פיגוע באריאל

gh0sta

New member
*** פיגוע ***

בשעה 11:15 היה פיגוע ליד תחנת הדלק בכניסה לאריאל
אני מקווה שהכל טוב אצלכם אנשים

כן היה פיגוע ....שרשור מוקדש לפיגוע

אנחנו מתאחדים עם ההרוגים הגיבורים אשר הצילו אנשים רבים .

LittleBigGirl

New member
אני עדיין לא עיכלתי את זה...

לשבת בבית (אני קצת חולה), מול המחשב ופתאום לשמוע את אימא שלי צועקת שהיה פיגוע. הכל נראה כל כך לא אמיתי.. אבל חייבים להמשיך הלאה. אני מאחלת החלמה מהירה לפצועים, ומשתתפת בצער משפחות ההרוגים. may we never see such a horrible event, not in ariel, and not anywhere else. ליטל ביג

Sound20

New member
תאמינו לי טראומה לא נורמלית

עצוב פשוט עצוב!!!!!!!!!!1 הייתי שם רבע שעה אחרי שזה קרה וזה פשוט טראומתי ומפחיד!

אסאל

New member
פיגוע באריאל

מחבל מתאבד התפוצץ סמוך ל-11:30 ליד טיולית של צה"ל בתחנת הדלק בכניסה לאריאל, סמוך למלון "אשל השומרון". כוחות גדולים של משטרת מחוז ש"י והצלה יהודה ושומרון טיפלו בכעשרים נפגעים בזירה, ביניהם שלושה הרוגים. כוחות גדולים של משטרה וצבא, בסיוע כלבי גישוש סורקים את אזור הפיגוע בחיפוש אחר מטענים נוספים. הזרוע הצבאית של הפתח, גדודי חללי אל-אקצה, לקחה אחריות לביצעו הפיגוע. הפלסטינים דיווחו כי המחבל הוא מוחמד שקיר, איש הפתח תושב שכם. (לקוח מתוך האתרynet ראו כתבה מצורפת) כאמור פיגוע היום בכניסה לאריאל כאחד שלמד בבית ספר באותה שעה אני יכול לומר ששמענו את הפיצוץ אבל לא האמנו שהתחילו השמועות על פיגוע.....(עדין קשה לעכל) ברגעים אלו הודיעו על הרוג שלישי ומי יודע מה יהיו התפתחויות בהמשך? נשאר רק לקוות לטוב ולהשתתף בדאגה שפיגוע לא יחזור על עצמו(בכל מקום בארץ) כולנו בתקווה ובתפילה אחת לשלום הנפגעים. יום עצוב לעם ישראל ובמיוחד לקהילת העיר אריאל.

nofar858

New member
בעצם היו 30 ומשהו פצועים

ואת זה כבר ידעתי ברבע לאחד בצהריים...

Dark Blue Sky

New member
../images/Emo16.gif

לפי מה ששמעתי, המחבל ניסה להכנס לאריאל ולא נתנו לו אז הוא הלך לתחנת הדלק מי יודע מה היה קורה אם הוא היה מצליח להכנס.. והחלמה מהירה לכל הפצועים

Sound20

New member
לא נכון זה מה שאומרים כל פעם כדי

להרגיע מספיק היה לשמוע אפילו דקה מהחדשות כדי להבין שהמחבל ידע שהשער הדרומי פתוח רק בימי חמישי כנראה החנות מול אבו-עלי היא משתפית!!!!!!!!!!!

אסאל

New member
הנה שמות ההרוגים:

שני הקצינים שנהרגו בפיגוע הבוקר באריאל הם רס"ן במילואים תמיר מסד, בן 41 מבן-שמן, וסגן מתן זגרון, בן 22 מאיתמר.

ANASTAS

New member
פיגוע

יהי זיכרם ברוך. משתתפים בצערם של משפחות ההורים והחלמה מהירה לפצועים

November Dew

New member
אני מצטער..

כמו שאמרתי, לא הייתי בטוח.. עכשיו שמעתי שזה לא בעל המלון, סליחה על הטעות המרה החלמה מהירה לכל הפצועים! וניחומי למשפחות ההרוגים

למעלה