פידבק על ההופעה של מוקי בחיפה...

BoR|S

New member
פידבק על ההופעה של מוקי בחיפה...

אוקיי... ההופעה הייתה אמורה להתחיל ב 1800... הגעתי לשם בערך ב 1820 וזה עוד לא התחיל... סתם הרבה אנשים ישבו ברחבה של הרוקו ביץ´ ודיברו ושתו בירה... ראיתי שלא הולך לקרות משהו בקרוב ממש אז הלכתי קצת להסתכל על הסקייטרים שקפצו שם באיזור... ואז חזרתי וראיתי 4 אנשים לבושים לפי אופנת ההיפ הופ האחרונה עולים על הבמה... פתאום אני שומע את הביט של 3raf nfsak וישר הבנתי שאלה הם MWR! (בערך אחרי דקה חבר אחד שלי שבאתי איתו (למי שזה מעניין אותו, זה רועי החתול המסטול) הביא לי את התוכניה של הייניקן וייבס וראיתי שהם היו בתוכנית) בקיצור הם שרו את השיר הנ"ל, אחריו עוד 2 שירים ואחרי זה את השיר שהם עשו בעסק לפני כמה זמן... סה"כ חיממו ממש טוב את ההופעה שהלכה והתקרבה... אחרי שהם ירדו מהבמה הלכתי מאחורי הבמה להגיד להם שלום ולתת פידבק על ההופעה שלהם... אחרי בדיוק קוואמי הגיע אז אמרתי שלום גם לו... הוא עלה על הבמה והתחיל לתקלט שירי להיטים (כגון Party Up וכאלה)... בזמן שהוא תקלט סידרו על הבמה את העמדות בשביל הנגנים של מוקי (ופילוני ביניהם... לצערי שכחתי את השמות של השאר...
) אחרי איזה 8-9 שירים שקוואמי תקלט מוקי ופילוני והנגנים עלו לבמה והתקבלו בתשואות רמות... (מיותר אני חושב לציין שהייתי בשורה הראשונה ליד הבמה) מוקי התחיל לשיר, ופשוט חישמל את הקהל! ניסינו כמה אנשים לצעוק כזה "שין בית קוף סמח, שין בית קוף סמח" אבל לצערינו מעט מידי אנשים הצטרפו לזה...
(אולי 20... חפיף העיקר שמוקי שמע את זה וחייך לנו) קיצר מידי פעם בין השירים מהאלבום שלו הוא גם שר שירים של שבק"ס (בעיקר בגלל דרישות של אותם ה-20 איש שבין השירים התחילו גם לשיר שירים של שבק) בשלב כלשהו, הזמין מוקי לבמה את קוואמי שוב כדי שהוא ישיר איתו את "זמן שנקום" לדעתי החלק החזק ביותר בהופעה היה השיר הזה והביצוע שלו (וגם תגובות הקהל, טוב אולי חוץ מהאדמה בוכה וכולם מדברים על שלום)... אחרי שמוקי והנגנים סיימו את ההופעה הם ירדו מהבמה והאנשים התחילו להתפזר (חלק הביתה וחלק לרוקו ביץ´) ואז קוואמי עלה שוב לבמה לתקלוט (כאן המקום להודות לו שהוא שם את השיר שביקשתי ממנו, את Move Somethin של Reflection Eternal) ושם עוד משהו כמו 6-7 שירים... אחרי זה גם הוא ירד מהבמה וההופעה הסתיימה... לסיכום היה ממש ממש טוב + זאת הייתה ההופעה הראשונה שראיתי הן של מוקי והן של MWR אז נהנתי כפליים! אם מישהו מהפורום היה שם אז אני הייתי בקדמת הבמה עם באגיז כחולים וחולצה לבנה ומשקפי שמש שהיו בצווארון של החולצה והייתי עם רועי שהיה בבאגיז כחולים כהים וחולצה צהובה... טוב נראה לי שאני מסיים את כתיבת ההודעה הזאת כי ממש ממש כואבות לי האצבעות...

