פיה כזו עוד לא היתה! הדבקויות לסירים

© RoNa

New member
פיה כזו עוד לא היתה! הדבקויות לסירים


אני לא יודעת מה אני עושה לא טוב, אבל יש המון תבשילים שנדבקים לסירים

אלו סירים איכותיים כמו סולתם ודומיהם.
אני תמיד שמה מספיק שמן, ולמרות זאת זה נדבק.
למה? מה אפשר לעשות?
 
יכול להיות שאת לא מנמיכה מספיק את האש אחרי

שהתבשיל רותח

את לא מערבבת מספיק את התבשיל בזמן הבישול ( אפילו ניעור )

השמן חם מידי
 

© RoNa

New member
הכל לפי הספר

מערבבת, האש לא גדולה, בחלק מהתבשילים יש המון רוטב/מים! ועדיין נדבק
 

foofoo77

New member
בני כמה הסירים?

אחרי תקופה הציפוי של הנירוסטה הולך פייפן.
 

© RoNa

New member
חלקם חדשים יחסית

וחלקם ישנים, אך שמורים כמו חדשים.
אני מנסה לחשוב על זה, ונראה לי שזה נדבק להכל.
 

LOOLI T

New member
יש לך כיריים חשמליים?

לי הייתה בעיה כזאת עם כיריים חשמליים... משום מה האוכל היה נדבק לי.
 

© RoNa

New member
כיריים גז

עכשיו שאני חושבת על זה יכול להיות שזה קשור לסוג הכיריים?
לא נשמע לי הגיוני, אבל בבית הקודם עם כיריים גז ישנות מאוד זה לא נדבק.
לפני שנתיים עשינו מטבח חדש וזה התחיל אז.
מוזר!
 

מיה12343

New member
יש רשת עגולה ששמים מתחת לסיר.

שלום!
גם לי היתה בעיה כזו ופתרתי אותה על ידי רשת עגולה ששמים על בין האש לסיר לאחר הרתיחה בסיר.
זו מין רשת פשוטה שעולה בערך 10 ש"ח ומוצאים אותה בחנויות כלי בית.
 
למעלה