פיטורים לאחר 3.5 שנים

madcap

New member
פיטורים לאחר 3.5 שנים

האמת? מבין אותו, סהכ כולנו נסכים שאנחנו לא תמיד אנשים קלים וכמובן שהדבר יתבטא גם בעבודה.
אני קצת כמו מלכודת דבש, כשאני מפוקס אני עובד כמו שניים ויש לי יחסי אנוש מעולים, באמת הספק מרשים של עבודה, הבעיה כמו שאפשר לנחש היא ברגעים הקצת פחות יציבים.
מידי כמה זמן הייתי מאבד את זה, התנהגויות כגון זו שתיארתי בפוסט הקודם שלי לא יכולות להיות מנת חלקו של עסק פרטי או ציבורי לצורך העניין, גם אם זה לא שיטתי, פעם פעמיים, בשלישית הייתי בעצמי כבר מפטר, וניתנו לי כמה וכמה פעמים בכול הזמן שהועסקתי שם.
אבל ! וזה באמת אבל, 3.5 שנים עבדתי שם, זה לא איזה חברה גדולה, אני והבוס ועוד עובד ומזכירה, היחסים מטבע הדברים מאוד קרובים כשעובדים בסביבה כזאת, עברנו המון ביחד, המון, מספיק הרבה לפחות בשביל שכשיגיע היום בו נלך לדרכים נפרדות, אף צד לא יהפוך את עורו ויתיחס לצד השני כאל סמרטוט קרוע שמיצה תפקידו, ולעזאזל ההיסטוריה, אני תמיד אעדיף לסיים קשר רומנטי או תעסוקתי (בטח בנסיבות האלה) עם נשיקה על הלחי או לחיצת יד, כשאני מתמודד מול ההיפך המוחלט, זה כואב לי במקומות העמוקים ביותר.
למרות איך שהדברים הסתיימו ובאמת שבלי התיפיפות אלא מכול הלב- מאחל לעסק הזה רק הצלחה.
הדבר יכול היה להיות הרבה יותר נוראי, אבל אז הגיעה מרי ג׳יין.
בשורות טובות לכולם.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הכל לטובה..גם הכואב

&nbsp
השאלה העיקרית מה אתה מתכוון לעשות עם המצב?...

yuval344

New member
יפה אמרת

פאק, גם אני איבדתי את העבודה היום. התפטרתי. אחרי פחות מ 3 חודשים.
אז כן, כואב, אצלי אני יודע מה לעשות . חייב לחפש ומהר. הכסף מדאיג מאוד אבל הרבה יותר מדאיג זה השעמום, ובעקבותיו אחיו הגדול, דיכאון. צריך להתפשר ולהתאמן בראיונות. אני כל כך בינוני בזה שזה לא יאומן. גם בדייטים.
&nbsp
סיוט עד מרי אמא של ג'יין הזונה, כת של דשא הדור שלנו.
&nbsp
בקיצור, גם בלי מרי וחואן, הכל טוב, ויהיה טוב. גם כאב זה טוב. ולבכות זה מוגלה שיוצאת החוצה.
תהיה חזק מדיקאפ , תמצא עבודה מהר ובנתיים לשמור על סדר יום תקין, זה קריטי.
בלי לשבור מאווררים על קירות (אלא אם כן זה מתוכנן ונועד להשיג איזשהוא אפקט :))
&nbsp
&nbsp

