פיגוע בחיפה פיגוע במסעדת "מקסים" בחיפה.... לפחות 18 הרוגים.... יהי זיכרם ברוך...
° °AmandA° New member 4/10/03 #1 פיגוע בחיפה../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif פיגוע במסעדת "מקסים" בחיפה.... לפחות 18 הרוגים.... יהי זיכרם ברוך...
פיגוע בחיפה../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif פיגוע במסעדת "מקסים" בחיפה.... לפחות 18 הרוגים.... יהי זיכרם ברוך...
M moran14h New member 4/10/03 #3 ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif
G good girl היחידה New member 4/10/03 #4 ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo46.gif נמאס כבר מהפגועים קצת שקט בחיי שפעם אהבתי לפתוח תעיתון קצת אבל היוםם רק לבכותת אפשר זה כזה עצוב עדיף לא להסתכל בכלל
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo46.gif נמאס כבר מהפגועים קצת שקט בחיי שפעם אהבתי לפתוח תעיתון קצת אבל היוםם רק לבכותת אפשר זה כזה עצוב עדיף לא להסתכל בכלל
• • Angel From Hell • New member 4/10/03 #5 ויותר מ50 פצועים../images/Emo7.gif../images/Emo76.gif יהיה זיכרם ברוך ד"א יש פה בפורום מישהיא מחיפה?
J justin love New member 5/10/03 #7 ../images/Emo7.gif דדדייי כבר נמאססססס.. אני לא מאמינה...מתי זה יפסייקקקק??????? די זה כזה מעצבן ועוד תינוקות מתו אני לא יכולה לסבול את זה יותר
../images/Emo7.gif דדדייי כבר נמאססססס.. אני לא מאמינה...מתי זה יפסייקקקק??????? די זה כזה מעצבן ועוד תינוקות מתו אני לא יכולה לסבול את זה יותר