תשמע -
חשבתי הרבה לפני שלחצתי על "הוסף תגובה". חשבתי מה לענות, חשבתי אם לענות בכלל, אבל בעיקר חשבתי למה לענות. שהרי הדברים שלי לא ישנו את ראיית העולם שלך - הם לא אמורים לעשות את, לא לך ולא לאף אחד אחר. כאילו - שיהיה ברור - אני מעריך מאוד את המנטרה שלך : "נשים נועדו כדי שאנו הגברים נשרת אותן" - באמת (בלי ציניות הפעם) ואני האדם האחרון שיזלזל - לא בנשים באשר הן ולא בדיעות של אנשים אחרים - שהרי פלורליזם זה דבר טוב.. ובדרך כלל - אני לא עונה או מגיב לדברים סתם כדי להגיב. אבל משהו בדברים שלך גרמו לגרד את פדחתי ולשאול את עצמי - מה גורם לאדם לטעון כי הוא לא יאפשר למישהי לשלם במסעדה ? וכאן צצו כמה וכמה אפשרויות : א - ג'נטלמניות - או אבירות שלצערי נעלמה מן העולם - או יותר נכון התפתחה למשהו אחר, אם הוא טוב יותר או לא זאת כבר שאלה אחרת.. ב - כבוד - על משקל - בעל המאה הוא בעל הדיעה. ג - מאצ'ואיזם - על תקן "שופוני יא נאס" ד - זילזול - שאני בטוח שזאת לא האפשרות - אך היא יכולה בהחלט להתפס כך ע"י הצד השני... ה - כן, מה לעשות אני כותב בסעיפים - תתמודד. ו - האות הבעייתית בארץ/עיר - רשמית - וירוס הוא לא חיה, תנסו "וולבי". אז מכיוון שאני חושב שמדובר כאן באבירות נטו - עלייך לזכור : שכל אותם ג'נטלמנים (בריטניה, צרפת אירופה בכלל) הם אלו שעזרו לבסס את הדיעה והגישה על "האישה הקטנה" שצריכה לשבת בבית ולהשאיר את בעיות היום והדאגות לגבר. איכשהו אני בטוח שאתה נגד הדיעה הזאת - ואם כך הדבר - אז אם היא תרצה לשלוף כרטיס אשראי במסעדה ולשלם על אותו בילוי משותף - מה גורם לך להבין שאולי היא עושה את זה כי היא רוצה ? מה רע בזה ? וד"א - קראתי