פיגוע ירי בחברון

durbake

New member
פיגוע ירי בחברון../images/Emo10.gif

פיגוע ירי היה היום בחברון שבו מתנחל ירה על רועים פלשתינים תמימים ופגע בשתי כבשות כשהרועים ניצלו באורח נס. ובקושי שמענו על זה, ואף אחד מהמין הקיצוני שכאן נאות לגנות את המעשה, ובטח עכשיו יתמכו בטרוריסט. המתנחלים בחברון הם טרוריסטים אחד אחד. הטרור היהודי מכה שוב

respecta1

New member
תודה לאלוהים שזה הכי קרוב שיש לנו לטרור

ההודעה שלך נשמעת כמו סאטירה..אתה פעיל זכויות בעלי חיים? שיעצרו אותו ושיקבל את העונש על ירי בפרה שלא שלך
וואו זה היה מגוחך..

ומה המסר שלך לאותם רועים שניצלו בנס?

מי יגן עליהם במקרה שהמחבל הזה יבוא גם מחר "להשלים את המלאכה"?

respecta1

New member
רועים שניצלו בנס../images/Emo6.gif

בכלל לא בטוחים שזה היה יהודי לא היה בכלל מישהו בקירבת מקום.

respecta1

New member
בעצם קראתי את הכתבה היה מישהו..

אבל כנראה לא היה ליד אותם כבשים, כי אז מין הסתם היה יכול לדעת מי זה ואיך הוא נראה ואם הוא יהודי.

ממש מצחיק........

זה כמו הקסאמים שסתם נוחתים להם בשטחים פתוחים, מה אתה רוצה? אין שום הוכחות שזה חמאס או הג'יהאד האיסלאמי........

mike00

New member
בלי שום קשר לנושא עצמו,בקשר לקסאמים דווקא יש

הוכחות,האידיוטים האלה לוקחים אחריות אחרי כל קסאם שמדווח שפגע בישראל...

respecta1

New member
../images/Emo6.gif דיי אחינו אתה עושה פדיחות..

זה לא כמו, ואין אפילו טיפה של דומי, יש פה איזה מישהו אידיוט שירה באיזה כבש(משום מה הדיבור על זה עושה לי תאבון
). מי יודע אולי בכלל זה פלשתינאים\ פעילי שמאל קיצוני שעשו את זה.. כמו שהיה עם עצי זית.

למה אתה מכליל?

מי שעשה את הפיגוע הוא טרוריסט בן עוולה, זה ברור, וחבל שאין דרך לאתר את כל אלה עוד לפני שהם משיגים נשק ואידאולוגיה רצחנית. אבל להכליל ולומר שכל היהודים בחברון הם טרוריסטים? בערך כמו לומר שכל העזתים מחבלים.......... לא ולא!

THE WIZARD 55

New member
הבוקר קראתי שם את התגובות

היו שם תגובות הזויות.. אבל זאת במיוחד.."בע"ח לא צריכים לקחת חלק בסכסוך הזה".

jwin

New member
מישהו ירה שם בכבשים.

ראשית - לא כולם טרוריסטים כשם שלא כל הערבים טרוריסטים. אישית אני לא מסכים שהם צריכים לחיות בחברון אבל זה סיפור אחר. כמו שאני חושב שהם לא צריכים להיות חמושים - גם בתל אביב שמים פצצות, גם בתל אביב יש פשיעה קשה, לאומנית או לא, ואונס, ושיכרות ברחוב ועוד ונוספים - אז מה? יש לי טנק להגנה עצמית?! שנית - מישהו ירה שם! אני לא יודע אם הוא ירה על הרועים או על הכבשים - הוא פגע בשתי כבשים. המעשה חמור מאוד כי מדובר בעיסוק עם נשק חם ואולי בנסיון לרצח! על מדינת ישראל לעשות הכל על מנת לאתר את הפושעים ולהביאם לדין. יהודים או ערבים! אם הם ירו על בני אדם אחרים - נסיון לרצח! אם הם ירו על הכבשים - כשופט, הייתי מתייחס לזה בחומרה רבה מאוד! דבר נוסף - מה עם אישורי הנשק שלהם? מה ענין "הגנה עצמית" לכל הסיפור הזה? אם יש ספק - אין ספק!! משהו מסריח בכל הסיפור הזה והייתי מנסה למצוא את האחראים ומביא אותם לדין. יהודה.

למעלה