ויטמינים B2 B3 B5 קשה קשה קשה...
נאוה שלום...היום אחותי הלכה לבקש מרופאת המשפחה אישור לבדיקות אלו. היא סירבה לתת לה בטוענה שהן בדיקות מסובכות...את מבינה...מה מסובך בזה השד יודע...הכסף!!! ידוע ברפואה כשמוצאים חוסר בויטמין B6 ייתכן חוסר במיוחד בויטמין B3 וגם ויטמינים B2 ו B5 צריך לוודא שהם תקינים. קראתי באינטנט, שיש חוסר בויטמן B6 יש הפרעות במערכת העיכול...ואני סובלת מזה שנים!!!משנת 1992....עשו לי 5 בדיקות גסטרו ולא מצאו כלום!!לא פלא!!! היא עוד אמרה לאחותי שאני החולה היחידה שלה שביצעה B1 B6 . אחותי הסבירה לה, שאם לא הייתי מתקתקת לבד...מי יודע לאיזה מצב הייתי מגיעה... הרי לא יכולתי לזוז, לאכול..היו לי כאבי תופת בשרירים...ברגליים, בידיים, בשכמות..הכתפים יצאו לי מהחורים מרוב כאב וחולשה...נאוה אני נפגעתי במערכת העצבים בשנת 1992 עשיתי בדיקת MRI במוח היו לי דלקות, לזיות חשדו שיש לי MS , לכן הגעתי לירושלים, ופרופ' אברמסקי שלל זאת לחלוטין, את מבינה בחיים לא בדקו לי B6 B1, את מבינה אני לא יודעת כמה יש/היה לי בכלל...היום אני יודעת שאם כדורים זה כל כך נמוך...כמה כוח צריך...לא מספיק שאנחנו כל כך סובלים, עוד מדכאים אותנו עוד יותר...אבל אני לא אוותר, אני אלחם ואפילו אעשה בדיקות אלו באופן פרטי...אני לא מוכנה להסתבך נוירולוגית שוב...ותאמיני לי עברתי גיהנום...פלא שאני עוד בחיים... זאת המציאות העגומה שבה אנו חיים, החזק שורד והחלש נופל...והמצב יהיה עוד יותר גרוע...בגלל זה כתבתי לך בתחילה די לתמימות...לא כדי לפגוע, אלא כדי לפתוח לך את העיניים באיזה עולם אנו חיים...אוכלי אדם... תודה על ההקשבה...מקווה שתבשרי לי בשורות טובות בקשר לנושא זה, ולא אני בעוד חודש צריכה לחזור על בדיקות B1 B6 את זה היא נתנה...היתה לה ברירה הרי התשובה לא היתה תקינה...את היתר או שאתקתק לבד או שאגש לרופא תורן ואוציא ממנו נראה , בייי לבינתיים ויום טוב איריס.