../images/Emo51.gif
קודם כל תודה על התגובה. אוהבת את הגישה, ומסכימה שהתהליך צריך להיות פנימי, ולהתחולל אצלי בפנים. מסכימה גם לגבי ההסתייגות מן המילה "צריך". לגבי הקושי. עד כמה שאני יכולה כרגע להסתכל בפרספקטיבה, אני חושבת שהתאכזבתי במובן מסויים מן היחס שקיבלתי. התגובות אליי היו תמיד מאוד מאוד מחמיאות וטובות, והרגשתי שמאוד מעריכים את העבודה שלי, ועם זאת, כשמדובר היה בקידום או בתנאי שכר, לא הצלחתי בהמון שלבים לקבל את מה שרציתי, או יותר נכון ציפיתי לקבל את זה מבלי ממש לבקש, ולא קיבלתי. האכזבה הזאת הביאה אותי למקום מאוד "קורבני", מאוד ממורמר, ועם הזמן פשוט איבדתי את החשק והעניין הראשוניים שהיו לי. הרגשתי שאני לא יכולה לסמוך על המערכת שאני חלק ממנה, ולא יכולה לסמוך על האנשים שמנהלים אותי, למרות שברובם נתתי אמון מלא בהתחלה. שאלת גם על היכולות והכוחות הייחודיים שלי, ואם נעזרתי בפידבק מהאנשים שהיו סביבי. אז כן, נעזרתי. לשמחתי היו סביבי אנשים מאוד רגישים ואוהבים שעזרו לי להבין איפה אני מפילה את עצמי וגם מה היכולות שלי. אני חושבת שהכוחות שלי נמצאים ביכולת הובלה, ביכולת ארגון אנשים. אם אני משוחררת מ"זמזומים", אני מסוגלת לגרום לאנשים לשתף פעולה עם הדרך שלי, ויש לי יכולת גם לראות מה צרכי המערכת, מה היא מסוגלת לעכל בכל רגע נתון, ואני בדרך כלל לא מוותרת על מה שנראה נכון בעיני. לגבי תחום תוכן או סביבה חברתית, פעם הרגשתי מצויין בעולם ההי טק, כי מבחינה אינטלקטואלית, אני מאוד נמשכת לכל דבר אנליטי. מבחינה חברתית, אני מוצאת את עצמי לא שייכת לעולם, לא רוצה לקבל עליי את החוקים הלא כתובים שלו, ולא יודעת איך לשמור על שלי בתוכו. עולם הרוחניות, עולם הרפואה האלטרנטיבית, מהבחינה הזאת מדברים אליי הרבה יותר. לצערי, ואני לא אוהבת במיוחד להיות מובלת ע"י בעיות טכניות, אבל בכל זאת אני מובלת על ידן, העולם הזה הרבה יותר קשה מבחינה כלכלית, וצריך לעשות הרבה ויתורים חומריים כדי להשתלב בו. זהו. קראתי את השירשורים הקודמים, ומצאתי הרבה עניין. תודה לך שוב על התגובה. סיגל