פטריות שיטקי ולבבות דקל
הי וצהרים טובים לכולם, הלכתי לבית טבע לקנות אצות ובעלת החנות שהיא גם תזונאית מוסמכת אמרה לי שיש בזה בעיקר יוד ואם אני לא אוהבת את הטעם אז חבל סתם. בכל מקרה היא נתנה לי פטריות שיטקי (אלה שקונים אותם מיובשות ומשרים 10 דקות במים רותחים) ואמרה לי שזה מאוד טוב כמקור למינרים וברזל . חוץ מזה יצאתי גם עם משהוא שנקרא מולסה שזה כמו דבש ושמים את זה כפית בתה צמחים (אני שמה בסרפד) וזה גם אמור לתת מענה טוב לנושא של ברזל.(משהוא מכיר את זה??) שאלתי היא - מה עושים עם פטריות שיטקי?? איך אפשר לעשות עם זה משהוא כזה טעים ולא משמין, לאכול את זה ככה אפילו קצת מוקפץ בחמאה - לא משהוא... חוץ מזה - משהוא כאן אולי יודע מה יש בלבבות דלק מבחינה תזונתית (חוץ מזה שזה נורא טעים בסלט)? בזמן האחרון יש לי ממש דחף לאכול את זה...שאלתי כמה אנשים ואף אחד לא יודע להגיד לי. תודה..
הי וצהרים טובים לכולם, הלכתי לבית טבע לקנות אצות ובעלת החנות שהיא גם תזונאית מוסמכת אמרה לי שיש בזה בעיקר יוד ואם אני לא אוהבת את הטעם אז חבל סתם. בכל מקרה היא נתנה לי פטריות שיטקי (אלה שקונים אותם מיובשות ומשרים 10 דקות במים רותחים) ואמרה לי שזה מאוד טוב כמקור למינרים וברזל . חוץ מזה יצאתי גם עם משהוא שנקרא מולסה שזה כמו דבש ושמים את זה כפית בתה צמחים (אני שמה בסרפד) וזה גם אמור לתת מענה טוב לנושא של ברזל.(משהוא מכיר את זה??) שאלתי היא - מה עושים עם פטריות שיטקי?? איך אפשר לעשות עם זה משהוא כזה טעים ולא משמין, לאכול את זה ככה אפילו קצת מוקפץ בחמאה - לא משהוא... חוץ מזה - משהוא כאן אולי יודע מה יש בלבבות דלק מבחינה תזונתית (חוץ מזה שזה נורא טעים בסלט)? בזמן האחרון יש לי ממש דחף לאכול את זה...שאלתי כמה אנשים ואף אחד לא יודע להגיד לי. תודה..