לשבת בבית (אני קצת חולה), מול המחשב ופתאום לשמוע את אימא שלי צועקת שהיה פיגוע. הכל נראה כל כך לא אמיתי.. אבל חייבים להמשיך הלאה. אני מאחלת החלמה מהירה לפצועים, ומשתתפת בצער משפחות ההרוגים. may we never see such a horrible event, not in ariel, and not anywhere else. ליטל ביג
מחבל מתאבד התפוצץ סמוך ל-11:30 ליד טיולית של צה"ל בתחנת הדלק בכניסה לאריאל, סמוך למלון "אשל השומרון". כוחות גדולים של משטרת מחוז ש"י והצלה יהודה ושומרון טיפלו בכעשרים נפגעים בזירה, ביניהם שלושה הרוגים. כוחות גדולים של משטרה וצבא, בסיוע כלבי גישוש סורקים את אזור הפיגוע בחיפוש אחר מטענים נוספים. הזרוע הצבאית של הפתח, גדודי חללי אל-אקצה, לקחה אחריות לביצעו הפיגוע. הפלסטינים דיווחו כי המחבל הוא מוחמד שקיר, איש הפתח תושב שכם. (לקוח מתוך האתרynet ראו כתבה מצורפת) כאמור פיגוע היום בכניסה לאריאל כאחד שלמד בבית ספר באותה שעה אני יכול לומר ששמענו את הפיצוץ אבל לא האמנו שהתחילו השמועות על פיגוע.....(עדין קשה לעכל) ברגעים אלו הודיעו על הרוג שלישי ומי יודע מה יהיו התפתחויות בהמשך? נשאר רק לקוות לטוב ולהשתתף בדאגה שפיגוע לא יחזור על עצמו(בכל מקום בארץ) כולנו בתקווה ובתפילה אחת לשלום הנפגעים. יום עצוב לעם ישראל ובמיוחד לקהילת העיר אריאל.