב אבל מה גלגלים אל תאכלו אולי פעם בכמה חודשים לא יותר כי זה סתם מפרק לך את הגוף זה הורס לך את הכל וחוץ מזה שיום אחרי זה אתה בדאון והכל נעשה מגעיל כזה וגם הדלקה שלהם קצרה

דוקטור הופמן????????????.

למה אתה אומר כאלה דברים לא נכונים????????????????.. מה יכול להיות לא טהור כבר במינון כזה נמוך? מה אתה חושב שהם מערבבים את זה עם מיץ פטל? תגיד לי אתה בסדר? איך אתה בדיוק אומר כזה דבר לבנאדם??????????????? לבוא ולהגיד בפורום שכזה,שהוא פתוח,ודי בעד,שטריפ לא מזיק למוח זה שיא הטיפשות.אנחנו מאוד מודעים לנזקים שיש מהסמים,ולהגיד שזה לא נכון זו פשוט טיפשות מדרגה ראשונה,בטח לבנאדם שאתה לא מכיר...לך תדע איך זה ישפיע עליו או איזו תיבת שרצים תלויה לו על הגב.... חוסר אחריות ממש... לא ציפיתי לזה...

מה הקשר?

ברור שזה מזיק אבל כל דבר היום מזיק אפילו לשתות קולה זה מזיק זה לא בריא אז מה לא נשתה קולה? פשוט הטריפים של היום לא שורטים בני אדם פעם היו טריפ בשם הופמן 43 שממנו אתה עלול לא לצאת יאנו להישאר בטריפ כל החיים ולחיות בבית משוגעים למרות שאלה מקרים נדירים חוץ מזה LSD מה שיש בארץ היום הוא לא טהור ב 100 אחוז וזה בדוק לא יודע עם מה מערבבים אותו אבל הוא לא טהור אולי הוא 90 אחוז טהור אבל לא 100 אחוז ובקשר לפטריות הם לא יכולות לגדול בארץ בגלל האקלים שיש כאן וגם אין כיום בארץ פטריות אוו שאולי יש אבל אני לא יודע איפה למורות שאני כמעט בטוח שאין אבל אם יש למישהו שיודיע לי תודיעו לי חחחחחחחחחח

liquidream

New member
חוזק של טריפים

טריפים הם יותר חזקים או חלשים לא בגלל חוסר טוהר אלא בהתאם לכמה מיקרוגרם של lsd יש בהם. בשנות ה60 טריפ ממוצע היה בסביבות 250 מיקרוגרם והיום הוא יותר קרוב ל50- תלוי במיקום בעולם ובחמדנות הסוחר שמחליט אם ליצר 10 או 100 גלויות מאותו קריסטל גולמי. גם היום יש טריפים חזקים- נתקלתי בכאלה שהגיעו מסאן פרנסיסקו,הולנד, הודו וצפון קרולינה (יש שם קהילת טראנס קטנה ואיכותית). בניו יורק למשל- יש בדרך כלל טריפים מאד חלשים ובאמת מי שרגיל להנמסות הטוטאלית של טריפ חזק צריך 4-5 כאלה כדי לקבל את האפקט הרצוי. nameste

liquidream

New member
lsd לא מזיק למוח יותר מ

דברים אחרים- הוא פשוט שולף מהתת מודע כל מיני דברים באופן לא מבוקר- כמו פסיכו-אנליזה אצל פסיכיאטר רק בלי שליטה. מידת ההדחקה והמודעות אצל האדם יוצרת הבדלים בתגובה לlsd- ואפשר לחלק אותה ל3 סוגים עיקריים: 1)אנשים בריאים בנפשם שלא חיים עם עצמם בשקר מוחלט מקבלים את הפריצה הזו של התת מודע בשמחה ולומדים ממנה המון על עצמם ועל הסביבה- עם התמדה בשימוש הם מוצאים דרך לשלב בין העולמות- לחיות בהרמוניה ולקבל על כך אישור בכל טריפ - כשיש הרמוניה עם התת מודע והדברים שיוצאים - לא מפתיעים אותם. 2)אנשים בריאים שסיגלו לעצמם אורך חיים לקוי תוך כניעה לדרישות החברה והתעלמות בוטה מדרישות העצמי הגבוה שלהם עלולים לחוות טריפים קשים כשיתברר להם שכל מה שעמלו למענו הינו חסר ערך וכשיתודעו לעומק ההזנחה העצמית שנקטו בה (ככה אני הייתי בטריפ הראשון)- מכאן הם יכולים להפסיק לקחת טריפים- לשכנע את עצמם שזה הזיה ולחזור לאורך החיים השגוי שלהם או שהם יכולים לעשות שינויים בחיים וללמוד להקשיב לקול הפנימי שלהם - דבר שיתבטא בטריפים טובים כשיווצר איזון בין המודע ללא מודע. 3)אנשים לא בריאים בנפשם עלולים לחוות התפרצויות של כל מיני תסביכים אישיים החבויים לאורך שנים בתת מודע. ה lsd לא גורם להם אבל הוא מחצין ומעורר אותם- באותו תהליך של התפרצות התת מודע לתוך המודע. הסוג השלישי הוא זה שבאמת מומלץ לו להתרחק מטריפים לדעתי- לפחות כדי לשמור על איזשהו קיום נורמאלי בעולם האשליה של בני האדם הישנים. nameste

