פיגור פלויד

thezanani

New member
פיגור פלויד

זה רק אני(הראשון שיגיד "זה רק אתה" יקבל פנדר לעין),או שפשוט א"א אפשר לשמוע את: 1.DSOTM ביום.(!!!) 2.מדל ביום שאינו יום שישי. 3.AHM באוטו.(אנשים נכנסים במכמורות מהירות ויוצאים במחול עם חצוצרה ביד וכרית אויר בתחת וצועקים לכל "סקקקה! אינטורגינה!!! לוקי!!!) 4.פט אולד סאן בלילה. 5.MLOR. פסיכולוגיה בש"ח. אבל עדיין בפורום מתבגרים מתוסבכים דפקו לי באן,מחזור אצל גברים עדיין לא אושש מדעית,והבעיה מחמירה ומטרידה. SO? מה הפיגור פלויד שלכם?

זה רק אתה - את הפנדר יש לשלוח

לכתובת הבאה: חיפה, רחוב פיק"א.... אם זו לא פנדר מתוצרת ארה"ב אני אהיה מעוצבן....

avki

New member
../images/Emo45.gif

אמנם זה לא מחייב, אבל יש משהו במה שהוא אומר. סוג של אווירה כזאת שהוא פגע בה במדיוק בכל אחד מהמקרים

itaikuskus

New member
אני דיי מסכים עם הרוב

dsotm אפשר להתפשר גם על אחרי צהריים...

דווקא את dsotm אני נהנה הכי לשמוע

בבוקר כשאני קם. fat old sun - תמיד עושה לי מצב רוח שמח בלילה... ו atom heart mother הוא דיסק לכל שעה ביום. להרגשתי בכל אופן...

Liorking

New member
אתה צודק

חוץ מהמקרה הראשון, את דארק סייד אפשר לשמוע ביום. נראה לי שאני כמעט ולא שומע אותו בלילה. מדל באמת מתאים ליום שישי.

holo

New member
אני חושב שזה בגלל

שבכל האלבום יש אווירה רגועה ונעימה כמו ביום שישי, סוף שבוע.

Liorking

New member
בגלל האווירה

ביום שישי יש אווירה רגועה כזו של סופשבוע, שמתאימה גם למדל. אני ידוע שאצלי זה ככה.

שמיקי

New member
WYWH

מתאים ממש ללילה, כשהולכים לישון, לשים ברקע. AHM מתאים לשמוע בנסיעות, בדיסקמן..וגם ANIMALS

oribarak

New member
את דארק סייד אני שומע

לפני שקורה לי משהו שאני מאוד מתרגש לגביו..זה מרגיע אותי... meddle באמת זה ליום שישי...ואטום הארט מאת'ר זה כשאתה נוסע בכביש הערבה לאילת...

pink floydror

New member
אצלי דווקא

מדל זה ה - אלבום בהא' הידיעה בנסיעה בכביש הערבה לאילת !

למעלה