פיגוע בתל אביב תחנה מרכזית הישנה אני גר ברמת גן, שמעתי את הפיצוצים בבית! 20 פצועים בנתיים...
D Drorrrrrr New member 5/1/03 #1 פיגוע בתל אביב ../images/Emo60.gif תחנה מרכזית הישנה אני גר ברמת גן, שמעתי את הפיצוצים בבית! 20 פצועים בנתיים...
פיגוע בתל אביב ../images/Emo60.gif תחנה מרכזית הישנה אני גר ברמת גן, שמעתי את הפיצוצים בבית! 20 פצועים בנתיים...
ג גל GS New member 5/1/03 #2 גם אני שמעתי עכשיו...../images/Emo110.gif דרך אגב אני גרה קרוב מאוד אליך....(גני תקוה,ליד קרית אונו!!)
גם אני שמעתי עכשיו...../images/Emo110.gif דרך אגב אני גרה קרוב מאוד אליך....(גני תקוה,ליד קרית אונו!!)
D Drorrrrrr New member 5/1/03 #3 שמעת את הפיצוץ???? ../images/Emo60.gif אני שמעתי את הפיצוצים! גני תקוה הא ליד סביונים... אני נמצא שם מלא.....
שמעת את הפיצוץ???? ../images/Emo60.gif אני שמעתי את הפיצוצים! גני תקוה הא ליד סביונים... אני נמצא שם מלא.....
D Drorrrrrr New member 5/1/03 #4 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo60.gif
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo60.gif
H Hadar Mariano New member 6/1/03 #5 אתם צוחקים עליי? אחי במזל לא נפגע. הוא היה צריך לצאת מהעבודה שלו, שנמצאת קילומטר משם, מתי שהיה הפיצוץ. אני רק שמחה שהוא בסדר.
אתם צוחקים עליי? אחי במזל לא נפגע. הוא היה צריך לצאת מהעבודה שלו, שנמצאת קילומטר משם, מתי שהיה הפיצוץ. אני רק שמחה שהוא בסדר.
D Drorrrrrr New member 6/1/03 #6 למה לצחוק עלייך? ../images/Emo60.gif לא זכור לי שהזכרנו את השם הדר בשרשור
H Hadar Mariano New member 6/1/03 #9 לא אישית. ../images/Emo3.gif אנשים אמרו שהם שמעו את הפיצוץ. אני סיפרתי חוויות אישיות. סוזזזזז.
ג גל GS New member 6/1/03 #7 למה לסביונים?../images/Emo110.gif נפתח קניון חדש בקרית אונו אני שמה כל שבוע אולי ניפגש פעם..... ולא שמעתי תפיצוץ... התכוונתי לרשום שגם אני שמעתי על הפיגוע...
למה לסביונים?../images/Emo110.gif נפתח קניון חדש בקרית אונו אני שמה כל שבוע אולי ניפגש פעם..... ולא שמעתי תפיצוץ... התכוונתי לרשום שגם אני שמעתי על הפיגוע...
A Adrienne New member 6/1/03 #8 ../images/Emo16.gif לזכר כל ההרוגים בפיגוע. שנשמתם תנוח בשלום על משכבה.