פיגוע

מתנדב

New member
ישנם כמה פצועים קשה

אני מאחל להם ולשאר הפצועים רפואה שלימה. כמו כן המשטרה הפעם עשתה צעד חכם ביותר, ניתקו את כל הטלפונים הסלולרים באזור, מחשש לעוד פיגוע.

מעשה חכם, צעד טיפשי ביותר!

המשטרה דואגת לשלום הציבור, וזה מובן, לכן מנתקים את הקווים, שלא יפעילו מטען נוסף שהוטמן באזור באמצעי סלולרי. אך המשטרה חייבת להשאיר לציבור קויים פתוחים שלא ידאגו! אחרי הפיגוע בראשון, שהקוים נפלו, אמא שלי כמעט מתה בבית מדאגה. ולא תפסה אותי כי הפלאפון שלח אותה ישר לביפר. וזה אחרי שהיא ידעה שאני לא אמור להיות שם! המשטרה צריכה להביא רכב בשיתוף עם בזק, שיתן לאנשים שם להתקשר הביתה להגיד ´אני חי תעבירו הלאה´, וזהו! צודקים צודקים, אבל חייבים לזכור את אלו שבבית דואגים...

איציק78

New member
תמונה מהפיגוע

אירגון זק"א שעבד קשה ועובד קשה בכל הפיגועים יצא לי אתמול לצלם אותם אז תראו מאתמול ששני חברה מטפלים אז אני רוצה להדליק
שיהיה זכרם ברוך ושלא נדע שוד ושבר בארצינו.

מתנדב

New member
ופה אני רוצה גם להודות לזק"א

על עבודתם הנפלאה שהם עושים באירועים קשים אלו.

מתנדב

New member
אממממממ...

חשבתי על זה מה שכתבת, אבל מצד אחד עדיף לנתק את כל רשתות הסלולארי מחשש לעוד מטען. ויכולות להיות מספיק דרכים לוודא בבית שהכל בסדר אם זה דרך טלפון ציבורי או לבקש מאחד החנויות או מהבתים שיחת טלפון. טוב זה רק דעתי.

ידידי, אף קו לא עובד!

גם בזק לא עובד, בפיגוע בראשון, הלכתי אחרי שסיימנו את פינוי הפצועים לתחנת דלק, הייתי חייב שיחה הביתה להרגיע אותם והמנהל תחנה הכניס אותי לחדר שלו, ולא היה קוים! הכל מת!!! גם מד"א פרסמו אז קו חלופי!! כדאי שיקחו את זה לתשומת לב..

למעלה