פיזנג חלב

fluppster

New member
פיזנג חלב

שלום ברמנים וברמניות יקרים, הכנו בקורס הברמנים פיזנג חלב, ופשוט התאהבתי בקוקטייל הזה, ובכלל בפיזנג עצמו. כן, כן, משקה של בנות, אבל אני בת, אז זה בסדר....
החלטתי שאני קונה בקבוק של פיזנג, אז רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי כמה זה עולה, בערך, ואיזה נחשב לאיכותי? וחוץ מזה, בשישי יש לאבא שלי יום הולדת, וממש התחשק לי להכין פיזנג חלב לקינוח, אבל נזכרתי שאבא שלי אלרגי לחלב, ולכן יש לי שתי שאלות נוספות: נראה לכם שזה יכול לצאת טעים גם עם תחליף לחלב? נניח, חלב סויה? או שיש דרך להכין את זה עם הרבה פחות חלב, ושייצא טעים? ואולי יש קוקטיילים אחרים עם פיזנג שאני יכולה להכין, ללא חלב? משהו פשוט, זאת אומרת, רק התחלתי את הקורס.... תודה לכל מי שעוזר!

ספיידי1

New member
פיזנג

יש מותג שהוא תוצרת חוץ, נקרא פיזאנג אמבון, אחלה ליקר לדעתי אם כי כמו שציינת, "של כוסיות" הוא עולה בסביבות ה140... יש גם פיזאנג פשוט יותר בקבוק עגלגל של חברת קונינגס שהוא גם לא רע... וזול משמעותית(30 - 50 שקל לא זוכר בידיוק כמה) פיזאנג עם חלב סויה אין לי מושג איך יכול לצאת... לא נראה לי כזהההה נורא... משקאות שאפשר להכין עם פיזאנג? אפשר לשים סאוור ולחזק בוודקה... ואפשר להכין בננה שוקולד אבל יש שם גם שימוש בחציחצי...

ספיידי1

New member
פיזנג

יש מותג שהוא תוצרת חוץ, נקרא פיזאנג אמבון, אחלה ליקר לדעתי אם כי כמו שציינת, "של כוסיות" הוא עולה בסביבות ה140... יש גם פיזאנג פשוט יותר בקבוק עגלגל של חברת קונינגס שהוא גם לא רע... וזול משמעותית(30 - 50 שקל לא זוכר בידיוק כמה) פיזאנג עם חלב סויה אין לי מושג איך יכול לצאת... לא נראה לי כזהההה נורא... משקאות שאפשר להכין עם פיזאנג? אפשר לשים סאוור ולחזק בוודקה... ואפשר להכין בננה שוקולד אבל יש שם גם שימוש בחציחצי...

Ronaldm

New member
קבלי.

מנה פיזנג. מנה ליקר בננה. להשלים עם ספרייט. אפשר לחזק עם וודקה.

למעלה