פיות - האם מתאים לתת מתנה פיה ש.. שהכנתי בעצמי ליומולדת של ילדה בת4 מהגן של הילד שלי? תודה רבה!
מ ממושי New member 23/7/06 #1 פיות - האם מתאים לתת מתנה פיה ש.. שהכנתי בעצמי ליומולדת של ילדה בת4 מהגן של הילד שלי? תודה רבה!
S smady a New member 23/7/06 #2 ממושי בטח ובטח.רק שימי את הפייה אולי על מקל מעץ? או חישוק קטן נחמד. תשחילי חרוזים מעט על החוט של התלייה שלה. עטיפה יפה וזו יופי של מתנה.
ממושי בטח ובטח.רק שימי את הפייה אולי על מקל מעץ? או חישוק קטן נחמד. תשחילי חרוזים מעט על החוט של התלייה שלה. עטיפה יפה וזו יופי של מתנה.
ע עלמה7 New member 24/7/06 #6 גם אני חושבת שזו מתנה נהדרת. גם משהו שאת עשית וגם משהו מאוד מרשים, שבנות אוהבות. תקשטי את התליה כמו שסמדי הציעה.
גם אני חושבת שזו מתנה נהדרת. גם משהו שאת עשית וגם משהו מאוד מרשים, שבנות אוהבות. תקשטי את התליה כמו שסמדי הציעה.
א אור224 New member 23/7/06 #4 בהחלט מתאים, אני נתתי פיות מתנה לילדה בת חמש.לחוט הוספתי חרוזים ולפיה הוספתי קישוטים ופרחים. ההתלהבות היתה רבה.
בהחלט מתאים, אני נתתי פיות מתנה לילדה בת חמש.לחוט הוספתי חרוזים ולפיה הוספתי קישוטים ופרחים. ההתלהבות היתה רבה.
י יפצוקית1 New member 24/7/06 #9 מתן פיות מתנה מכובדת ביותר, אני משחזרת קופסאות סימילאק, ומעצבת אותן, ובפנים מניחה את הפיה שתנוח לה בדרכה לבית אוהב
מתן פיות מתנה מכובדת ביותר, אני משחזרת קופסאות סימילאק, ומעצבת אותן, ובפנים מניחה את הפיה שתנוח לה בדרכה לבית אוהב