פיגוע בחיפה

לאה 13

New member
פיגוע בחיפה

לזכר 15 ההרוגים

R A P e m E

New member
אני רוצה מלות ../images/Emo7.gif

אתמול מזה דאגתי כי זה ממש ליד הבית שלי וזה מלא אנשים שאני מכירה נוסעים באוטובוס הזה ואני נוסעת בו כמעט כל יום אחרי הבית ספר לקניון...ואיזה מזל שלא נסעתי גם אתמול....
אתמול חשבתי שהכל בסדר ואף אחד שאני מכירה לא ניפגע.... אבל....היום בבוקר....ראיתי חדשות והראו את האנשים שנהרגו...... פתאום.....השם "תום הרשקו" מופיע.....באותו רגע...רציתי למות...לא האמנתי שזה קורה חשבתי אולי זאת טעות רציתי להאמין שזה רק נידמה לי... אבל...זה היה אמיתי....תום היה אחד הידידים הכי טובים שלי...היום בבית ספר בכיתי כל היום וכולנו בכינו.....היום ב4 וחצי יש את הלוויה....ואני הולכת ללויה אני לא מאמינה....זה כל כך זוועתי
אני ממש לא יכולה להעכל זה כל כך קשה
ומה אני יעשה עכשיו בלעדיו
דיברנו על זה היום בבית ספר...וזה כזה נורא היום כולנו הולכים למקום של הפיגוע להדליק נרות ואני....אני כבר מתה..... סורי שהוצאתי הכל עליכם
זה אפילו לא הפורום המתאים.....אבל אם כבר הזכרתם את הנושא.... אז....יהי זכרם ברוך.....

smgfan

New member
../images/Emo16.gif מסכנה, אני מקווה שתתגברי ../images/Emo10.gif

ממש קשה לעכל דבר כזה...

perrinat

New member
אוי, זה נורא../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אין לי מילים פשוט..... מ ז ע ז ע
זה בסדר, תרגישי חופשי לדבר על זה איתנו בפורום. ואני גם מקווה שהפורום יתרום לשיפור במצב רוח

Hurakano

New member
הפיגוע בחיפה...

זה באמת כואב וקשה לעכל דבר כזה... אף פעם לא חשבתי שזה יגיע אליי... אליי או אל הקרובים אליי, משפחה, חברים... אבל אתם רואים, עולם קטן, וצדק מי שאמר שבסוף זה מגיע אל כולם. אולי זה לא קרוב אליי כל כך, ואין מישהו שאני מכיר שנפגע או נהרג, אבל אני משתתף בצערם של הקרובים להרוגים, והצער מגיע גם אליי. ושחר, את תמיד יודעת שאם בא לך את תמיד יכולה לדבר איתי על הכל. אני אולי לא יודע אבל אני יכול לדמיין כמה זה קשה לאבד חבר, ועוד בנסיבות כאלה. לזכר הרוגים
והחלמה מהירה לכל הפצועים

michalas

New member
שחר אני מצטערת..

ומשתתפת בצערך.. אני ראיתי אותו בחדשות וישר חשבתי עלייך אני מקווה שתרגישי יותר טוב ואני גם יודעת איך זה לאבד מישהו קרוב מקווה שתתגברי.

R A P e m E

New member
כן...../images/Emo7.gif

היום גם הייתי בהלוויה שלו....היה קשה...אבל האמת? חזרתי הביתה הרבה יותר מעודדת הרגשתי "נקיה" אחרי ההלויה כאילו הוצאתי את כל הכאב ואת כל הצער....היה מאוד קשה וכואב בכיתי המון אבל עכשיו אני מנסה להתגבר ולהמשיך הלאה....... אני כבר ממשיכה בשיגרה מחייכת עושה הכל כרגיל..... חיבים להמשיך הלאה לומרות הכאב. ותודה רבה על ההזדהות ועל כל התמיכה

למעלה