פיגוע באילת.

פיגוע באילת.

מאז הפיגוע,בנובמבר 1993,בו נבחר גבי קדוש לראשות העיר,יש יותר ויותר נפגעים! העיר אילת לא רק שלא התאוששה מאז,אלא מתדרדרת מיום ליום עד למצב שחלק גדול מהתושבים הגיעו למצב של יאוש. בכל מה שקשור לחברי מועצת העיר,מי פחות ומי יותר,זה רק עניין של "תן-וכך" פעם הם בקואליציה,פעם הם באופוזיציה,פעם הם בעד,פעם הם נגד,ומה שמסתתר מאחורי השיקולים שלהם,לדעת רבים וגם לדעתי,אינטרסים אישיים בלבד ולא שום לוק"ש אחר,שמנסים מדי שבוע להעביר לתושבים,דרככם,או דרך המקומונים למינהם. אז אל תגידו שלא היה פיגוע באילת.אל תתגאו בכך ואל תמכרו את עצמכם תמורת חיוך מזויף ולא אמיתי! כי בקרוב מאוד מגיע "פיגוע"...לא פחות גדול,עם הרבה כתבי אישום,בכל הקשור לחקירת המשטרה בפרשת "סופה במדבר"! נ.ב:המפיק של הסידרה הטלווזיונית "זינזנה" עוקב מקרוב אחר הפרשה ולידיעתכם,הנ"ל מתכוון ושומר חלק מהתפקידים הראשיים,[בסדרה השניה]לנאשמים היקרים בפרשה זו.תנחשו מי משחק בתפקיד הראשי??? תשובה:שששששששששששששששששששש............................

אדון נכבד...

אתה רשאי להביע את דיעותיך אבל הנך מתבקש לא להגזים בהן . בימים כאלו "פיגוע" אינה מילה הולמת . להבא נאלץ למחוק את דבריך . תודה

pilovich shahaf

New member
דובר העיר שלום לך...../images/Emo18.gif

מאחר ואתה מציג את עצמך כ- דובר העיר, כלומר, הינך דובר שלי גם כן כתושב העיר אילת. לכן יש לי הערה אחת ומספר שאלות לי אליך, על מנת שתשפר את דוברותך הציבורית והחשובה לתושבי אילת...:- הערה- כפי שאמר לך מנהל הפורום מר "גיא מרקמן", הכותרת ביא לא במקום, הקונטציה בימים קשים אלו מבחינה ביטחונית יכולה רק לזרוח פאניקה ופחד מיותרים, באשר לתוכן דבריך, זאת הבמה בזכות הציבור לדעת, חופש הביטוי על פפי חוק....
מספר שאלות- מה ידוע לך והאם אתה יכול לעדכן את הציבור בנושאים הבאים..:- 1. מה ידוע לך והאם נכונה השמועה שמר שמעון חביב "ברח מהעיר"...כפי שדווח כאן בפורום ועיתון העיר אילת הזכיר זאת תחת הכותרת ": שמעון חביב אתה חסר-שמעון אתה חוזר...
2. מה ידוע לך על קצב התקדמותו של פרוייקט "אום רשרש" בכלל ועמותת "המייסדים" בפרט כפי שדווח כאן בפורום-" ההתפתחויות האחרונות בפרוייקט אום רש רש .....
3. מה ידוע לך על " תמ"א 13- תכנית מתאר ארצית בכלל [לאור סיכום ישיבת ועדת העורכים במשרד הפנים לתמ"א/13] ושמורת אילת בפרט.....
לסיכום
אני מקוה שתקבל את הערתי ותתנהג בהתאם, רק בגלל שאתה "דובר העיר" בכלל ותענה על שאלותי בפרט...
מבחן התוצאה. פ"ש.

תגובה לשחף....

איני מציג את העיר אילת!זה פורום,זה שבחרתי את השם "דובר העיר", לא אומר שאני אכן דובר העיר!. לצערי,מה שקרה בעיר....יותר גרוע מפיגוע. זה זכותי המלאה לומר את זה. אז אני מצפה לתגובות אחרות,לא לתגובות כמו:הכתובת לא באה במקום,בימים קשים אלו,פאניקה,פחד. זה ממש מיותר. מצפה לתגובות רציניות.

pilovich shahaf

New member
דובר העיר לא ענית על שאלותיי...../images/Emo31.gif

וביחס להערתי אליך...התיחסותך באשר לזכותך, זאת יקבע מנהל הפורום מר גיא מרקמן...
תרשה לי להאיר את עינייך בלתת לך דוגמא שחור על גבי לבן, שכתבתי לפני יותר מ-4 חודשים [7.9.01] בקשר " לכלובי/חוות הדגים "...שבשלושה שבועות האחרונים...21.1.02/ועדת ביקורת המדינה וה- 5.2.02/המועצה לתיכנון ובניה-משרד הפנים...
...
וזה מה שקרה, וחבל שלא התעדכנת לגבי ישיבת המועצה האחרונה שהיתה בנושא הכלובים, היית נוכח באמת האמיתי...ת של האמא והאבא של הפוליטיקה על חשבון הציבור בכלל וכספי ציבור בפרט.....
מבחן התוצאה. פ"ש.
המשך יבוא

למעלה