פיגוע בצריפין שירשור חדש
T the buty New member 10/9/03 #5 ליבי ליבי עם משפחות הנרצחים../images/Emo104.gif לצערי הרב נראה כי המשפט "לנצח יאכל חרב " ילווה אותנו עד סוף הימים... מפחיד לדעת עד כמה קרוב הפיגוע אלינו...
ליבי ליבי עם משפחות הנרצחים../images/Emo104.gif לצערי הרב נראה כי המשפט "לנצח יאכל חרב " ילווה אותנו עד סוף הימים... מפחיד לדעת עד כמה קרוב הפיגוע אלינו...
ה ה דרומי New member 10/9/03 #6 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifלזכרם של ההרוגים היום בשני הפגועים צריפין ובבית קפה הילל בירושלים והחלמה מהירה לכול הפצועים.
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifלזכרם של ההרוגים היום בשני הפגועים צריפין ובבית קפה הילל בירושלים והחלמה מהירה לכול הפצועים.
D DANA1979 New member 10/9/03 #7 השתתפות בצער בראש ובראשונה אני רוצה לאחל לכל הפצועים החלמה מהירה... דבר שני אני משתתפת בצערם של משפחות ההרוגים..מי יתן ולא תדעו יותר צער...
השתתפות בצער בראש ובראשונה אני רוצה לאחל לכל הפצועים החלמה מהירה... דבר שני אני משתתפת בצערם של משפחות ההרוגים..מי יתן ולא תדעו יותר צער...
א אמא בריבוע New member 10/9/03 #8 ../images/Emo16.gif עצוב וכואב ../images/Emo10.gif ב- 11 בספטמבר אני מדליקה נר זיכרון לזכר קורבנות הטרור בכל רחבי העולם.
../images/Emo16.gif עצוב וכואב ../images/Emo10.gif ב- 11 בספטמבר אני מדליקה נר זיכרון לזכר קורבנות הטרור בכל רחבי העולם.
L lj101 New member 10/9/03 #9 משתתף בצער המשפחות ומקווה ../images/Emo16.gif שלא נדע עוד צער ולאותם המרצחים ומפעיליהם, הסתכלו ימינה, כן, כן גם שמאלה, גם מאחור כןןן וגם קצת למעלה נכון שאתם לא רואים אף אחד מסביבכם עוד שנייה כןןן עוד שנייה ו-
משתתף בצער המשפחות ומקווה ../images/Emo16.gif שלא נדע עוד צער ולאותם המרצחים ומפעיליהם, הסתכלו ימינה, כן, כן גם שמאלה, גם מאחור כןןן וגם קצת למעלה נכון שאתם לא רואים אף אחד מסביבכם עוד שנייה כןןן עוד שנייה ו-