פטריות פטריות
קיבלתי מתנה סלסלה מכובדת של שיטקה טריות
היו לי במקרר עוד שני סטים של שמפניון ופוטרבלו קטנות וקשות
קיצצתי בצל גדול, שמן זית, מעל קיצצתי את השיטקה קטן קטן ואת האחרות פחות. נתתי לזה לעבוד עד שהנוזלים נעלמו.
פרסתי תפוחי אדמה דקדק סידרתי בתבנית מעל הנחתי את תערובת הפטריות אחרי שהמלחתי ופילפלתי . מעל כיסיתי בעוד פרוסות תפוחי אדמה ועל הכל שפכתי שמנת סויה אלפרו אחת טחונה בבלנדר עם שתי שיני שום,10 פטריות שהשארתי בצד, כף קורנפלור, חופן גדול של עלי אזוב טריים, מלח. שפכתי מעל והכנסתי לתנור.
הו הריח!
קיבלתי מתנה סלסלה מכובדת של שיטקה טריות
היו לי במקרר עוד שני סטים של שמפניון ופוטרבלו קטנות וקשות
קיצצתי בצל גדול, שמן זית, מעל קיצצתי את השיטקה קטן קטן ואת האחרות פחות. נתתי לזה לעבוד עד שהנוזלים נעלמו.
פרסתי תפוחי אדמה דקדק סידרתי בתבנית מעל הנחתי את תערובת הפטריות אחרי שהמלחתי ופילפלתי . מעל כיסיתי בעוד פרוסות תפוחי אדמה ועל הכל שפכתי שמנת סויה אלפרו אחת טחונה בבלנדר עם שתי שיני שום,10 פטריות שהשארתי בצד, כף קורנפלור, חופן גדול של עלי אזוב טריים, מלח. שפכתי מעל והכנסתי לתנור.
הו הריח!