yuval344

New member
ויותר חשוב בעצם

הקטע שאתה אומר שאתה מעדיף להיפרד בלחיצת יד או נשיקה על הלחי וקרה ההיפך.
אתה (ואני) וכל האנשים בעולם הם אינטרסנטים. שעוזבים או נעזבים מעבודה, זה אומר שלא תעבוד שם יותר - הם לא ירויחו כלום ממך ובסופו של דבר הקשר שלכם מלכתחילה לא יועד להיות אישי. הבסיס שלו הוא עובד מעביד,
בקיצור אחרי שנגמר רק הנטוורקינג חשוב. כמו בנות בדיוק. מה לעשות שלא התאים לו או לה או לי. ממשיכים, משתדלים ליפות את הנרטיב ולא לחפור אצל פסיכולוגים. אני אומר להדחיק לא להציף. לא כמו בסדרה החדשה (גיבורים עפים בשבילה)שההלם קרב של הבחור צץ אחרי שנתיים כי הוא לא נתן לא מקום. לא מאמין בזה. וניסיתי. בטח גם אתה. כמובן שלא משווה הלם קרב להלם פיטורין, אבל השקיעה בזה מאוד מסוכנת לי.
סליחה שהתלבשתי לך על השרשור, הייתי טעון.

madcap

New member
re

ברור שהכול אינטרסים אבל שוב מדובר במקום קטן עם יחסים מאוד קרובים, בני אדם הם כאלה קודם כול, לפני הבגדים או התואר, מטבע הדברים ביחסים קרובים כאלה על פני זמן די ארוך כזה נוצרת קרבה בין אנשים, כנראה שזה הגבולי שבי אבל זה פשוט כואב לי, מן הסתם בכול הזמן הזה נעשו דברים שמעבר להגדרת העבודה, משני הצדדים, לבוא ולמחוק ברגע את כול מה שהיה? לא אני ובחיים לא אהיה כזה.
אנשים שמשנים את היחס שלהם ברגע אחד, כנראה שהיו צבועים לאורך כול הדרך.
אתה כנראה צודק אבל בכול זאת אמשיך לצפות זאת בעתיד, מקסימום נכתוב עוד פוסט :)

לירון
אני כרגע נהנה מהזמן החופשי שיש לי, שוקל ללכת לחתום אבטלה אבל נראה כמה ישעמם לי, מתכנן לקחת גם את השבוע הקרוב לבטלה מדופלמת, אילוצי החיים יחזירו אותי למסלול אם ארצה וגם אם לא, בינתיים נהנה מכול רגע על התחת :)
והכול, לגמרי לטובה

yuval344

New member
זה לא הגבולי שבך

זה הלא מנוסה..
אני חווה כאב לב כל פעם שאני נכנס למושב של חבר.. כי יש שם עוד "חבר" קולגה. שעבדנו ביחד המון. והעבודה נגמרה. וגם היחסים.
בדייטים זה גם קורה. במערכות יחסים גם. תמיד נשאר עם תקווה לחדש קשרים, בעיקר שאין לנו מספיק באותו רגע.
בגלל זה חייבים ללמוד מטעויות ותמימות ולא להשליך על הפרעה כימית בלתי פתירה.

madcap

New member
שימור הקשר זה לא העניין

זה פשוט לבוא ולהשתין על כול מה שכבר היה בלי קשר לציפיה עתידית ממש לא, התמימות מצידי התקיימה בהתנהלות שלי לאורך כול התקופה שגרמה לי לתת מעצמי הרבה מעבר כי היחסים לא היו רק יחסי עובד מעביד.
נכון זה יותר הנסיון, אין לי מלא נסיון תעסוקתי כמו שמשתמע, שנים שבכלל לא עבדתי , בהחלט למדתי מזה.

yuval344

New member
לא.

אליס תהיי מרוכזת בבקשה. אבל האמת שמבין למה התבלבת. גם לי הוא מזכיר את עצמי קצת..

alice1803

New member
אני מרוכזת בעוד כמה דברים תוך כדי חח

סורי אם התבלבלתי, מרשה לעצמי לבדוק דברים מסויימים

ירון786

New member
כל המנהלים נצלנים ללא בושה

ואם לא יצטרכו אותך -יפטרו מיד ללא סנטימנטים
אז אם במקרה אתה עובד ומצאת משהו טוב יותר עבורך -
תעזוב בנחת וללא שום רגשות אשמה -
מנסיון מר שלי

למעלה