פיג' אבטיח-מישהו שמע? טעם?

רוניM

New member
פיג' אבטיח-מישהו שמע? טעם? ../images/Emo176.gif

התחלתי לשמוע לאחרונה מכל מיני אנשים שיש ליקר אבטיח חדש מבית היוצר של פיג'לינג... מישהו שמע על זה??? לא שנראה לי כל כך שזה יהיה איזה תוספת לבר הביתי שלי אבל... בכל זאת, מעצם היותי ברמנית אני מרגישה שמחובתי להכיר!!!
קיצר... יש חוויות מישהו?
 

lior135

New member
שמעתי על זה...

אבל חיפשתי שעות באינטרנט, ולא מצאתי לזה שום איזכור. זה נראה לי סתם הנפצה. יכול להיות שמאז עבר זמן, ובאמת הוציאו כבר דבר כזה, אבל אין לי כח לחפש שוב...
 

nunimon

New member
אצלי בשבלול יש. לא רע. אבל לא להיט.

זה פידג' ולא פידג'לין. הוא לא רע, דווקא טעים, אבל דלוח קצת והאבטיח לא מורגש. הוא נוטה לכיוון השנפסים אבל הרבה פחות דומיננטי ואיכותי. לא תפס חזק מדי, יותר מאשר אטרקציה. אגב, אתם יודעים שאומרים : פֲיְיגּלְין ולא פידג'לין כמו שכולם נוטים לחשוב? ישבה אצלי גרמניה היום בבר, והיא הסבירה לי שפֵיְיג זה תאנה בגרמנית ולא פידג'..... אז סתם שתדעו. אני לא מאמין שיש הרבה שמכירים את זה , ואני לא בטוח שזה יתפוס כי יותר נעים זה הפידג'לין להגיד - אבל סתם שתדעו. יאללה לילה טוב לכולם
 

lior135

New member
אהא! אז בגלל זה לא מצאתי את זה...

כי זה לא מאותו יצרן כמו שאמרו לי...
 

רוניM

New member
אני הבנתי שזה מאותו בית יוצר

תארתי לעצמי שזה לא להיט היסטרי... אבל לנסות חייבים... זה חובתינו בתור ברמנים!
נשמע לי באמת משקה שבקיץ יתפוס קצת יותר בקרב קוקטיילי הכוסיות
 

maxfain

New member
בטח

זה רץ כבר איזה חצי שנה בארץ, מתוצרת פיג' ולא פיג'לינג. לא רע, במיוחד להגיש בתור פינוקים בחינם
אני חושב שלקראת הקיץ אפשר יהיה לשלב את זה בכמה דברים.
 

EM92

New member
במקרה יש לי בקבוק בבית...:)

סבבה לגמרי עלה לי 12$... אגב הבקבוק ממש חמוד...(כיאלו התוויות)
 

nov97

New member
אבטיח

יש לי בקבוק בבית... דבר די נחמד מזכיר בטעם ארטיק רמזור...
 

Sany b

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif - מרענן וקייצי...

טעים ונחמד, משאיר קצת טעם לוואי מריר למי ששותה אותו נקי בשאט. אצלי נמכר לרוב כ"אבטיח סאוור" -לו-בול -כותשים מס' פלחי לימון. -קרח כתוש כמעט עד הסוף. -לסגור עם מי-סוכר ולימון. - קישוט:סטירר עם דובדבן. תהנו סאניB
 

BarTender24

New member
בהחלט מסכים עם סאני ..

הפיג' אבטיח הולך מצויין בסאוור.. השאלה שלי היא רק למה לשים שם לימון סאני .. לדעתי עדיף בלי .. מקבלים מספיק חמיצות מהסאוור (או המיץ לימון הטבעי , תלוי בבר..) .
 
למעלה