פיטורין מהעבודה

רקע:

עובדת במקום מסודר , אוהבת את המקום, הבוס והצוות חב'רה נחמדים הבוס והצוות מאוד מרוצה ממני.

החלום שחלמתי הלילה חוזר על עצמו הרבה פעמים. וחולמת כל פעם על מקומות אחרים של עבודה שפוטרתי או התפטרתי.

רושמת לך 2 חלומות אודה לך על פתרון.

החלום אתמול

אני במקום העבודה , העובדים מסביבי לא נחמדים אלי, אני נכנסת לחדר ורואה שהם הצמידו את השולחנות כך שמאוד צפוף לשבת.

ואנחנו יושבים כמו שיושבים בכיתה , הבוסית מולנו (כמו מורה) ואז אני אומרת לה , אי אפשר לשבת ככה ולעבוד.........אז היא אומרת אין מה לעשות

ואני אומרת טוב אז אני מתפטרת. והיא אומרת תתפטרי, והיא אדישה ויש לי תחושה שהיא מאוד רצתה את זה . אז אני קמה עוזבת הכול .

ואני מגיעה למעליות ואני מאוד מבולבלת , לא יודעת איך אני יורדת למטה נכנסת למעלית , יוצאת, חוזרת , לא מוצאת את היציאה מהבניין.

ואני בבית עם הגרוש שלי בהתחלה לא מספרת לו , ואחכ אמרתי לו שפיטרו אותי.

החלום השני

רקע:

חמותי נפטרה לפני המון שנים ממחלה. היינו ביחסים טובים מאוד.

הגרוש שלי איתי ועם יילדי , בקשר קריר, פעם הם היו יותר מדברים, נפגשים יש לו בת זוג , הוא וילדי לא רבו, אבל כל אחד בפינה שלו. לא מדברים ולא משתפים.

החלום

אני עם הגרוש שלי , בחצר של הבית. ופתאום מופיעה חמותי ז"ל, ונעזרת בקביים גדולים מאוד, מסתובבת בחצר והיא מתקרבת ומדברת עם הגרוש שלי.

תודה

אלישבע777

Well-known member
שלום יערונת,

אפרש כל חלום לחוד ואנא כתבי תמיד כל חלום לחוד.

הפרוש שלי לחלום א' על פיטורין

מאוד נפוץ לחלום חלומות רעים שלא שייכים לזמן הווה שהוא טוב, כמו – חלומות על בחינת בגרות ( או בחינה באוניברסיטה ) שלא התכוננת ( ובמציאות כבר עברת יפה את כל הבחינות מזמן), חלומות על תקלות במכונית שלא היו מעולם ולא יהיה, חלום על אחור לעבודה שלא קרה מעולם, וכל מיני חלומות כל רשלנות שלא היתה.

החלום הזה הוא אחד מאלה. את בתקופה טובה. בעבודה שמעריכים אותך, מרוצים ממך והיחסים טובים וחמים. והנה – חלום שמשקף מציאות הפוכה לגמרי!! בעבר כבר היו אירועים דומים, במקום אחר, בזמן אחד ועברת תלאות דומות ובנוסף בעיות של מצוקה כלכלית קשה.

החלום אומר לך – לשמור על הקיים כי לחזור אחורה זה קורה לפעמים באופן פתאומי. ללמוד מהניסיון לא להגיע למצבים כאלה. להצטיין בעבודה, לשמור קשר עם העובדים ויחס מכבד לבוסים- מה שאת בוודאי עושה ובזכות זה – החלום אינו נבואי אלא משקף דברים שקרו בצורה זו או אחרת בעבר.

החלום אומר לך גם – לעמוד על עקרונות! אם פוגעים בך – לא למחול על כבודך ורווחתך בעבודה! אפילו במחיר של פיטורין. לומר את דברייך בביטחון, כמו שעשית בחלום. החלום אומר לך – לשאת באחריות למה שאת מחליטה. אם החלטת על התפטרות מיידית – תישאי בתוצאות ובכבוד! בחלום את מתפטרת אבל מתבלבלת בדרך ואינך יכולה לצאת מהמקום שאת מכירה היטב. כלומר החלום מזהיר אותך מחרטות. כדי לא להתחרט – עלייך להיות גם נחושה, ספונטנית, עומדת על עקרונות וגם – אחראית למוצא פיך. לא להיות פזיזה. אם החלטת – לעמוד בהחלטה. החלום מראה שאת אכן עומדת על עקרונות ולא נותנת לאחרים להשפיל אותך. אבל כשאת עוזבת – את "הרוסה" ואובדת דרך. יתכן שהחלום משקף חרטות על החלטות שלך, שאולי ניתנו באופן נמהר.

אשמח על חוות דעתך, מה התאים ומה לא . (החלומות אחרים – בעבודה)

אלישבע777

Well-known member
החלום השני על חמותך ז"ל

בחלום מופיעה חמותך ז"ל שבניגוד להוריך ולבעלך, היא היתה נחמדה אליך. אבל בחלום הקצר הזה יש כמה התרחשויות יחד: חמותך מסתובבת בחצר עם קביים גדולים מאוד. היא מתקרבת אליכם, אבל מתעלמת מנוכחותך ומדברת עם בעלך לשעבר. גם את והגרוש שלך – נמצאים באותו מקום ואין ביניכם שום יחס. את נמצאת בסצנה הזאת ,אבל לא משתתפת בה. את משקיפה מהצד. גם בעלך הוא פסיבי לגמרי. לא מתקרב אל אימו, לא מנסה לעזור לה או לשמור עליה. היחידה שפועלת ועושה משהו זו אימו למרות שההליכה קשה עליה.

החלום משקף יחסים שהסתיימו מזמן . בעלך לשעבר שהיה אלים ובלתי נעים כבן זוג, נרגע במהלך השנים והפך מתוקפן או רגזן לאדיש. אדיש אלייך (את לא נחשבת) ואדיש לאימו (במציאות הוא קריר לילדיכם ) , שבחלום היא נכה המתאמצת ללכת. ואם פעם חשבת לבקש ממנו עזרה כל שהיא, ככה הוא יתנהג.

יתכן שהאם הנכה ( והטובה!) משקפת את עצמך בימי זקנה ואז החלום משקף את דאגתך, שילדיכם המשותפים יתנהגו אלייך כמו אבא שלהם.

אשמח לקבל חוות דעת - מה התאים ומה לא.

תודה
אתחיל מהחלום השני - מתחברת מאוד , היחס שלו ממש אדיש אלינו.
אבל
לא מתחברת לשורה האחרונה: אין לי שום חשש או ספק שלא אקבל עזרה מילדי
בקטע הזה אני רגועה ובטוחה.
לגבי החלום הראשון העבודה - אכן מתחברת לכל מילה ומילה.

למעלה