אני עובד דלפק ...
וכאשר יש למנהל משמרת בעיה עם המלצריות אז הוא שם אותי כמלצר ואז אני מרוויח 10 ש"ח לשעה + טיפים. בסוף היום אם עשיתי פחות מ-150 ש"ח טיפים אני נותן 10% למוציא מנות, אם עשיתי יותר מ-150 ש"ח אני צריך לתת 20% למוציא מנות. מה שהמלצרית ההיא עשתה זה שיקרה שהיא עשתה פחות מ-150 ש"ח כאשר הם עשו קצת יותר מ-150 ש"ח. כאשר אני עובד דלפק אני מקבל 18 ש"ח לשעה. עכשיו יש את העבודה השניה שזה אולם אירועים בבני ברק. שם אני מקבל 80 ש"ח לאירוע ו-20 ש"ח טיפ קבוע כלומר סה"כ 100 ש"ח לאירוע (סה"כ 4 שעות שזה יוצא 25 ש"ח לשעה) ולפעמים יש טיפים קטנים שהאנשים בשולחן משאירים. תקחי בחשבון שהעבודה הזו היא שחורה אז הכסף פה נקי, ואני לא תורם חצי מהמשכורת למיסים שגם ככה לא עושים עם זה כלום לטובת האזרח. חודש הבא הזמינו אותי גם לעשות הגברה בהצגה, זו העבודה הכי טובה אבל היא מזדמנת, לא קבועה וכל פעם שמזמינים אותי וזה לא מתנגש עם הלימודים שלי אני אומר תודה לאלוהים כי משלמים שם 30 ש"ח לשעה. ועכשיו נסכם, מלצרית עושה הרבה יותר כסף מעובד דלפק, אין לה כמעט מה לעשות (כי גם אצלנו כמעט תמיד המסעדה ריקה), משלימים לה ל-18 ש"ח, אז תסבירי לי למה לה מותר לשקר ולבכות ובסוף אני נשאר עם כל העבודה המלוכלכת שלה ??? אני לא רואה פה כל סיבה לחפף ולשקר ...