פידבק שלילי

פידבק שלילי

בספטמבר 2006 עשיתי טעות. ניסיתי לרכוש נעליים (אין באף מקום חוץ מאי ביי) לא כך הבנתי את הפרוצדורה של הרכישה ובטעות רכשתי את המוצר במקום לשים bid. מיד אחרי שהבנתי שעשיתי טעות ניסיתי ליצור קשר עם המוכר. זה לקח לי כמה דקות להבין שעשיתי טעות. לקח לו כמה ימים לענות לי בחזרה. אתמול העלתי את הפריט הראשון בחיים שלי למכירה באי ביי,והיום אני מבינה את הטעות שעשיתי. אני רואה שיש 1- ליד השם שלי. זה מה שהוא כתב: timewaster says that bid was mistake then wouldn't make agreement for FVF ~AVOID מה אפשר לעשות? FVF ~AVOID ומה זה אומר?

אז ככה

קודם כל וראשית כל תעניקי לו פידבק שלילי בחזרה . להסיר את הפידבק להערכתי כבר לא תוכלי ולכן כל שנותר לך הוא להרשם מחדש עם פרטים אחרים . חבל להתחיל ככה.

ACE OF SPADES

New member
מסכים:

החשבון הזה טיפה נשרף מבחינתך ואני אסביר למה: קודם כל לגבי מכירה : אני לא הייתי קונה ממוכר עם פידבק אחד , וגם הוא פידבק שלילי. אולי יש כאלה שלא ישימו לב , אבל רק בעוד הרבה מכירות בערך 1000 , אותו פידבק יהפוך להיות חסר משמעות. למרות שלעולם לא תוכלי להגיע ל-100% חיוביים. ולגבי קניה: ממני אי אפשר לקנות במידה ויש פידבק שלילי. ישנה אופציה כשנרשמים ל-SELLING MANGER PRO שמאפשרת לסנן את כל אותם אנשים בעלי פידבק שלילי מלקנות אצלי. ולכן גם כאן זה יכל לפגוע בך אבל פחות כי לא כולם בוחרים את אותה אופציה , לכן לקנות את עדיין כנראה תוכלי בכמה מקומות . למכור , חבל לך על הזמן שאת תשקיעי . תפתחי חשבון חדש ב-EBAY , זה חוקי , זה מותר ובמקרה שלך זה כדאי . (נשמעתי לרגע כמו ג יפית, מפחיד).

תודה!

עשיתי חשבון חדש. נראה מה יהיה. מה שבטוח זה שיש לי הרבה מאוד ללמוד!

taltal0n

New member
אפשר לפתוח חשבון חדש באיביי עם אותו כרטיס...?

עם אותו כרטיס אשראי ? מה קורה לחשבון הישן ?

ACE OF SPADES

New member
הינה מה שמצאתי:

לי יש 3 משתמשים באיביי , אבל כולם מכרטסי אשראי שונים ולכן שאלתך באמת מעניינת.עשיתי חיפוש במקומות המיועדים וזאת התשובה שקיבלתי:חייבים להזין כתובת אימייל שונה , מהחשבון הראשון.אבל אין כל איזכור לגבי כרטיס אשראי שונה.הינה לינק למידע לגבי פתיחת חשבון שני:

taltal0n

New member
העניין הוא...../images/Emo70.gif

שאני רוצה לפתוח דף חדש , מה שנקרא . בחשבון הקיים שלי יש לי פידבק שלילי שאחד המוכרים השאיר לי כיוון שאני השארתי לו . כעת אני רוצה למכור גם ואני לא רוצה שהעבר ירדוף אותי . אז הבנתי שזה אפשרי לפתוח באי ביי כמה חשבונות שרוצים, אבל ב- paypal אולי . השאלה הגדולה היא, שאם כרגע אני פותח חשבון חדש ב- ebay ומשתמש באותו חשבון קיים שלי ב- paypal (הרי יש הפרדה בין ebay ל- paypal), מי שיקנה ממני לא יראה איזה איזכור או ציון שיש לי עוד חשבון ב- ebay ויוכל לגשת לשם והכל יהיה בעצם לשווא ?

ACE OF SPADES

New member
כתבתי לך הודעה הכי מפורטת בעולם

ואז בטעות נסגר לי הדף
אז בקצרה כי באמת שאין מה להרחיב: לקוח לא יוכל לראות איזה עוד חשבונות יש לך בגלל שאף חשבון לא חלק אינטגלי מPAYPAL. אני אתן דוגמא : נגיד ויש לך כמה חנויות ולכל החנויות אותו חשבון בנק משותף, ולקוח נכנס לאחת החנויות שלך ורוכש פריט דרך כרטיס האשראי שלו . אותו לקוח לא יכל לדעת דרך פירוט כרטיס האשראי שלו אם יש לך כמה חנויות , מה שהוא יראה זה את אותו חיוב ספציפי . כנ"ל בפיי פל.

RoieL

New member
אז ככה

החשבון הישן נשאר קיים, את יכולה לבקר בו. אם את נרשמת דרך כתובת שהיא לא אינטרנטית (כתובת מספק האינטרנט או עם דומיין שלך) איביי לא דורש מס' כרטיס אשראי. חשבון פייפל אפשר להפעיל בכמה יוזרים במקביל. כך שלא אמורה להיות בעיה.

taltal0n

New member
השאלה היא...

אם אני כמוכר בעל שני useres , אבל בעל חשבון paypal אחד, יכול להסתיר את כינוי מס' 1 ממישהו שקונה ממני , כדי שלא ייגש ל- user הראשון שלי ויראה את הפידבק השלילי .

ACE OF SPADES

New member
אין מה להסתיר הוא לא יכל לראות אלה

אם הוא יוכל להיכנס לתוך חשבון ה-PAYPAL ולראות את כל הפעולות .

למעלה