0g30

New member
דוקטור הופמן..........

קודם כל אם זכית לטעום טריפ במינון של 90% LSD PURE סביר להניח שלקחת אותו בשנת 1966 בן כמה אתה 50+ . אין ספק שהטריפים של היום יותר חלשים ממה שהיה פעם ופעם אני מדבר על לפני 10 שנים וגם האקסטות חלשות בהרבה אבל דווקא בשל כך לדעתי הם גם יותר מסוכנים בשל כמות הספידים שבאה לחפות על חוסר הסטלה . לגבי הרעב שאתה מציין סביר להניח שזה אצלך בראש. מסכים איתך שאקסטזי סם סינטטי מסוכן יותר מ LSD אם רק בשל העובדה שה LSD מתנקה מהגוף מהר יותר .....אבל מכאן לבוא ולומר לאנשים תאכלו טריפים כאוות נפשכם במילא הם חלשים, זו שטות שאני לא בטוח שהיית רוצה לקחת עלייה את האחריות , ביחוד שאין לך מושג מי האדם שאיתו אתה מדבר וממליץ לקחת .

liquidream

New member
פטריות וטריפים

ההתנסויות שלי עם פטריות היו מדהימות וחיוביות- השוני העיקרי מטריפים היה: 1)טריפים מראים לך מציאויות שונות (סרטים) שמראות לך שהמציאות היום יומית היא לא יותר מסרט ושיש אינסוף מציאויות אפשרויות. בפטריות- די בדומה למסקלין הרגשתי שאני חווה איזשהי אמת אוביקטיבית שהיא מחוץ לעולם הסרטים - כאילו התעוררתי בבת אחת משינה עמוקה שהייתי שרוי בה כבר מי יודע כמה גלגולים. 2)בlsd די קל לזכור שאתה בטריפ ושמצב התודעה שלך יחזור לקדמותו תוך כמה שעות (וכתוצאה מזה- אם אתה מחליט שאתה ציפור- קל לך לשכנע את עצמך לחכות כמה שעות לפני שתבחן את יכולתך לעוף)- בגלל תחושת המציאותיות של הפטריות- קשה לשייך אלמנטים חדשים בדימוי העצמי ללקיחת הפטריות והכל נחווה כאמיתי ומציאותי (ואם אתה באמת ציפור במסיבה על צוק- מה יותר טבעי מ...). 3)מבחינת ריקוד- המוזיקה (סליחה- טראנס, שכחתי שיש עוד סוגים) נשמעת טוב לפחות כמו על טריפ- והריקוד מרגיש הרבה יותר מדויק- אין עודף מרץ כמו מהחלק הספידי של הטריפ ויותר קל להתחבר לקטעים שקטים וזורמים בלי צורך בלתי נשלט לחפור ולהתפוצץ. 4)שילובים: בלי לגלוש להמלצות לא חוקיות- היו לי חיבורים טובים של פטריות לבד, עם lsd, עם אקסטזי ועם גראס (באכילה ובעישון ושניהם יחד)- די דומה לדברים שמשתלבים טוב עם טריפים, וכמו בטריפים- השילוב עם אלכוהול מאד לא מומלץ (גם קראתי איפשהו שאכילת פטרית מפכחת ישר מצב של שיכרות מאלכוהול- אבל לא ניסיתי). nameste

למעלה