פיגועים פיגועים ושוב פיגועים

yellow cheese

New member
פיגועים פיגועים ושוב פיגועים ../images/Emo7.gif

אז ככה: רובכם אם לא כולכם בטח שמעתם על הפיגועים..... פעם פיגוע היה נחשב לדבר "נדיר" שקורה בפורים בסנטר.... אבל עכשיו?! עכשיו זה נהפך לשגרת חיים.. כל יום אנחנו שומעים על פיגוע אחד לפחות... במקרה הטוב זה מסתכם באחד...ובמקרה הפחות טוב זה מסתכם בשלושה! בא לי לצעוק לאלוהים שיפסיק את זה... שיפסיק לעשות לנו ת´חיים האלו מסריחים יותר ממה שהם.. שייתן לנו לחיות בשקט בעולם המז@#$% הזה.... גם ככה לכל אחד יש ת´צרות שלו... אז עם המצב הזה זה עוד יותר קשה! כל יום נהרגים לנו אנשים... כאלה שסתם יצאו לטיול קצר או סתם הלכו לאכול במסעדה.... כאלה שרצו להנות ולהמשיך לחיות......למה זה קורה!????? לאף אחד אין תשובה וגם לי לא.. אין לי הרבה מה לשנות ולהוסיף בנושא.... אני רק יודעת שזה לא יכול להימשך ככה ואם אני הייתי בראשות הממשלה הייתי מבריחה את כווווולם מהארץ הזו...
עם כמה שנגיד שהארץ היא שלנו אני אישית לא יכולה להמשיך ככה.... אתם מוזמנים לכאוב את כאבי...ולהגיב! ממני, שירלי (דואגת לעם) כהן! נ"ב..... הסיסמא שלנו, של ילדי אור הירח ביחד עם אביב היא Peace האם נראה לכם שיהיה שלום?????? אני כבר מאבדת תקווה.....

פטריוטית? אני? מי היה מאמין

אין לאבד תקווה בשלום בשל הוא נועד להיות לברוח מהצרות לא יעלים אותן יהודי ישא את תווית היהודי בכל ארצות הגלות לכן ניתנה לו ארצו כהגנה מהאנטישמיות לכן אם תברחי מהצרות שכן ירדפו אותך אחרות ואפילו יותר גרועות על חוק מרפי שמעת??? בכל אופן בנימה פטריוטית זו אסיים "אין לי ארץ אחרת" וגם לך אין! לכן אני נשארת כאן לכל דורותי שלך, קוקי

דניאללל

New member
אבל בואי נגיד שאם לא היינו עולים ..

לארץ ישראל והיהודים באירופה לא היו מתעקשים לחזור לארץ ישראל כי זו ארץ הקודש, והיו מתפשרים על אוגנדה, הדורות הבאים( אנחנו) לא היינו חיים היום בטרור מוקפים בשונאים. מצבנו הכלכלי היה מעולה, אוצרות טבע בשפע...והכל היה נהדר פרט לזה שירושלים לא הייתה שלנו (זו הסיבה העיקרית שהדתיים לא הסכימו לעלות לאוגנדה והיו מוכנים להשאר בפרעות באירופה רק כדי להגיע לישארל לירושלים!) אז לא הייתה לנו את ירושלים , מצד שני לא היו לנו פחדים לצאת למקומות הומים, כל כך הרבה הלוויות של אנשים טובים חפים מפשע שרק רצו לבלות במועדון בליל שישי, שרק היו בדרכם ליעד מסויים בתחבורה ציבורית כשלפתע האוטובוס התפוצץ, או רק רצו לשרת בצבא ולהגן על מולדתם...הבנת את הנקודה. דרך אגב, אני דניאללל, אני נכנסתי לפורום של אביב גפן בטעות, אני לא מטורף עליו, אבל ההודעה הזו משכה אותי והייתי חייב לענות, אז אני יחזור לפה שנית כדי לשמוע תגובות על התגובה (אם יהיו כמובן.).

yellow cheese

New member
תגובונת.....

את ממש צודקת!!!!!! אוגנדה רולזז......סתאאאםםםםםםםםם..חחחח אבל אחלה דעה יש לך אחותי... אולי באמת עדיף אוגנדה??????? לפחות אם היינו שם לא היינו כל כך אומללים!!!!!!!!!! בקיצור...תודה שהגבת! ולך קוקי..... אני גם נשארת בארץ.... יו נואו...אין ברירה! לאב יו אוללללל, שירלי!!!

