פיברומיאלגיה והריון

mimishh

New member
פיברומיאלגיה והריון

גיליתי שאני בהריון,אני מאובחנת כפיברוטית במצב טוב כרגע, אני בכושר ומטופלת ב קלונקס . אני בתחילתו של הריון וכואב לי לפרקים בצד שמאל של הבטן התחתונה- כמו פעם היו לי התקפים בצד ימין, אם מישהו יכול להגיד לי להפנות אותי -לקשר בין הריון כאבים ופיברומיאלגייה שבאה והולכת בתקופות תודה מראש :)

mevav1

New member
היי מירב-אכן הכאבים בהריון מחמירים

אצלי בכל אופן. אני בהריון בשבוע 22+ ועם פיברו קשה לדברי הרופא. עד כה הייתי תמימה,עת חשבתי שההריון ייטיב עמי,אבל לבינתיים,אין זה כך. הכאבים שהנך חשה,הם כאבי שרירים, לפי דברי הרופאה שלי...אז לצערי תתכונני חלילה לכאבים ותפיסויות אם כי לא בהכרח. אגב,את נוטלת כעת קלונקס? היום התקשרתי למרכז הטרטולוגי ואמרו לי שאני יכולה להשתמש בקלונקס,השאלה היא מאיזה שבוע,תקחי זאת לתשומת לבך. אני מאחלת לך שתרגישי טוב והריון קל ובריא, מירב.

dodo281

New member
הי מירב יקירתי - ../images/Emo23.gif

כבר שבוע 22 ?!?!? עם כל האיטיות - את עושה זאת ממש מהר ! -

mevav1

New member
היי דודינקה-כן אני הזמן טס לו בטיל:

אבל עם הכאבים שיש לי,אני מרגישה כאילו הזמן זוחל לו. מה שלומך וזוהרה? אני אנצל את ההזדמנות לומר שכרגיל אינני יכולה להשיב בוואלה על ההודעות
ולכן אני נעלמת כמו
שיהיה לך לזוהרה ולכולן יום נפלא וכיפי ואני כרגיל אנסה להכנס לביתנו החם.. מירב.

זוהרה7

New member
מירבי יקרה שלי../images/Emo24.gif

אני כל כך מצטערת שאת לא מצליחה להיכנס. מצטערת לשמוע שקשה לך אבל בטוחה שאת ממשיכה להיות מקסימה, ממשיכה לצחוק את הצחוק המתגלגל שרק את מסוגלת לצחוק (ראיתי אותך יפיופה) וממשיכה לשיר כמו שאת אוהבת. תמשיכי להיות את חיבוקים. זוהרה*

mevav1

New member
../images/Emo99.gifחחח תודה זוהרתי-אכן אני מתה

להכנס לפורום ללא הצלחה וזה משגע אותי מכיוון שיש לי כ"כ הרבה דברים לענות לאחרים ושתף..ממש
אבל אני עדייין ממשיכה לנסות. ותודה על המחמאות
מה איתך יקירתי? אצלי הכל זורם על מי הכאבים...היום כבר לא יכלתי יותר לסבול וביקשתי מהרופאה זריקת אביטרן שקצת שיחררה אותי מהתפיסויות...אז האחות הודיעה ליחד וחלק שהיא לא רוצה שאני אקבל יותר זריקות כאלה...כאילו באמת אני אשאל אותה אם אני חייבת אותם אם לקבל או לא. מה אחוצה מייסעא?איך בתך מרגישה? טוב יקירתי-אני אלך לשכב ולנוח מעט מכיוון שקשה לי לשבת יותר מכמה דק' בכל פעם. אז שתהיו לי בריאים ותודה על הכל ואני מקווה שאוכל להכנס אפילו היום או בכלל בקרוב. כל טוב והמון בריאות, מירב.

למעלה