פיגוזים בלאנגים

פיגוזים בלאנגים

הגיע הזמן להמלצות משובחות קבלו Nickelson-Yin__Incl_Photon_Project_Mix-Promo_Vinyl-2004-POW 01-nickelson-yin__solid_globe_mix טק טראנס חמוד של סוליד גלוב חמודון לאללה 02-nickelson-yin__photon_project_mix מלודי טראנס איכותי מלודיה פצצה!! טראק איכותי מאוד!! שווה +++ Perpetua_Feat_Kyara-Second_Season__Incl_Factoria_Remix-Promo_Vinyl-2004-USF 01-perpetua_feat_kyara-second_season__original_mix ווקאל אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צלילים יפיםםםםם טראק נעים לאוזן!! אין אין על הווקאל ווקאל טראנס מדהים 02-perpetua_feat_kyara-second_season__factoria_remix רמיקס של האומן פאקטוריה!! אדיררררררררר!!!!!!!!!!!!! צלילים מחשמלים שיחק פה עם הווקאל סטרינג מחשמללללל מלודיה מטורפפפפפפפפפפפפפפת!!!!!!!! מלודי טראנס אין דה פייס! מומלץ מאודדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ע-נ-ק!!!!!!!!!!!! Darren_Tate_Vs._Jono_Grant-Nocturnal_Creatures-Promo_Vinyl-2004-1REAL 01-darren_tate_vs._jono_grant-nocturnal_creatures_(sassot_and_david_con_g_vocal_rmx) איכות 160 מוזר לשחרור!! אבל איכותייייייייי בטירווווווף!!! ווקאל ענ-נ--ננ-נ--ק-ק-ק--ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק צלילים אדיריייייים!!! טראק ע-נ-ק-ק-ק--ק-ק-ק מלודי\ווקאל טראנס מטורף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה ווקאל חבל על הזמן מומלללללללללץ מאוד!!!! DJ_Toxic_-_Its_Killing_Me-Vinyl-2004-NBD 01-dj_toxic_-_its_killing_me(dj_simple_remix) ווקאל חמדמד מאוד קצב מטורף אבל חוץ מקצב אין יותר מדיי מה להציע הארד טראנס דיי ריקני מלודיה חמודה +- לא משהו מרגש 02-dj_toxic_-_its_killing_me(original_club_extended) הארד טראנס מטורף צלילים משוגעים מומלץ מאוד טראק מהיר מאוד אללה בלאגן!!! 03-dj_toxic_-_its_killing_me(philippe_rochard_meets_nu-pulse_remix) הארד סטייל נחמד לא מת על הסנגון הזה בומים שמפוצצים ת'מוח Factoria-A_Legends_Legacy__Incl_Octagen_Remix-Vinyl-2004-TSP 01-factoria-a_legends_legacy__original_mix טראק ענק מלודיה ענקית!!! מזכירה האמתי איזה טראק של אסטרל חח אבל ממש קצת .. טראק יפה לאללהלהלהלהלהלהלה מומלץ מאוד 02-factoria-a_legends_legacy__octagen_mix מטורף!!! יש כאן הרבה יותר קצב יותר טוב צלילים ממממחחחששמממלליייםם מלודי טראנס איכותי אין דה פייס!!! Kat_People-Free_Fallin-Promo_Vinyl-2004-POW 01-Kat_People-Free_Fallin__A_Side_Mix 02-Kat_People-Free_Fallin__B_Side_Mix המלצתי על זה כבר ווקאל טראנס מדהים מאוד b1-magellan_project-dive_theme__magellan_mix הארד טראנס אדיר קצב מהיר מאוד ומטורף מלודיה חמדודה טראק מקפיץ ביותר!! תהנו מאזיני 99 אסקייפ CYA :)

nunit the best

New member
שמע אתה תותח אבל...

תגיד לי למען השם מאיפה לך את הטראקים האלו? תעזור לייייייייייי אני נואשת חחחח טוב נו לא צריך להגזים אבל אני צריכה את הטראקים האלו אז תעשה טובה ותעזור לי מציל המוסיקה שכמוך...חחח תודה בום בום אם תעזור לי...נונית:)

לגברת נונית -

יש תוכנות רבות וטובות להורדות מוזיקה ואף מוזיקה חדישה מאוד אני ממליץ על סולסיק \ DC ++ הנה גם שמתי קישורים לאתרי בית שלהם וכמו שאמרתי אם את צריכה עזרה או כל מי שצריך עזרה מוזמן לכתוב לי באיי סי 160445824 תהנו !!

למעלה