אני לא חושבת שאוגנדה מתאימה

קודם כל מעבר למישור הדתי חיו יהודים וערבים בצוותא בא"י גם לפני שלטון יהודי עוד בשלטון הטורקי ולפניו לכן הוחלט בשלב מסויים שעקב כך שישראל הייתה מאז ומתמיד ארץ היהודים עוד מהתקופה הקלאסית!!! ארץ ישראל או פלשתיניה באותב תקופה תהא בשלטון יהודי חלקי... כולכם מכירים את הסיפור... אני לא חושבת שבקלות צריך לוותר על ישראל ושוב אינני מדברת במישור דתי אבל ירושלים וההיסטוריה הכל כך עתיקה ומשמעותית התרחשב באזורי כנען,ישראל,פלשתיניה איך שתקראו לה ירושלים חשובה לכל כך הרבה ולאו דווקא לחרדים זהו מקומנו נקודה אין להתרפק על מה אם... אלא להתמודד עם המצב אנחנו כאן! אנחנו רוצים שלום! אין שלום! יש מלחמה! בואו נעשה משהו בנידון למרות שדעתי לא תשפיע על מנהיגי הערבים.. טוב לדעת שאולי אתם מקשיבים בינתיים מה שנותר הוא לשאת תפילה לשם שישמע זעקותינו ויצילנו מיד המוות שכן לקחה כל כך הרבה והשאירה כאב והרס שמע תפילתנו והבא שלום peace for us & our children peace for love peace for fridom peace!

or_אורוש

New member
לא לא לא!!! ../images/Emo5.gif

לעולם אל תגידו שזה הפך לשגרת חיים!!!! הפיגועים יפסקו!! כולם יחיו בשלום יום אחד!! אנחנו נהיה שמחים ונאכל סוכריות על מקל וטוסטים במסעדות בלי לפחד!!!! אל תדאגו ידידיי, שלושת הפיגועים של היום יהיו בין האחרונים (או האחרונים) אני מקווה כך, כי גם אני חושבת שאי אפשר להמשיך לחיות כך. אנחנו עם ישראל, והמדינה הזו היא שלנו ורק שלנו. לא של אף אחד אחר. זאת אומרת, זה לא בדיוק "מי שבא ברוך הבא". אני אומרת: "חיה ותן לחיות". אנחנו נתחזק, ואתם תראו שיום אחד יהיה שלום. כי אנחנו המון ישראליים גאים!! אני ישראלית גאה! אני יהודיה גאה! ואני מקווה שכך גם אתם!!

yellow cheese

New member
סורי דניאל...אתה בן.....ו.....

עניתי בצורה של נקבה... מצטערת אח שלי!!! תודה שהגבת!! שלך, שירלי-מנהלת הפורום!

אופססס~ כתבתי את זה דרך השם של אחות

שלי....וגם את ההוגעה הנוכחית, חוץ מזה שעכשיו ראיתי ששמת לב בעצמך שאני בן! אז......אני אכן צודק! דניאלל (דרך השם של אחותי)

"עדיף למות בעד עצמנו" ../images/Emo59.gif

סליחה, אבל לא הבנתי למה לעזאזל אתם חושבים שהפיגועים יגמרו? ככה פיתאום יום בהיר אחד הערבים יחליטו שכל הסיפור הזה נגמר? שהם לא רוצים את השטחים שלקחנו להם (!!!) בחזרה?! והישראלים יפסיקו לקלל אותם, לרדת עליהם, להרביץ להם, לירות עליהם, להוציא אותם מהבתים ואפילו מהישובים שלהם?! נראה לכם? נראה לכם שהראש הממשלה ה"נהדר" שיש לנו ידבר איתם בצורה נורמאלית?! שהוא יעשה משהו למענם?! בנוסף לקח שגרשנו אותם מהמדינה הזאת (אפילו שזה די בצדק מבחינת הדת שלנו) אנחנו גם לוקחים להם שטחים ומפנים אזרחים תמימים מהבתים שלהם!!! למה אתם מצפים בידיוק?! שזה יגמר?! אז יש לי חדשות בשבלכם... עד שלא יעשו משהו גם למענם הטרור הזה לא יגמר! וממש ממש חבל לי על זה... אה, ועוד משהו.. אתם לא דתיים נכון? אז אתם מסכימים איתי שכולנו בני אדם? אז, למה לעזאזל אתם מפרידים אותם מאיתנו? למה אתם מכלילים אותם בכלל? יש ערבים שממש לא אכפת להם להתחבר עם יהודים ולחיות איתם בשלום... לא כל הערבים הם "רעים" אז די להציק להם! "נכבוש את השלום ולא את השטחים"

yellow cheese

New member
תגובה להודעתו של התבשיל....

