פיברומילגיה

63111111

New member
פיברומילגיה

האם מחלה זו שבנדון פוגעת בזכרון ? כלומר בלימודים . האם מחלת הפיברומילגיה יכולה לגרום לבעיה להגיע לאורגזמה ? ברצוני להרחיב לגברים שאין להם בעיה להגיע לזקיפה אך יש להם בעיה להגיע לאורגזמה ? פעם קראתי מחקר של צוות רפואי הונגרי שטען שיש בעיה לאנשים שחולים במחלה זו להגיע לאורגזמה ? האם זה נכון ? מה ניתן לעשות ?

פיברומיאלגיה

יש לפעמים בפיברומיאלגיה בעיות ריכוז שכנראה נובעות מן העייפות והכאבים ולא כתוצאה מבעיה נאורולוגית ממשית לגבי תפקוד מיני - קושי בקיום חיי מין תקינים היא תופעה ידועה בנשים - הנושא פחות נחקר בגברים משום שהמחלה נדירה בגברים - הבעיה שאתה מתאר אינה מוכרת ממש בפיברומיאלגיה וכדאי להתיעץ עם מומחה בנושא לברר פתרון אפשרי

63111111

New member
פיברומילגיה

ברצוני קודם להודות לך על תשובתך אך למי אני יכול לפנות ? האם אתה מכיר מרפאות ? רופאים שהוכל להעזר בהם ? שמכירים את המחלה ?

המשך

בנושא הפיברומיאלגיה- אתה יכול לפנות למרפאת פיברומיאלגיה באיכילוב לגבי בעית התפקוד המיני- תתיעץ עם אורולוג - אני מקווה שהוא יוכל לכוון אותך

63111111

New member
פרוזק

פניתי למרפאה , כפי שציינת . לאחר 8 ימים של טיפול בתרופה ,אני יכול לציין שיש השמנה אצלי,היציאות נדירות יותר וקטנות יותר , אני לא מרגיש טוב יותר אך ( אולי )יש יציבות כלשהי ברמת התשישות אולי . יש לחץ מכיוון הקיבה על הסרעפת . אני סובל במשך ה- 8 ימים מאינפוטנציה חוסר הגעה לזקיפה . אני מרגיש כל הזמן פה יבש . אשמח לקבל התיחסות למכתב זה

63111111

New member
אלטרולט10 + פרוזאק 20+ריטלין 20 SE

אני מעוניין לדעת האם אין בעיה רפואית למשתמש בשלושת התרופות הללו . אני סובל מפברומלגיה. מפני שקשה לי לישון יותר מ- 3 שעות וחצי בלילה , אני לוקח אלטרולט בשעה 18:00 . האלטרולט בהחלט נותן לי יותר שעות שינה אך , לא שינה מספיק עמוקה ויש השפעה של עיפות בבוקר . האם יש כדור שינה חזק יותר ? שמשפיעה לשינה עמוקה יותר ? ולאחר X שעות מפסיק להשפיעה לכיוון עיפות ? מה משך פעולת האלטרולט ? ההשפעות הפרוזאק לרעה ותפקוד המיני חלפו לאחר 3 שבועות , והיום אני חש נימרץ יותר !!!

למעלה