פיברומיאלגיה והריון

mimishh

New member
פיברומיאלגיה והריון

גיליתי שאני בהריון,אני מאובחנת כפיברוטית במצב טוב כרגע, אני בכושר ומטופלת ב קלונקס . אני בתחילתו של הריון וכואב לי לפרקים בצד שמאל- כמו פעם היו לי התקפים בצד ימין, אם מישהו יכול להגיד לי להפנות אותי -לקשר בין הריון כאבים ופיברומיאלגייה שבאה והולכת בתקופות תודה מראש :)

פיברומיאלגיה

מזל טוב על ההריון ! חולות פיברומיאלגיה עוברות הריונות ללא סיבוכים לרוב - הכאבים הם כנראה במסגרת המחלה - את יכולה להעזר בשככי כאבים המותרים בהריון - יש להניח שגם הגל הזה יעבור

mevav1

New member
ד"ר אלקיים היקרה-בהקשר להריון ו...

והחמרת הפיברו,רציתי לשאול אותך מס' דברים ולומר לך שעשיתי את בדיקות הדם... אז בדיקות הדם אם הנך זוכרת אילו נתת לי יצאו בסדר גמור, מלבד האנטי DNAשיצא כמו בהתחלה חיובי...כל השאר יצא שלילי, כלומר תקין נכון? עכשיו..בנוגע לפיברו ולהריון-אני מאוד תפוסה ובקושי יכולה לזוז,אם כי כמובן שאני הולכת בלב ברירה המון(לא הליכה ספורטיבית)..אז כאמור הצוואר והידיים והרגליים ובכלל כל!!!הגוף כואב לי מאוד. לפני כמה ימים קיבלתי זריקת אביטרן ששיחררה לי מעט מהתפיסויות אבל עדיין אינני חשה בטוב. שאלותיי הן: מחר אני אהיה בשבוע 23 ,חודש שישי,האם מותר לי לנטול קלונקס? האם מותר לי לקחת בכלל כדור אחר להרפיית השרירים? מה דעתך לגבי מגנזיום? ומה נותר לי לעשות מלבד לסבול מכאבים? להזכירך,אני לא מאלה שמתות לקחת כדורים, אבל אם אין לי ברירה... אשמח לתגובה ממך ואני מאוד מודה לך. בברכת שבת שלום, מירב.

קלונקס והריון

על מנת להיות בטוח לגבי נטילת קלונקס במהלך ההריון כדאי לך להתקשר למרכז הטרטולוגי בב"ח הדסה עין כרם - הם נותנים יעוץ חינם ויענו לך האם מותר בשלב זה של ההריון ליטול את הקלונקס - אם כן, אז כדאי לך לקחת

למעלה