פיזיוטרפיה

ybarak1

New member
פיזיוטרפיה

שלום לכולם .ביתי אלה בת שנתיים וחצי עם קלאב פוט ברגל ימין מטופלת אצל דר. שינדלר בתל השומר בשיטת פונסטי כמובן.הופנתה לפיזיוטרפיה לאחרונה.שייכים לקו"ח מכבי.מנסה למצוא מכון מתאים באיזור גבעתיים-ר"ג ללא הצלחה.במכון להתפתחות הילד בבני ברק טוענים שלא מטפלים בקלאב פוט ספציפית .בבי"ח דנה מטפלים רק במטופלים שלהם.אשמח לקבל המלצות הכוונה וכו'. בנוסף מתעניינת לגבי פלדנקרייז אם יש בשיטת שלהב באיזור ר"ג גבעתיים האם יש למישהו המלצות נוספות שיכולות לעזור להימנע מניתוח להעברת גיד? (שלטענת הרופא יתכן ותזדקק לו בעתיד)

kashke

New member
היי, לגבי פלדנקרייז ו-שיטת שלהב

מוסמכי שיטת שלהב תמצאי באתר המצורף. הרשימה מחולקת על פי מקום המגורים. (המלצה - לברר אם המדריך הוא גם מורה מוסמך לפלדנקרייז ) אפשר לשאול - עבור מה הופנתם לפיזיוטרפיה? מה הדבר שמפריע לך/כם שבגללו הופנתם למכון? מה אתם מצפים שיקרה שם ב-פיזיו? מה אתם מצפים שיקרה אחרי הפיזיו? אילה

kashke

New member
בדקתי ברשימה - יעל אפלבאום כליף

היא מורה מוסמכת לפלדנקרייז ומוסמכת בשיטה.

ybarak1

New member
פיזיוטרפיה

לפי מה שהרופא רשם בהפניה הפיזיוטרפיה נועדה כדי לשמור על טווח ,למנוע קיצור האכילס ולחזק את מרכיבי המכופפים(פרונאליים).אלה הולכת יותר על הצד החיצוני של כף הרגל ופחות על העקב והצד הפנימי של כף הרגל.זה לא מאוד בולט ובסה"כ היא הולכת יפה והרגל גמישה.אני מעוניינת להגיע לפיזיוטרפיסט עם נסיון וגישה לילדים בגילה שבין השאר ידריך אותי איך לגרום לה לבצע תרגילים שהיא אמורה לבצע בבית איתי.

kashke

New member
הייתי ממליצה לך, לקבוע פגישה

אחת אצל חוה שלהב. היא בהחלט תראה לך דברים לשים לב ולעשות עם אלה בבית.

גווניבר

New member
אמא שלי עשתה לי תרגילי מתיחות

כל יום, מהיום שהורידו לי את הגבס, ועד גיל 12. ולא עברתי אף ניתוח. והתוצאות לדברי הרופאים מצויינות בהשוואה לכאלו שעברו ניתוחים. לעסות את השוק וגיד אכילס כל לילה לפחות 20 דקות, ולמתוח את כף הרגל כך שתיצור זוית של 90 מעלות. תנועות עדינות, אפשר גם עם קרם גוף. כשהיא קצת תגדל, גם בלט זאת אופציה, כי עובדים הרבה על הגמשת הקרסול. שנשמע רק בשורות טובות

אוריעל

New member
פעילות

גם אני חשבתי רבות על איך ניתן למנוע את הניתוח וחשבתי יותר בכיוון של טרמפולינה או בבריכה להפעיל את הרגלים במים אך לצערי אני חוששת שעבורנו כל פעילות שהיא כבר לא תדחה את הניתוח אך שווה לנסות

למעלה