"פיד מי סימור"

magenta73

New member
"פיד מי סימור"

על נשים, גברים והרגלי האוכל שלהם... מה אתם אומרים על זה...

נימשון

New member
רדוד, שוביניסטי, חד מימדי

ולקוח כנראה מימי הביניים. לא אוהבת בכלל את מה שהיא כותבת, לא הפעם ולא בכלל. נראה כאילו מישהו מוציא אותה מהנפטלין מידי פעם כדי לשאוף קצת אוויר והיא כתגובה מקיאה החוצה מילים שמקומן בימי הביניים. עצוב יותר זה שיש נשים שבאמת חושבות כדרכה ועצוב עוד יותר זה שיש נשים שיקראו אותה ויגידו לעצמן שאולי היא צודקת.

איך צריך להגיב מוזר לי לקרוא כתבה

מוזרה .לדעתי זה מובן מי משלם. מי.....

תקשיב לי טוב פליפר :

הרגע זכית בציון 8.5 בסולם ה- what the fuck שלי. מה מובן ? מי מובן ? איך מובן ? מי הנהיג ? א- ממתי הוחלט שהצד הפיננסי הוא הצד הגברי ? ב- אם הגבר משלם בכסף - זה אומר שהבחורה צריכה לשלם במטבע אחר ? ג- כללים - עתיקים ככל שיהיו - נועדו לשבירה. ד- כאילו - זה נכון - נשים ראויות להערצה - אבל בפעם האחרונה שבדקתי התברר שכולנו בני-אדם, גברים ונשים - אז אולי די ? ה- מוזר לי - שאחרי שבשמי הארץ טסה לה טייסת. אחרי שעברנו את שנת 2000 אחרי שהגבולות בין נשים וגברים התחילו להטשטש חברתית. אחרי המצאת הגלולה ויצירת המתירנות המינית מצד הנשים. אחרי פנינה רוזנבלום בכנסת וקצת לפני שנינט מוציאה דיסק - עדיין מעסיקות אותנו הדילמות מי ישלם בדייט ??? ו- האם לנצח גבר יחשב לזה ששולף את ארנקו ? - זאת לא השאלה... השאלה היא - למי אכפת ? - למה זה מטריד כל אחד ואחת (או לפחות אחוז גדול מהאוכלוסיה) שנמצאים בדייט הראשון או השני מה יקרה כשהחשבון מגיע ומה יהיו ההשלכות. ז- זה הדבר היחיד שמבדיל בין נשים לגברים, תפנימו. ג-

ככה היה החינוך שלי קשה לשנות

והאמת טוב לי עם זה .ואני מרגיש נפלא. משונה יהיה לי שבחורה שולפת מזומנים זה לדעתי יהיה מביך אותי . מצטער- רגע מדוד לי - אני אולי כנאה לא מעודכן מה קורה מעבר לפינה .

נימשון

New member
למה מביך?

זה עושה אותך לפחות גבר? זה מאיים עליך שאישה מרגישה מספיק בטוחה עד כדי כך שהיא "מרשה לעצמה" לחזר אחריך?

ממש לא-- אני חושב במונחים שלי ...

כסף וכסף כלום .שום דבר לא מאיים עלי ולא תהיה אחת כזאת . ואני די חזק ובטוח .אני לא קונה ואין לי זכויות לגבי בחורות בזכות כספי. אם בחורה שאני מזמין תרצה לשלם במסעדה את חלקה ----נימושון --לא בבית מדרשי - אני משלם ..- בשבילי בחורה זה עולם במלואו וכולו וגם בכספי. . .

סופית - אני מרים ידיים.....

אני אלך לקרוא משהו יותר ברור... משהו כמו הטקסטים של "נושאי המגבעת"....

