פיות העולם

עינבלית

New member
פיות העולם../images/Emo194.gif

חג שמח לכולן! אם אתן זוכרות, החלטתי לפני זמן לא רב (חודש? חודשיים?) לנסות לעשות פיות עולמיות. כושית, יפנית, אינדיאנית. אז מה צריכה פיה שחורה? בסיס: צמר מרינו חום כהה. שיער - שחור/אפור, שוטלנד, מקורזל היטב. בגדים: מינימלים (חם שם באפריקה!) ומה צריכה פייה אינידאנית (נטיב אמריקאן)? צבע עור (=בסיס) אפרסק (אדומי העור) בגדים בצבע חרדלי, שיער לבן (שמאנית חכמה) או חום גלי, צמר מרינו. גם שם לפעמים חם, אז הרבה עור חשוף. ופיה יפנית? תסרוקת, כמו ל גיישה, עם הלמעלה למעלה, וצוואר חשוף ועור נקי וצהבהב (צהובי העור) = צהוב בננה, מרינו. ומה עוד הופך יפנית ליפנית? נכון, קימונו. ומה זה קימונו בפיות? זה הבגד הרגיל עם דוגמא של קימונו. תמיד רציתי לעצמי קימונו סגול עם דוגמא מוזהבת, אז זה מה שנתתי לפיה היפנית, ששמה אוקי- מותוק. (אוקי המתוקה). אז הנה הפיות העולמיות שלי, מקווה שההסבר מובן.

עינבלית

New member
היפנית../images/Emo194.gifפיתוח שלי ושאלת בומר

וליבוד והרבה חורים באצבע מהמחט. קבלו את הפיה היפנית הראשונה בישראל! אגב ליבוד, הזמנתי מעומר בומר, וקיבלתי מין כלי עץ קטן עם 4 חורים ובלי מחטים. ככה זה בא צריך לקנות בנפרד את המחטים? או שהם שכחו לשלוח לי? ואיך משתמשים בזה ואיך מכניסים את המחטים?

איזו מדליקה../images/Emo70.gif

הבומר מגיע ללא מחטים (כל מחט עולה 8.5 ש"ח לפני הנחת הפורום - 10%). בכדי להניס את המחטים עליך לסובב את החלק העליון של הבומר לכיוון השעון והוא יתנתק מהחלק התחתון. אז את מכניסה את המחטים וסוגרת שוב (חזק) את החלק העליון להידוק המחטים. הפיות שלך מקוריות ומדליקות

smady a

New member
היי עינבלית נעלמת לנו.והנה את

סחתיקה על המעוףףףףףףףףףףףף כן הבומר מגיע ללא מחטים. חבל שלא שאלו אותך שם אם את צריכה גם מחטים.

עינבלית

New member
על העלמותי ועל הפיה העתיקה

נעלמתי באמת. אתמול מלאו 30 למותה של סבתי האהובה, הייתי לגמרי בתוך הפרידה, האבל. שיחררתי את האבל, נשארתי עם געגועים. יש עוד הסברים על חתן וכלה מצמר פיות- בבלוג שלי. מצאתי ערימת צמר לא מעובד של כבשים מימים ימימה והכנתי ממנו פייה עתיקה, צמר כאמור לא מעובד בכלל.... העבודה היתה קשה, שונה, ורקמתי לה פנים. הנה הענתיקה...

smady a

New member
תנחומיי עינבלית ושלא תדעי צער.

הנה ממשיכים. ואת ממשיכה ביצירה שלך טוב שכך.

עלמה7

New member
אהבתי את הרעיון!

הפיה האפריקאית הכי הכי לטעמי. באחרות המוצא קצת פחות ברור (אם כי ליפנית יש תסרוקת גיישה מצויינת). לאינדיאנית הייתי עושה צמות, ואולי מוסיפה נוצה.

יאמה

New member
יקרתי, אין כמו לראות ולגעת בהן.

אני נהרסתי לחלוטין מהאפריקאית. בקשר לבומר, קודם כל את מוזמנת להדגמה, ושנית, אכן צריך לקנות מחטים בנפרד. יש סיכוי טוב שאגיע לעומר ביום חמישי, אז אם את מעוניינת שאקנה לך, תתקשרי.

למעלה