פיברומיאלגיה,פילאטיס והאדם הקדמון

eds hummingbird

New member
פיברומיאלגיה,פילאטיס והאדם הקדמון

בדרך כלל לא מפרסמת כאן את הבלוג כ אין קשר..רק שהפעם הוא עוסק בין היתר בדימוי הגוף שלי כתוצאה מהפיברו'...

התלבטתי רבות אם לכתוב את הפוסט או לא והגעתי להחלטה שכן. אחרי שנכתב היה לי קשה להירדם.
הפוסט הזה קצת יותר אישי והוא מדבר על המחלמה שלי עם דימוי הגוף.
זו שיחת מוטיבציה שמבוססת על נסיון אישי.
אני אשמח שתשתפו אותו כדי שיוכל להגיע למישהי האחת הזה שהפוסט יכל עזור לה לאהוב את עצמה קצת יותר.
http://edshummingbird.blogspot.co.il/2015/06/blog-post_26.html

פוסט יפה. תודה ויישר כוח לך

אני אקרא אותו בחלקים כי המוח גם ב-CFS לא מחובר תמיד.

יש לך שם דימויים נפלאים. לגבי בגידת הגוף והמצב של להיות פתאום בת 80. ממש. אני צריכה לרשום לי כמה מהם. זה מאד עוזר שמישהו "מתמלל" או ממשיג את מה שאתה עובר ואין לך אפילו מילים. איכשהו כשיש מילים יש במה לאחוז.

אני אגיד כמה הסתייגויות שיש לי. אבל כמובן שאני מאד מברכת על הדרך שעשית ועושה, ועל זה שכתבת את הדברים, רק שאני מגלה כל פעם עוד ועוד כמה שמשהו שמתאים למישהו אחד ממש לא מתאים למישהו אחר.

עוד לא גמרתי לקרוא עד הסוף את הקטע של התזונה. ואולי פה אני יוצרת ניגוד עם מה שכתבתי קודם על מילים
אבל למה צריך שלצורת תזונה מסויימת יהיה שם?
זה באמת מוזר לי.

כי בשביל להבין שהאוכל שלנו מהונדס למוות ומלא כימיכלים ושמלעיטים אותנו באוכל שלא רק ששמים בו חומרים ממכרים הם דוחפים לנו אוכל שנועד בעיקר להכניס כסף לבעל החברה, וגם הסביבה שלנו לרב אין לומר מזוהמת - לא צריך ללכת עד האדם הקדמון המסכן, שמפילים עליו כל כך הרבה תיקים

באופן אישי וגם מהתנסויות של אנשים סביבי אני פחות תומכת בגישת ה"קולד טרקי" של גמילה ושינוי תזונה קיצוני כפי שאת מתארת, זה יכול לעשות דברים ממש לא טובים לגוף, שיוצא מאיזון בבום. מכירה אנשים שהגיעו לחדרי ניתוח בגלל שינוי תזונה קיצוני.
ואכן, חלבון זה המרכיב התזונתי שצריך להיות בראש פירמידת צריכת המזון שלנו.
כל אלה זה קומון סנס, שכתוב בכל מקום ואלו עובדות ידועות. וזה מוזר לי למה אנשים צריכים לקרוא לתזונה שלהם בשם וככה.

וכן, יכול להיות שיש אנשים שזה נכון להם. מה שחשוב זה אם אתה עושה מה שזה לא יהיה שאתה עושה תוך הקשבה לגוף שלך.
מה קרה למושג: תזונה בריאה ומאוזנת? למה הוא כבר לא מספיק וצריך משהו ממותג, עם איזה שם, עדיף בלעז?
אולי כי הפרסומות אוכלות לאנשים את המוח כל כך שהם כבר באמת תחת הסוגסטיה שאוכל מעובד זה ממש בריא ??

יש לי עוד כמה הסתייגויות, שזה אולי גם סוג של שיח ודיון כן? אני לא כותבת את זה כביקורת אלא מביעה דעתי.
אבל נגמר לי הכוח.

אז אני אחכה בקוצר רוח לקריאת המשך הפוסט הבאמת נהדר הזה.

תחזקנה ידייך, ושאר איברים

למעלה