פיז'ו ספידפייט - מה בנוגע...

igorkun

New member
פיז'ו ספידפייט - מה בנוגע...

בשבוע הבה, בע''ש. הולך להזמין את הצעצוע... עדיין יש זמן לשנות כוון. האם מישהו מכם מקיר את הכלי ויכול לספר לי עליו מאט? בפרוספקטים הכל נראה פשוט פיצוץ. אבל רציתי לדעת איך הוא בחיים אמיתיים...

Shlomi TC

New member
חבל שאתה סתם הולך לקנות

הכלי באמת טוב וחזק, אין לי שום תלונות, הלוואי עליי... רק חבל שלא ניסיתי לנסוע עליו או לפחות לשבת עליו כדי לבדוק אם הוא מתאים לך. יש אנשים שלפעמים הוא יהיה קצת גבוהה/קצת קשה בתחת וכו'... בסה"כ קנייה טובה למרות שאני מציע בדחיפות ללכת לנסות אותו

ררדד

New member
../images/Emo45.gif

אכן טיפשי/לא אחראי ללכת לקנות כלי לפני רכיבת נסיון. (אפילו שמדובר בספידפייט האגדי..!) בקיצור רכיבת נסיון היא חובה בדיוק כמו שלא תקנה קטנוע משומש לפי תמונות ונתונים- אלא תלך לראות אותו ולנסות אותו. תקשיב (או תקרא יותר נכון) טוב טוב את מה ששלומי כתב לך בהודעה מעל כי לא כל יום הוא יתן לך עצות טובות כאלה...

igorkun

New member
תודה חברה...

אבל כבר נסעתי בו ומאוד נהניתי (ברור שאני לא הולך לקנות חתול בשק)... פשוט רציתי לדעת אולי יש משהו יותר טוב מזה בין אלה של 50 סמ''ק בתחום המחירים שלו... אני מתקוון ליותר טוב לפי כל הקריטריונים - תפעולי, אסתתי, מכני וכו'...

yuvalfra

New member
ספידפייט

קטנוע מעולה. לא תמצא קטנוע מקורר מים זול יותר, אבל המחיר לא סתם זול, אלא שהוא אולי הקטנוע הספורטיבי הכי פחות "דרשני" מבין קטגורית המהירים. מהתנסותי האישית וחוויות של רוכבים אחרים הראנר, אנרג'י, ג'יפי1, אירוקס או בקיצור כולם יותר מהירים ממנו, אבל ההבדלים מינורים למדי, במיוחד כאשר כל הקטנועים הנ"ל הם 50 סמ"ק ומיועדים לנסיעה עירונית. אפשר אולי להגיד שהספידפייט הוא המהיר הכי פחות פלצני. אולי הוא קצת פחות מהיר, אבל הוא מספק פחות או יותר את אותה חוויה ונראה אולי הכי טוב מכל קטנועי 50 סמ"ק. לפי דעתי הוא ממש ממש נוח ומתמודד עם פגמים בכביש כמו שצריך, פותח חזק ומאיץ טוב במהירויות ביניים. באיזור ה-70 הוא מתחיל לעלות יותר לאט ויגיע למהירות סופית (אמיתית) של 80-85 קמ"ש (אולי יותר, אולי פחות, תלוי במשקל שעליו). מה שהכי אהבתי אצלו זה הבלימה! המון רגש עם 2 בלמי דיסק שבולמים מהר, חזק וחלק. לפי דעתי מהמהירים (מקוררי מים) הוא הכי שווה את המחיר שלו. הוא כיפי, הוא נוח, הוא זול, הוא יפה לאללה, מה עוד צריך? הייתי קרוב מאוד לקנות אחד כזה משומש אבל בסוף הלכתי על טייפון חדש

sendadrd

New member
סה"כ הכלי

די מגניב, ברקסים טובים, (של האירוקס הרבה יותר) נוח ונעים, (הראנר יותר) יחסית מהיר (הראנר, האירוקס, הGP1 והNRG יותר). חסר לו גם הכח בפתיחות. אבל הוא באמת מוצר איכותי ושימושי ואולי אפילו קצת ספורטיוי. אני הייתי מעדיף את ה: 1)ראנר 2)NRG 3)אירוקס הGP1 פשוט שמן!

igorkun

New member
ראיתי את ראנר... ../images/Emo4.gif

לא קטנוע לא אפנוע - סתאאאאם מוטאציה... לא, אין כימיה...

igorkun

New member
ספידפייט Rulez!!!!!

בלי להאליב אף אחד... ספידפייט גדול מכולם... תאמינו לי אני לא ילד שמתלהב מצעצוע חדש עם צבע מבריק... אבל האמת היא שנדלקתי עליו כמו בן-ה17
. סה''כ אני צריך קטנוע לנסוע לעבודה וחזרה (זה כצת רחוק אך עדיין...) אפשר לקנות משהו זול יותר. אבל אני לא עומד בפיתוי. כך שביום ראשון הולך להזמין את-SPEEDFIGHT היפה... בא לי עילו

למעלה