פיגוע בירושלים!

Starway

New member
חייבים לשים לזה סוף!!!

אבל בל נא נשכח... אין לנו ארץ אחרת!!! בטוח וברע... בחולי ובבריאות... באש ובמים... אני תמיד ישאר נאמן מולדת!!!! ואני מקווה שכולם יביעו הסכמה...

יווווו לכם עוד איכשהו יותר קל

אבל אני גר במכבים רעות בלעעעעעעעע והיו השבוע 2 מקרים במחסום שלנו(אנחנו לא היתנחלות)אנחנו בתוך שטח ישראל וקרובים לגבול מאוד יש בתים שמתרים מהגינות שלהם עובר הקו

אם הייתי מתנחל הייתי עובר דירה

או מיתאבד יווווווו 2 פיגועים בשעה אחת שרון כישלון! אין שלום אין ביטחון! רד אלינו אבירון כך אותנו למרום נילחם בשביל שרון ונחזור בתוך ארון רדו אלינו נגמשים תיכנסו אל השטחים נילחם בילדים ונחזור בחלקים

דיווח על 6 הרוגים בפיגוע. ../images/Emo16.gif

נדליק נר לזיכרם. ונגיד: יהי זיכרם ברוך.

הדג מסריח מהראש!

שמישהו יעיר את המדינה הזו... עכשיו אני מתחילה להבין את הביטוי הנ"ל.. אנחנו לאט לאט נעלמים!

Starway

New member
פתגם בנוגע למצב (גנוב מאדון גפן)..

זה לא רק שהמלך הוא ערום... הוא גם נראה זוועה!!!! מתוך הדיסק המכתב...

Starway

New member
בוודאי... את השלטון ליתר דיוק..

הרי הסיפור בגדי המלך החדשים, מוכיח לנו את הטיפשות והכסילות האמיתיים של אותם אנשים שאמורים להיות הכי הכי... ולכן אני מחזק ואומר (יותר נכון מר גפן..) זה לא רק שהם התגלו בשיא טיפשותם (הם המכנסיים למטה) אלה התגלו בסופר טיפשותם (המכנסיים והתחתונים למטה...).

קבלו פיתגם:

--> אי אפשר לעשות שלום לפני שהמלחמה נגמרה. ועוד אחד: --> אתה יכול להרוג את מפקד הצבא אך לא תוכל לקטול את שאיפתו של האדם הפשוט מרקו וזהו!!!

אמממ תוך המכתב

א זהו שיר אחר לא אבדון אבדון זה משומקום שכחת להוסיף "זה לא רק שהמלך הוא עירום הוא גם אני ראה זוועה סתכלו על המראה" ו9 הרוגים

קבלו פתגם..חזק של החיים!!!../images/Emo62.gif

הכי חכם זה לא למות העד ארצך אלא לגרום לאויב למות בעד ארצו!!! חזק לא?

Starway

New member
פחות חזק... ../images/Emo13.gif

נמאס לי מהקידמה אני רוצה לעשות פרצוף כמו האולד פאשיין...

פתגם טוב, קבלי אחד אחר

יש פתגם סיני עתיק שאומר: "שאין לך פתגם טוב לומר תגיד פתגם סיני עתיק" חחחח

למעלה