פיטורים

La Vela

New member
פיטורים

בוקר טוב, אתמול קיבלתי הודעה ממנהלי על סיום עבודה אחרי 10 שנים. זה טוב , כוייו שלא הסתדרתי איתם במשך שנים ולא קיבלתי קרדיט, כבוד והערכה. בשעה שאני חיה בתפישה של עבודה ויצירה, הם חיים בתפישה של מרות והיררכיה מעל הכל . עדיין זה קשה...
אני אמורה לנהל את לוח הזמנים של העזיבה (טווח של מספר חודשים 2-3) וזקוקה לשתי עצות:
אחת לגבי מועד ההפסקה והשנייה ולגבי כיוונים להמשך . כיום אני פשוט במצב של חוסר יכולת להחליט החלטות, לבחור בחירות. אין לי קול פנימי...הכל שקט, וואקום ובלבול. מעבר לכך, נרשמתי ללימודים שמטרתם פיתוח מקצועי בתחום אחר לגמרי. אני חוששת שאצטרך לבטל. אני בספק עכשיו אם משם אראה איזו ישועה ופרנסה בטוחה בטווח הקרוב.
העובדה שאין לי ימי חסד מבחינה כלכלית לא עוזרת אלא רק מקשה על היכולת לבחור.
האם ניתן להתייעץ?
יש לי מפה מפעם...מצורפת

האשם המרכזי בסיפור הזה הוא.. אורנוס

אורנוס מביא איתו שינויים הן בגישה והן בחיים עצמם, בעיקר במקומות שבהם השינוי הזה היה צריך לבוא כבר מזמן. אורנוס התקרב מאוד לונוס - הגיע למעלה ה 16 וחצי במזל טלה ואין ספק שהדבר הורגש בחייך. למעשה אפשר לומר הוא נצמד לונוס עצמה, כוכב משמעותי מאוד בחייה של כל אשה - מה גם שהיא שולטת בבית התקשורת שלך ובבית המייצג כספים של אחרים - והשינוי הזה כבר מתרחש עכשיו. אורנוס 'מגהץ' כל מעלה בערך שלוש פעמים: כשהוא נע עליה בפעם הראשונה הוא מביא איתו מעין שוק מסויים, בפעם השניה מתחילים להסתגל אליו, ובפעם השלישית מגיע גם השינוי מבפנים, ואיתו גם היכולת לשנות מצבים עבודות יחסים וכו. נראה שכל אלה יקרו בחייך כבר ב 2015 - זו תהיה שנת השינוי הגדולה שלך, ובתחומים רבים. מה שקורה עכשיו הוא סנונית ראשונה, ואולי בגדול היא גם עושה לך טובה הסנונית הזו, למרות שכרגע אינך יכולה לראות זאת. כל שנשאר הוא להתרגל לרעיון השינוי ולהתחיל לבנות תכניות פעולה מדויקות לאן ואיך את רוצה להגיע - זה לא יהיה קל בתקופה הקרובה אך בכל זאת שווה לנסות - כדי שהחיים יבינו מה הכיוון שלך, וביחד עם אורנוס השובב יאפשרו לך לבצע את השינויים לא רק כחוויה פסיבית שנכפית עליך, אלא גם כחוויה אקטיבית שאת יוזמת, בוחרת - ועושה! בהצלחה.

La Vela

New member
תודה!

קודם כל תודה רבה על התשובה המקיפה. זה בהחלט משתלב.
אני מאמינה שהשינוי יהיה לטובה. יחד עם זאת קיימים הפחד והספקות. אני בעיקר בתחושה שאני לא סומכת על עצמי ועל הבחירות שלי. הביטחון שלי בעצמי הגיע למקומות מאוד נמוכים. כל "אירוע" זרק אותי למקומות קשים. אני מאוד רוצה להרגיש שאני בוחרת נכון מנתבת את חיי לכיוון היעוד הנכון לי. אגב, אולי לא בכדי המשמעות של השם שלי כאן הוא מפרש בספרדית (וגם נר, משמעות כפולה). מבחינת הגישה שלי, אני עושה פעולות בכדי לעבוד על עצמי (אני כבר הרבה זמן דוגרת על כניסה לתהליך במסגרת הפרקטיקה הבודהיסטית, ובינואר אצטרף לתכנית תרגול מסודרת). אני יודעת ששינוי כרוך בקושי אבל אני מקווה שאני הולכת למקום טוב יותר מכל הבחינות. 10 השנים האחרונות היו קשות בכל החזיתות. הקושי נבע מכך שהמאמץ לא נשא שום פרי, לא הניב שום תוצאה שנראית לעין ומכאן הפכתי לפאסיבית. לא רציתי לזוז לשום מקום.

למעלה