תשמע -

חשבתי הרבה לפני שלחצתי על "הוסף תגובה". חשבתי מה לענות, חשבתי אם לענות בכלל, אבל בעיקר חשבתי למה לענות. שהרי הדברים שלי לא ישנו את ראיית העולם שלך - הם לא אמורים לעשות את, לא לך ולא לאף אחד אחר. כאילו - שיהיה ברור - אני מעריך מאוד את המנטרה שלך : "נשים נועדו כדי שאנו הגברים נשרת אותן" - באמת (בלי ציניות הפעם) ואני האדם האחרון שיזלזל - לא בנשים באשר הן ולא בדיעות של אנשים אחרים - שהרי פלורליזם זה דבר טוב.. ובדרך כלל - אני לא עונה או מגיב לדברים סתם כדי להגיב. אבל משהו בדברים שלך גרמו לגרד את פדחתי ולשאול את עצמי - מה גורם לאדם לטעון כי הוא לא יאפשר למישהי לשלם במסעדה ? וכאן צצו כמה וכמה אפשרויות : א - ג'נטלמניות - או אבירות שלצערי נעלמה מן העולם - או יותר נכון התפתחה למשהו אחר, אם הוא טוב יותר או לא זאת כבר שאלה אחרת.. ב - כבוד - על משקל - בעל המאה הוא בעל הדיעה. ג - מאצ'ואיזם - על תקן "שופוני יא נאס" ד - זילזול - שאני בטוח שזאת לא האפשרות - אך היא יכולה בהחלט להתפס כך ע"י הצד השני... ה - כן, מה לעשות אני כותב בסעיפים - תתמודד. ו - האות הבעייתית בארץ/עיר - רשמית - וירוס הוא לא חיה, תנסו "וולבי". אז מכיוון שאני חושב שמדובר כאן באבירות נטו - עלייך לזכור : שכל אותם ג'נטלמנים (בריטניה, צרפת אירופה בכלל) הם אלו שעזרו לבסס את הדיעה והגישה על "האישה הקטנה" שצריכה לשבת בבית ולהשאיר את בעיות היום והדאגות לגבר. איכשהו אני בטוח שאתה נגד הדיעה הזאת - ואם כך הדבר - אז אם היא תרצה לשלוף כרטיס אשראי במסעדה ולשלם על אותו בילוי משותף - מה גורם לך להבין שאולי היא עושה את זה כי היא רוצה ? מה רע בזה ? וד"א - קראתי

אני מרגיש טוב יותר שאני נותן- פשוט

זה עושה לי טוב ואם ויש ביכולתי לתת ואני לא מצפה לתמורה.אז בעצם למה לא. אני לא פוסל את דעתך אני מכבד את גישתך אתה זה אתה ואני זה אני ובטוחני ששנינו לא טועים בגישתנו.

shaniza

New member
למה לא

זה עושה לך טוב יש ביכולתך ואתה לא מצפה לתמורה... והבחורה שיושבת מולך בארוחה ..? לא מתחשבים ברצונה? לא עושה לה טוב כשהבחור מתעקש ללא הרף לשלם עליה בדייט ראשון... אפילו אפשר לומר שזה עושה לה רע ... זה יעשה לך טוב לגרום למישהי שמוצאת חן בעיניך להרגיש רע? אין בעיה שתוציא את הארנק ותעשה רושם של כוונה לשלם ... אבל אם הבחורה אומרת לך שהיא תשלם על עצמה... אל תתעקש יותר מדי! תן לה לעשות כרצונה. *יהיו לך מספיק הזדמנויות אחר כך לשלם על מסעדות יוקרה ומתנות למינהן

RANINA

New member
וכאן מסתיים הדיון בין

רגע אמדוד לי לבין דולפין סגול חח איזה כיף לסכם את זה , טוב מגינדה NEXT הבא בתור נושא חדש לדיון אני כבר יחשוב על משו שיהיה לכולם חג שמח ולילה טוב

RANINA

New member
וכאן מסתיים הדיון בין

רגע אמדוד לי לבין דולפין סגול חח איזה כיף לסכם את זה , טוב מגינדה NEXT הבא בתור נושא חדש לדיון אני כבר יחשוב על משו שיהיה לכולם חג שמח ולילה טוב

RANINA

New member
איזה דיון מעניין

אז ככה לפי דעתי עם כל הכבוד לגברים וגם עם העובדה שאני ממש אבל ממש לא מסתכלת על הכיס של הגבר , הגבר צריך לשלם בדייט הראשון יהיה מה שיהיה , אם זה ידידים שמכירים המון זמן או זוג אני חושבת שהבת צריכה לשלם לפחות על עצמה ... וזה מה זה שטויות שהאשה מתפרנסת פחות מהגבר זה ממש לא נכון זה גם לא קשור לכלכלה , זה קשור לזוגיות

נימשון

New member
אללי

באמת לא הצלחתי להרדם בלילה אחרי ששילמתי על בילוי משותף שלי ושל חבר טוב שלי. עכשיו אני גם מבינה מה היתה הסיבה לכך

למעלה