פיזיותרפיה לאחר ניתוח בכתף

תומאס

New member
יש כל מיני סוגים של ניתוחים

את צריכה ללכת לרופא (רצוי מומחה לכתף) שיבדוק בצורה יסודית.

תומאס

New member
פיזיותרפיה לאחר ניתוח בכתף

עברתי ניתוח בכתף בעקבות פריקות חוזרות. אני צריך ללכת לטיפולי פיזיותרפיה ורציתי לדעת אם אני צריך לחפש פיזיותרפיסט שהוא מומחה לכתף או שאין התמחויות בתחום הזה וכל פיזיותרפיסט יכול להתאים?

פיזיותרפיה במכון

תומאס שלום, כל פיזיותרפיסט שעוסק בתחום האורתופדיה יכול לעזור לך. אין התמחות רק לכתף. תפנה למכון הפיזיותרפיה של קופת החולים. בהצלחה

תומאס

New member
תודה על התשובות. לגבי קופת חולים

לאחר הניסיון המר שהיה לי איתם בפריקות הקודמות לא נראה לי שאשוב לבקר שם......

תומאס

New member
ניסיון מריר למדי

קודם כל - אישרו לי רק 7 טיפולים שזה ממש מגוחך. שנית - טיפל בי סטאז'ר (אין לי בעיה עם זה כשלעצמו כי הרי צריך ללמוד ולקבל ניסיון מעשי) אבל לא רק שאף אחד לא פיקח עליו אלא שהוא טיפל בי ובעוד שניים באותו הזמן, והחמור מכל - נתן לי לבצע תרגיל שידעתי שאסור לי בשום אופן לעשות כי זה יגרום לפריקה מיידית של הכתף. בקיצור - הבנתי כבר שמקופת חולים לא תבוא הישועה......

אל תסיק

ממקרה אחד או מכון אחד על כולם. יש מכונים מצוינים ופיזיו מעולים בקופות. גם מכסת הטיפולים בקופות גמישה. אם צריך מקבלים יותר. אם לא מקבלים יותר - לעשות סקנדל כי ההגבלות האלו פשוט אבסורדיות. מחר יפסיקו תרופה לבעיות לחץ דם כי מישהו צריך מינון גבוה.

תומאס

New member
ובאותו עניין, אשמח לקבל המלצה

על מכון פיזיוטרפיה פרטי או פיזיוטרפיסט פרטי באזור ראשל"צ. ובהתאם לכללי הפורום - בבקשה רק דרך המסרים האישיים.

מכון פיזיותרפיה

תומאס שלום רב אני מקווה שהכאבים פוחתים בהדרגה אני עבדתי פיזיותרפיסט במכונים רבים, לצערי עלי להמליץ לך לפנות לטיפול פרטי לא בשל מקצועיות המטפל כמו בשל הבירוקרטיה הנוראית בקופות החולים והקדשת זמן מועט בלבד לכל מטופל ומטופל גש למכון ו: 1. אם ישימו לך כרית חימום על הכתף יתו לך טנס ויגידו לך לעשעות תנועות מטוטלת ועוד 2 תרגילים אחרים ללא טיפול ידני של המטפל אנא לטובתך גש לטיפול פרטי 2. תדאג להגיע למטפל מוכר ומיקצועי ולא איזה חאפר ששוב מטפל ב3 מטופלים במקביל בהצלחה

תומאס

New member
לא להאמין! כאילו היית בזמן הטיפול..

אחרי הפריקה השלישית בגלל שהיה עומס בקופת חולים אז הם הפנו אותי למכון פיזיותרפיה פרטי שעובד עם הקופה ואני באמת שמחתי כי זה אמור להיות יותר טוב. אז נכון - לא טיפלו בי ובעוד שניים בו זמנית...אבל עשו ב ד י ו ק את מה שתיארת. 5 דקות טיפול ואז את המכשיר טנס ל 20 דקות ואז כרית חימום וזהו. 40 דקות ונגמרה השעת טיפול.... ואני לתומי חשבתי שזה באמת הטיפול. זה אמנם לא הסתדר ליאבל אמרתי לעצמי - אתה במכון פרטי אין סיכוי שיעשו חפיף..... זה ממש היה מוזר כי אחרי הפריקה הראשונה אמנם הגעתי לקופת חולים אבל במקרה "נפלתי" על מישהי מדהימה (שלצערי יצאה לפנסיה) והיא ממש עבדה פיזית על הכתף שלי, שעה שלמה בכל פעם למשך תקופה ממש ארוכה.

למעלה