פיגוע בירושלים

לילו BD

New member
פיגוע בירושלים ../images/Emo7.gif

לצערנו שוב היה פיגוע דומה מאוד לפיגעו שאירע לפני כמה שבועות בירושלים מזל שהפעם אין הרוגים ! החלמה מהירה לפצועים

../images/Emo10.gif

עברתי מקביל לשם חצי שעה לפני
וסבתא שלי יצאה מהבניין ממול דקה לפני.. זה ממש נס.!! החלמה מהירה לפצועים!

oOosapiroOo

New member
אווףף

נמאס לי מהערבים האלה כבר בעעעע צריך להשמיד אותם=\\ בא לי להרוג אותם!!

לא צריך להשמיד אותם, צריך לחוקק חוקים דרקונים

ודי. לא כל הערבים הם טרוריסטים. נכון שבזמנים שכאלו טבעי שנרצה אותם כולם הרחק מאתנו [ואם זה בשמים , אז עוד יותר טוב], א-ב-ל באמת שלא כולם כאלו וצריך להיזהר בדברים שכאלו, כי ככה אנחנו דומים אליהם. רוצחי נשים, נשים וילדים... תחשבי על זה. גם אני נגנבת מהמקרים האלו אבל באמת חשוב שלא להסחף להכללות. יש לי מספר חברים ששייכים למגזר הערבי והם אחלה אנשים, באמת. מצד שני יש כמה ישראלים שבהחלט הייתי זורקת אותם לפח, לכן... לא מכלילים . ועוד דבר: אני רחוקה מלהשתייך לשמאלנים.... ממש לא, אני רק מציאותית. מצד שני, מה שקורה במדינה מבחינת טרור הוא בלתי נסבל וברור שצריך איזה מנהיג עם בייצים שיידע לשים סוף לא רק לפיגועים, אלא גם לקסאמים [שנראה כאילו לאף אחד בכנסת זה לא מזיז]. אז.... מי שאחראי זה אלו שעומדים בראש, נהנים ממשכורות עתק ולא עושים כלום לטובת האזרחים. אבל ביום שכזה, עדיף שנהיה מאוחדים באהבה, נאחל החלמה מהירה לפצועים ונתפלל לשלומם. ברוך השם שלא שילמנו הפעם בנפש. והלוואי שמי שצריך להתעורר שם למעלה יתעורר ויבין שיש ערבים שלא רוצים בכלל שלום ואם הם בחרו בטרור, אז שימצו איתם ועם המשפחות שלהם את הדין בדרך הקשה ביותר, ככה שהאידיוט הבא שירצה לעשות משהו דומה- יפחד לעשות את זה. ככה אני חושבת. אני גרה בירושלים כבר אחת עשרה שנים וראיתי הרבה זוועות. הגיע הזמן לשים לזה סוף בצורה שהם יתחילו לפחד. שהשם ישמור את כולנו- אמן !!!

למעלה