פטריית שמש?

דנה 00

New member
פטריית שמש?

היי.. חדשה כאן.. טוב אז לפני כשנה (או יותר) צצו לי כתמים לבנים כאלה על העור בזרועות הייתי אצל רופא עור שטען שזוהי תופעת לוואי מהשמש ושאין מה לעשות רק לשים קרם הגנה ולהימנע מהשמש(!?) בנתיים זה מתפשט לו , ולא מראה סימנים של לעבור.. מישהו יודע מה זה או נתקל בזה? אני מנסה לצרף תמונות אבל המצלמה לא כ"כ תופסת את זה.. תמונה אחת של הזרוע ותמונה שנייה אם תצליחו לראות של המרקם של זה.. אשמח לעזרה.. מיואשת..

פטרית שמש

אין סיבה להתיאש והטיפול לא מסובך. מדובר בפטריה שנמצאת על העור ולא בתוצאה של קרינת השמש. הכתמים נחשפים בקיץ בגלל שהעור עליו נמצאת הפטריה אינו משתזף, בניגוד לעור הסמוך שבו לא נמצאת הפטריה. בחורף הכתמים פחות בולטים כי אין הבדלי צבע בולטים בין העור השזוף לעור שאינו שזוף. להתאמת טיפול פני לרופא עור או רופא המשפחה שלך. בהצלחה

דנה 00

New member
אז זהו שהייתי אצל רופא עור..

והוא התעקש שהטיפול היחיד זה קרם הגנה.. שאלתי אותו אם אין איזה משחה רפואית או קרם שהוא יכול להביא לי והוא טען שהוא לא יכול להביא לי משחה כי זאת לא מחלה , זאת תופעת לוואי מהשמש. מה אני עושה? יש משחה להמליץ עליה? או רופא עור? הלכתי כבר לשניים..

פטריית שמש...tinea versicolor

נסי לקרוא עוד...http://www.iskin.co.il/Index.asp?ArticleID=71&CategoryID=78 מפנה אותך לאתר של רופא עור ישראלי שכותב על הטיפול בבעיה. שוב- מדובר בבעיה פשוטה לטיפול ומוזר לי שזו התשובה שקיבלת מרופא עור. בהצלחה

דנה 00

New member
../images/Emo41.gif שאלה..

תודה על התשובות וההיענות המהירה.. השאלה אם זה באמת פטריית שמש כי שאלתי את הרופא אם זה לא פטרייה מהשמש והוא אמר לי שלא... אתה אומר פשוט להחליף רופא עור? הא?

גליה 37

New member
פטרית שמש

זו ההתרשמות שלי מהתמונה ששלחת ומהתאור שלך. יתכן שרופא העור שלך צודק. אין תחליף לבדיקה ממשית.

גליה 37

New member
פטרית שמש

זו ההתרשמות שלי מהתמונה ששלחת ומהתאור שלך. יתכן שרופא העור שלך צודק. אין תחליף לבדיקה ממשית.

למעלה