אז ככה.. קודם כל שלום (שים לב שלמרות שאין שלום זה הביטויי שאנחנו לא מפסיקים להשתמש בו..) לא חשוב.. טוב....אז ככה: שמת לב שלא אמרתי אפילו מילה אחת רעה על הערבים בהודעה שלי?! יפה.. אין לי שומדבר נגד ערבים קומוניסטים ... אני אפילו מעריכה אותם על זה שהם רוצים שלום למרות כל מה שמכניסים להם לראש מגיל קטן.. אף פעם לא השתמשתי בביטויי הנפוץ ערבי זה בן זו#@$, יהודי זה נשמה"........ אני לא עושה הכללות כי אני בתוך תוכי מאמינה שיש עוד כמה ערבים שרוצים בשלום.... קשה לי להאמין שיהיה שלום... קשה לי להאמין שהכל יפסק.. קשה לי להאמין בדו קיום... אבל אני עדיין לא אלוהים... ואני לא יכולה לצפות ולגלות את העתיד.... אני עדיין אופטימית ומקווה בתוך תוכי שהכל ייגמר וכל המלחמה הזו תיפסק בשלב כלשהו.... כי קשה לי עם זה.. ואני בטוחה שלא רק לי.. לכולם. כולנו דור המחר.... העולם יהיה על הכתפיים שלנו ביום מן הימים.... ואם לא נאמין בשלום הוא לא יגיע גם בעוד אלפי דורות!! בינתיים נשתדל כולנו להיות חזקים ולהאמין בשלום.... ואולי הוא יפתיע אותנו ביום מן הימים.....ויגיע! בינתיים נצעק כולם.... PEACE 4EVER! שירלי (הכי אופטימית שאפשר) כהן! רוצה שלום!!!

xflil

New member
אני איתך אחי

לא יודע מתי זה יגמר אולי עוד שבוע שבועיים חודש חודשיים שנה שנתיים יובל או אולי זה לא יגמר אבל ! כשזה יגמר! ותזכרו מה שאמרתי לכם עכשיו, אנחנו חוזרים לגבולות 67´ ולפלשטינאים יש מדינה עצמאית משלהם! נ-ק-ו-ד-ה

השלום יגיעה בסופו של דבר.....

שלום שלום לא רואים אותך יותר בש-ו-מ-ק-ו-ם אנשים! אל תאבדו תקווה! לפחות תנסו.....
אני מנסה אבל לא תמיד מצליח............... נ.ב דרך אגב מי בא לאור הירח? אני הולך לשם(זה עוד 5 ימים!!!) מי שבא אולי ניפגש שם? מה אתם אומרים?

תגובות לתגובות

1. אני בת... 2. אני גם מאמינה שיהיה שלום מתישהו... אבל להגיד שמה שנשאר זה להאמין ולהחזיק ידיים... זה פתטי... "הבה נגילה הבה"

ועוד תגובה...

רק לפני שעה בערך נודע לי על הפיגוע בבנייני התאומים ועל הפגוע בוושינגטון.. מלחמת עולם שלישית... תמשיכו להחזיק ידיים... אני לא יודעת אם אני אומרת אתז ה בציניות או לא כי איזה עוד ברירה יש לנו?!

xflil

New member
רק בתשע וחצי?!!!

איפה היית?! פיגוע?! 2 מגדלי התאומים קרסו מפגיעות 2 מטוסים מכוונות! פיצוץ והתרסקות מטוס מכוונת על הפנטגון! להזכירכם מרכז הצבא של ארה"ב! משרד ההגנה... פיצוץ במשרדי המשטר הפדרלי (FBI)!!! פיצוץ בקונגרס ומכונית תופת בקפיטול היל! סטיבן שפילברג יכול ללמוד משהו.... קו האופק של ניו יורק השתנה לעד מתן...

דניאללל

New member
אשכרה, אני מתאר לעצמי איזה שוק זה

שאתה מציץ מהחלון של הסלון , והדבר הכי מוכר ובולט בנוף שנשקף מביתך פשוט נעלם! פרט להרס הלא יאומן שנגרם, לאבל הכבד ולזעזוע הזה...אני בטוח שזה יהייה קשה להתרגל גם לעיצוב הנוף החדש...! כמה נורא!

למעלה