פידבק על ההופעה של מוקי בחיפה...
אוקיי... ההופעה הייתה אמורה להתחיל ב 1800... הגעתי לשם בערך ב 1820 וזה עוד לא התחיל... סתם הרבה אנשים ישבו ברחבה של הרוקו ביץ´ ודיברו ושתו בירה... ראיתי שלא הולך לקרות משהו בקרוב ממש אז הלכתי קצת להסתכל על הסקייטרים שקפצו שם באיזור... ואז חזרתי וראיתי 4 אנשים לבושים לפי אופנת ההיפ הופ האחרונה עולים על הבמה... פתאום אני שומע את הביט של 3raf nfsak וישר הבנתי שאלה הם MWR! (בערך אחרי דקה חבר אחד שלי שבאתי איתו (למי שזה מעניין אותו, זה רועי החתול המסטול) הביא לי את התוכניה של הייניקן וייבס וראיתי שהם היו בתוכנית) בקיצור הם שרו את השיר הנ"ל, אחריו עוד 2 שירים ואחרי זה את השיר שהם עשו בעסק לפני כמה זמן... סה"כ חיממו ממש טוב את ההופעה שהלכה והתקרבה... אחרי שהם ירדו מהבמה הלכתי מאחורי הבמה להגיד להם שלום ולתת פידבק על ההופעה שלהם... אחרי בדיוק קוואמי הגיע אז אמרתי שלום גם לו... הוא עלה על הבמה והתחיל לתקלט שירי להיטים (כגון Party Up וכאלה)... בזמן שהוא תקלט סידרו על הבמה את העמדות בשביל הנגנים של מוקי (ופילוני ביניהם... לצערי שכחתי את השמות של השאר...
) אחרי איזה 8-9 שירים שקוואמי תקלט מוקי ופילוני והנגנים עלו לבמה והתקבלו בתשואות רמות... (מיותר אני חושב לציין שהייתי בשורה הראשונה ליד הבמה) מוקי התחיל לשיר, ופשוט חישמל את הקהל! ניסינו כמה אנשים לצעוק כזה "שין בית קוף סמח, שין בית קוף סמח" אבל לצערינו מעט מידי אנשים הצטרפו לזה...
(אולי 20... חפיף העיקר שמוקי שמע את זה וחייך לנו) קיצר מידי פעם בין השירים מהאלבום שלו הוא גם שר שירים של שבק"ס (בעיקר בגלל דרישות של אותם ה-20 איש שבין השירים התחילו גם לשיר שירים של שבק) בשלב כלשהו, הזמין מוקי לבמה את קוואמי שוב כדי שהוא ישיר איתו את "זמן שנקום" לדעתי החלק החזק ביותר בהופעה היה השיר הזה והביצוע שלו (וגם תגובות הקהל, טוב אולי חוץ מהאדמה בוכה וכולם מדברים על שלום)... אחרי שמוקי והנגנים סיימו את ההופעה הם ירדו מהבמה והאנשים התחילו להתפזר (חלק הביתה וחלק לרוקו ביץ´) ואז קוואמי עלה שוב לבמה לתקלוט (כאן המקום להודות לו שהוא שם את השיר שביקשתי ממנו, את Move Somethin של Reflection Eternal) ושם עוד משהו כמו 6-7 שירים... אחרי זה גם הוא ירד מהבמה וההופעה הסתיימה... לסיכום היה ממש ממש טוב + זאת הייתה ההופעה הראשונה שראיתי הן של מוקי והן של MWR אז נהנתי כפליים! אם מישהו מהפורום היה שם אז אני הייתי בקדמת הבמה עם באגיז כחולים וחולצה לבנה ומשקפי שמש שהיו בצווארון של החולצה והייתי עם רועי שהיה בבאגיז כחולים כהים וחולצה צהובה... טוב נראה לי שאני מסיים את כתיבת ההודעה הזאת כי ממש ממש כואבות לי האצבעות...
אוקיי... ההופעה הייתה אמורה להתחיל ב 1800... הגעתי לשם בערך ב 1820 וזה עוד לא התחיל... סתם הרבה אנשים ישבו ברחבה של הרוקו ביץ´ ודיברו ושתו בירה... ראיתי שלא הולך לקרות משהו בקרוב ממש אז הלכתי קצת להסתכל על הסקייטרים שקפצו שם באיזור... ואז חזרתי וראיתי 4 אנשים לבושים לפי אופנת ההיפ הופ האחרונה עולים על הבמה... פתאום אני שומע את הביט של 3raf nfsak וישר הבנתי שאלה הם MWR! (בערך אחרי דקה חבר אחד שלי שבאתי איתו (למי שזה מעניין אותו, זה רועי החתול המסטול) הביא לי את התוכניה של הייניקן וייבס וראיתי שהם היו בתוכנית) בקיצור הם שרו את השיר הנ"ל, אחריו עוד 2 שירים ואחרי זה את השיר שהם עשו בעסק לפני כמה זמן... סה"כ חיממו ממש טוב את ההופעה שהלכה והתקרבה... אחרי שהם ירדו מהבמה הלכתי מאחורי הבמה להגיד להם שלום ולתת פידבק על ההופעה שלהם... אחרי בדיוק קוואמי הגיע אז אמרתי שלום גם לו... הוא עלה על הבמה והתחיל לתקלט שירי להיטים (כגון Party Up וכאלה)... בזמן שהוא תקלט סידרו על הבמה את העמדות בשביל הנגנים של מוקי (ופילוני ביניהם... לצערי שכחתי את השמות של השאר...