../images/Emo45.gif

אני מאשרת!! ההופעה היתה טובה. אומנם אין לי הרבה מה לרשום כמוך......אבל הגעתי לשם בסביבות השעה 19:00 ורק אז התחילה ההופעה של מוקי..... אני לא נדחפתי בפנים עם כל האנשים....הייתי ליד המדרגות לכיוון חוף הים. אז ככה שלא נראה לי שראיתי אותך או את החבר שלך! אבל באמת כל הכבוד על ההשקעה שעשו,והיתה באמת הופעה טובה!!! (מזל שאף אחד לא שמע אותי שרה
) עכשיו אני מחכה להופעה הבאה.......! LOVE ענת.

BoR|S

New member
אוקיי...

לפי מה שאני שמעתי יש הופעה של מוקי ביום הסטודנט... אם למישהו יש יותר פרטים, אשמח לקבלם... אני חשוב שזה צריך להיות ממש טוב, אחותי הייתה ביום הסטודנט באוניברסיטת תל אביב וסיפרה שהיה ממש טוב ההופעה של מוקי...

אמורה להיות הופעה של מוקי

אבל אני לא כל כך יודעת פרטים, אני רק יודעת שבשביל כל היומים של יום הסטודנט, צריך לשלם 110 שקלים, קצת יקר לא?

רינת24

New member
אני לא יכולתי להגיע בגלל מחויבות

משפחתית אבל שמעתי ממי שהיה שם שהיה נחמד למרות שיחסית לא היו הרבה אנשים אבל זה אפשר ליחס לשעה ( מוצא"ש ב 18:00 זה שעה שיחסית לא נוחה להרבה אנשים. ולמקום ( לרחבה של הרוקו לא מגיעים במקרה אנשים שסתם מטיילים) בעוד שבועיים יש ביום שישי בקאמל את D.J צ´ופי זאת שעה שגם בלי כלום יש הרבה אנשים שמסתובבים בטיילת.

Emc2

New member
מה מה מה אתה מתחיל לי

זורק שמות.... MWR..... קוואמי..... לא כולנו מגניבים כמוך עם באגיס משוק הכרמל.... יש פה המון אנשים שאין להם מושג על מי אתה מדבר אז או שאתה מתחיל הודעה וכבר גומר אותה או שאתה לא עושה כלום... וכן אתה עכשיו תקרא לי בן של עובד זר.... יופי לך
דרך אגב.... איך הארון שלך מחולק? יש אזור המטאליסט ואזור הראפר המגניב? אהה ו..... תגיד היה שווה? חבל שלא באתי אה? כן נו מה לעשות לא יכולתי הייתי עסוק.....
סתם נו על תעלב לי פתאום
זה אחלה כלי מוזיקה אבל |פטפון| יותר מגניב....

BoR|S

New member
יאללה שתוק יא בן של עובד זר... ../images/Emo8.gif

הארון שלי לא מחולק... אתה יודע טוב מאוד שאני לובש את הדבר הראשון שנופל עלי כשאני פותח את הארון... מה גם שיש הרבה אלמנטים חופפים בלבוש המטאליסט ובלבוש הראפר המגניב...
(והם נראים עלי הכי טוב מתי שאני הולך ל"הופעות" של מוזיקה קלאסית וכאלה...) חבל שלא "באת" עדיין הכרטיסים מחכים בדלפק? אהה בכלל שכחתי שאתה בספרד... חפיף... אגב גם אני הפסדתי הופעה של השבט בג´י ספוט... וגלר טוען שהוא לא בא עם רשמקול ולא הקליט... אבל אני לא מאמין לו משוםם מה... תאיים עליו שתפרסם את ה"מצא את ההבדלים" אם הוא לא ישלח לך...

למעלה