פיגוע הדריסה נכתב במפורש בתהילים.

פיגוע הדריסה נכתב במפורש בתהילים.

כך אמר במהלך השבת אחד מגדולי ישראל. בפרק קמ` שהוא הפרק של אותו יום, בפסוק יב, שהפיגוע התרחש בשעה 12 "איש חמס רע יצודנו למדחפות". הפרסום הובא בקול החרדי 0508202424 אופציה 2

לשיטתך בכל ההסטוריה קרה משהו מתאים

בשעה 12 בצהריים (או בלילה?) של אותו יום שהפרק שלו היה קמ'... ניתן לבדוק את זה.. (ואני לא חולקת על מי שאמר את זה, ח"ו)

לב אiהב

New member
א)כשגדול בישראל אומר דבר מסויים

יש לנו אמונת חכמים! וגם אם יש שאלה,נשאל אותה בצורה מכובדת כמו להבדיל לפחות כשמדברים מול שופט בית משפט. . .ב)כשכתוב ברוח הקודש בנביאים מקרים שיקרו וקרו,זה אומר שתמיד צריך לקרות דבר כזה.זה קרה פעם אחת כמו שהנביאים התנבאו! גם במקרה הנ``ל,קרה פעם אחת ולא אמור לקרות שוב ולא לפני הזמן שהשם רצה שזה יקרה.וזה כמובן חוץ מהפשט הפשוט של הפסוק שלא מדבר על זה.

לב אוהב,תפסיק לחנך אותי,או להחזיר אותי בתשובה

לפני הנאום שלך על אמונת חכמים - תגיד לי בבקשה שלפחות בררת את העניין לפני שקיבלת כמו עיוור דברים של ניק עלום...

לב אiהב

New member
כעת את מדברת לענין!

א)אני לא מחנך אותך.זה לא ילך לי רק אם אתפלל.ב)התייחסתי לגופה של תגובתך,כי הרי לא טענת שם שאת לא בטוחה שמי שאמר את זה הוא גדול בישראל,רק על מה שהניק העלום הזה אמר שגדול בישראל אמר,התייחסת בציניות לדעתי

פעם אחרונה שאני מגיבה לך כשאתה נותןלי ציונים!

התחלתי עם המילה "לשיטתך" - כי ניק הביא את זה ולא רב. (ואפילו לא ציין את שם הרב). כלומר אני מתייחסת למביא הדברים. שנית - ציינתי בסוף בסוגריים שאין בכוונתי לחלוק על אותו רב.

לב אiהב

New member
אוקי.סורי.בעז``ה פעם הבאה אתעמק יותר

המשך יום מקסים ורומנטי./tapuzforum/images/emo140.gif

איזה בנאדם.. ואתה עוד מחנך אותי...

עם התבטאויות כמו שלך העולם עוד יחרב ואתה עדיין תגיד שזה בגלל חוסר צניעות...

gushnick

New member
טוב, אז אני אחלוק...

מה עניין שמיטה להר סיני? אמונת חכמים זה אומר שלמרות שאין לך מושג למה הרב פסק לך משהו, אתה צריך לנהוג לפי הפסק הזה. אין זה אומר שכל וורט שרב אומר הוא אמת לאמיתה. ובמקרים מסוג זה, של וורטים שבלי ספק לא עוברים את הרמה של הגיג או בדיחה, אין צורך לחפש בהם איזו אמת כלשהי. ואם הרב הזה (בהנחה שזה רב ולא איזה לץ) באמת חושב שזה אמת - אזי אני חולק על הרב הזה בעניין הזה.

בת תורה

New member
הפרק של אותו יום?כלומר? קמ הוא פרק

של יום שבת. והפיגוע ארע ביום רביעי.

כןןןן בדיוק........

אבל תראי בתחילת הפרק.....תאריך כט לחודש זה של אותו יוםםםםםם מבינה??????????

שמערל1

New member
סליחה, הפסוק כבר נדרש לחיסול אחמד יאסין:

איש חמס, זה ראש תנועת החמאס. רע אלו ראשי תיבות: רנתיסי עבד-אל-עזיז. יצודנו: כך הוא ניצוד וחוסל למדחפות: מדחף בעברית זה "פלופלור", המסוק טס על ידי פלופלור. החיסול בוצע ע"י שני מסוקים, ולכן לא נכתב מדחף בלשון יחיד, אלא מדחפות.

ברבור22

New member
אז מה?!!

לטענתו שכתוב שם רמז מה הוא בא לסמל הרמז הזה אם כל גילויו מתאפשר רק אחרי התרחשות הפיגוע... יש יומנים טובים יותר... ושמי שמשעמם לו יש מקצועות שמכניסים יותר.

למעלה