פיגוע ליד הבית

פיגוע ליד הבית

לילה כמו כל הלילות אני מרדימה את נעה בתי הבכורה מקריאה לה שוב את תפלילה היא גומעת כל מילה מבקשת לראות שוב את הדף עם החיות ותוך כאדי סיפור אני מרגישה את ראשה מלא התלתלים נח וישן בקרבי זה אחד הרגעים המאושרים של היום למטה בעריסה שוכב עדו בן ארבע חודשים בדיוק היום אחרי החיסון לפתע הכלב שלנו מתחרפן צרור יריות נשמע באוויר אני קופצת בבהלה במיטה הילדים שלי ישנים וממש כמאתיים מטר מביתי ירו מחבלים על רכב הבטחון . לרגעים של ממש אני מרגישה שאני חיה בסרט פפצות תאורה אין ספור חיילים עיתונאים שני פצועים ואני בבית עם שני ילדים . אני נכנסת לפורום כמעט כל יום בודקת מי כועס על הכלב שלי או מתי פעילות טף הבאהוהנה מטרים מביתי משהו מנסה לפגוע בי וביקר לי מכל בילדי אלוהים מה יהיה פה ועד מתי??

איחולי החלמה

אנו מאחלים לפצועים החלמה מהירה ולכולנו המשך חיי שגרה

mehl

New member
איחולי החלמה מהירה לפצועים

מטשקנט הרחוקה שלוחה ברכת החלמה מהירה לפצועים. ולכל תושבי הישוב, חיזקו ואימצו! עמי מהל

יצחקימ

New member
תודה לצח"י

על העדכונים השוטפים, זה מסייע מאוד ומאפשר לדעת מה קורה ממקורות עדכניים.

|פרח יישר כח לסיירים שלנו .

ששומרים עלינו בלילות.ודואגים לנו שנישן לבטח בבתינו .חזרו מהר הביתה. החלמה מהירה.משפחת קדם.

לארי

New member
הודעות עם מידע בטחוני

שלום לכולם, אני מבקש להיזהר ולא לפרסם בשוגג הודעות שכוללות בתוכן מידע בנושאי בטחון שיכול לשמש את אלו שאינם שוחרי טובתנו. כל מידע בטחוני, גם השולי ביותר נאסף לכדי מארג שלם שיכול להוות בסיס לפעולה עויינת. למפרסמי ההודעות נשלוח מסרים אישיים והם מוזמנים לפרסם שוב את הודעותיהם ללא פרטי הבטחון.
על ההבנה ויום שקט לכולנו ! לארי

למעלה