פיגוע קשה בדרום הרצועה

סרק סרק

New member
פיגוע קשה בדרום הרצועה

כרגע השמועות באינטרנט מדברות על כ-2-4 הרוגים בקרב חיילי צה"ל. אירגוני הטרור חדרו לישראל באמצעות מנהרה, ועשו שמות בעורף צה"ל. כפי שהזהרנו, ההתנתקות גם לא תרמה ל'ביטחון' חיילי צה"ל על הגבול, ולמעשה, אם הפלסטינים יפעילו את מירב הפוטנציאל שלהם, אבדות צה"ל על הגבול יהיו גבוהות בהרבה מאשר כשהיינו בתוך עזה. מעניין גם מה התועלת בגדר, כאשר המחבלים יכולים לעבור אותה באמצעות מנהרה. ההתנתקות נכשלה.

אשרת

New member
ועוד משהו...

פעילויות משולבות כאלו, היו גם כאשר שרצנו בקן הצרעות עזה, והקרבנו את דם חיילנו. כך שזה לא חדש ולא קשור בכלל ליציאה שלנו מקן הצרעות.

אשרת

New member
טוב שכתבת שמועות.

כי כרגע אין לא לזה ולא לחטיפת חייל שום הוכחה וודאית, ועדיף לא להאמין לשמועות, משום שהן עלולות לגרום לנזק איום. ועוד משהו, תעשה טובה, אל תרקוד על הדם של החיילים הפצועים למטרות רווח פוליטי.
{ זה לא מכבד אותך.

סרק סרק

New member
לצערי, כנראה השמועות נכונות

גופת חייל נחטפה ע"י המחבלים, ולכן צה"ל נכנס לעזה.

אשרת

New member
על פי הכתבה הזאת

אפשר להבין שהכניסה לעזה היא על מנת לתת תגובה הולמת. בשום מקום לא נכתב על חטיפת גופה. אולי פספסתי את זה משום שאני בשביתה?

סרק סרק

New member
את זה עדיין לא דיווחו בכלי התקשורת

הישראלית - יש דיווחים בלתי רשמיים, בפורום רוטר למשל, מצד כתבי האתר. המחבלים הודיעו שיש לצפות ל'הפתעה' במסיבת עיתונאים שתתכנס בקרוב, צה"ל נכנס לעזה די מהר לאחר האירוע - כך שלא קשה לנחש שיש חטיפה של חייל.

אולמרט נושא באחריות לביזיון הזה!!!

אולמרט ופרץ קושרים את ידי צה"ל ואוסרים על צה"ל לפעול נגד הקסאמים. ההגבלות הבלתי נסבלות האלה, וחרפת ההבלגה המבישה הזאת, משדרים לאוייב הערבי מסר של חולשה ובלבול בצד הישראלי. כתוצאה מהרפיסות וחוסר המנהיגות של אולמרט ופרץ, האוייב הערבי מגביר את התקפותיו הרצחניות על חיילינו ואזרחינו.

אשרת

New member
בא לי להקיא ../images/Emo5.gif

צריך להשטיח את בית המפרלנט של הרשות כאשר הנייה נמצא בתוכו. ולהתחיל לנתק להם את החשמל, את הדלק וכו'. וכמובן שכולי תקווה שכוחות צה"ל יחלצו את החייל החטוף בשלום.

gershon17

New member
מותר לשאול למה?

למה כשילדים מותקפים מדי יום ביומו לא פועלים כך, אבל כשתוקפים חיילים - כן? האם חיי חיילים חשובים יותר מחיי אזרחים? אף בית פרלמנט לא שוטח בתגובה לירי המאסיבי על שדרות. למה שישוטח עכשיו? חייהם של שלושה חיילים חשובים יותר מחייהם של כל תושבי שדרות? אני מאמין שלא.

אשרת

New member
לא.

אתה מוזמן לחפש את הדיאלוג שהיה לי עם 'העמק' לגבי זה, ותראה שאני אמרתי שמבחינתי ברגע שיש קאסמים יכולים לשטח.

למעלה