פיגוע פרגיות בטיב טעם?

פיגוע פרגיות בטיב טעם?

ביקשתי "פרגיות" בטיב טעם. במקום נתחי הבשר שאני מכיר מכל האיטליזים האחרים, קיבלתי נתחים בחיתוך וצורה שונים לחלוטין, ולפחות בעיני - מזעזעים.

אני יכול רק להניח שמקורם בירך, מפני שקשה לי לדמיין אזור אחר שיפיק נתח כזה גדול ועשיר בגידים.

הנתח עצמו נראה כאילו טופל בגרזן. מלא בגידים וקצות עצמות (סחוס). נדרשת עבודה רבה מאוד כדי לנקות אותו.

אבל נראה שזה אכן המוצר המיועד. קניתי פעם שניה (הייתי בטוח שהראשונה היתה תקלה ביצור). היה אותו דבר, וכל הנתחים היו חתוכים בצורה אחידה.

מישהו מכיר את הדבר הזה? ולמה לעזאזל זה מגיע למישהו? או שאני מפספס איזה עניין?

yair_bar

New member
מנהל
פיגוע זה מונח קצת קשה

למה לא תחזור לסניף ותבקש להחזיר?
&nbsp
נראה שהם מפרקים את הפרגיות במקום וייתכן והקצב שם לא מיומן בעבודתו

רק בהומור

המילה "פיגוע" משמשת בפרפרזה גם מחוץ להקשר הביטחוני. כגון "פיגוע פייסבוק". אם כי, במקרה הנוכחי, מראה המוצר עורר אצלי קונוטציות לא נוחות... (מתנצל אם מישהו נפגע).
&nbsp
בכל אופן, לתחושתי לא מדובר במיומנות, אלא במוצר/שיטה שאני לא מכיר. הנתחים היו אחידים, ובין שתי הקניות עברו חודשים. אני מניח שאם זה היה עניין של קצב גרוע, או שהיה לומד, או שכבר היו מעיפים אותו. לא מדובר בניואנסים של סתם עבודה לא טובה, אלא במשהו שונה לחלוטין. לצערי בזמנו לא חשבתי לצלם.

Maldini Girl

New member
באחד הסופרים שהייתי קונה בהם פעם

היו מוכרים "סטייק פרגית צרפתי" (ככה הם קראו לו) שזה היה בעצם הפרגית על העצם עם העור, ואכן עם שאריות סחוסים.
מעולם לא קניתי בדיוק מאותה הטענה- שאני אצטרך לעבוד קשה מידי כדי לנקות.
(אבל כן למדתי שנתח הפרגית עם העור מאד מאד טעים לצלות על האש)

למעלה