פיטרו אותי.

white kitty

New member
פיטרו אותי.

חזרתי מחופשת לידה בסוף דצמבר, והבוס שלי חיכה 30 יום וביום רבעי האחרון הודיע לי שאני מפוטרת. מעולם לא הרגשתי כל כך מושפלת וחסרת בטחון עצמי. אני בעלת תואר שני ונסיון של שש שנים בתחום שלי. פעמיים עובדת מצטיינת. מה שכל כך אירוני הוא שאני עובדת בחברה שנתיים,חצי שנה לאחר שהתחלתי, חילקו בונוסים וקראו לי לשיחה ואמרו שלמרות שאין לי ותק של שנה הם רוצים לבטא את ההערכה שלהם לפעילות ולהישגים שלי ולכן נותנים לי בונוס. חודשיים אחרי זה הודעתי שאני בהריון. ואז השתנה כל היחס. לא נתנו לי גישה לאנפורמציה חשובה, והקטינו את תחומי האחריות שלי. אתן יודעות, יש לי שני ילדים מדהימים, בעל אוהב ותומך וחברות שמגוננות ומקשיבות, אבל המיצוי העצמי שלך שלא קשור בעשיה המשותפת הוא העבודה ושם קיבלתי את הפגיעה הקשה. אני לא מצליחה להירדם, חושבת מה עשיתי לא טוב ולמה לא אמרתי כך או אחרת איך אני אמצא עכשיו עבודה? השוק כל כך קשה והראיונות, איך אפשר למכור את עצמך כשכל האגו שלך כל כך פגוע? באיזה שהוא מקום אני יודעת שאם המחיר של התינוקת המדהימה , היפה והחייכנית שלי זה העבודה, זה שווה לחלוטין. מידי פעם אי הולכת להריח אותה כדי לקבל קצת ניחומים. היתי לוקחת צידנית לעבודה עם קרחונים ושואבת חלב לאהובה שלי, ומהרגע שפיטרו אותי כאילו פסק הזרם והיא אוכלת תחליף. רציתי רק לדבר אבל כולם ישנים בבית, (אני שומעת רק מציצות מוצץ של שניהם ואת החצי נושם נשימות של שינה) אז כתבתי לכן. שיהיה לכן לילה טוב ורגוע

odeia

New member
מתוקה, זה הזמן לחשוב כמה זה טוב

לכולכם הפחטורים, במקום לשאוב תוכלי לתת לקטנה אישיישיר - הכי טוב לה. תהני ממנה ומדמי האבטלה ואח"כ תחפשי עבודה, ככה את תנוחי קצת וככה הקטנה שלך תקבל גידול של אמא. ישנם בוסים כאלו, שאמהות מפחידה אותם, כנראה שהם לא שווים שתעבדי עבורם. על תוותרי על ההנקה, את מוזמנת לבוא לפורום הנקה לקבל המון תמיכה ויעוץ בנוסף לפורום המקסים הזה.

boringvered

New member
קודם כל שולחת לך ../images/Emo24.gif

ועכשיו - לא מנסיוני אבל מנסיונן של חברות שעברו את זה, אפשר למצוא עבודה. ואם מקום העבודה שממנו פוטרת ממש לא תומך באמהות, אז אולי טוב שכך. ואין משהו שעשית לא טוב. אם העריכו אותך כל עוד לא היית אמא, ומרגע שנכנסת להריון היחס השתנה, אז ברור מה התפיסה של המקום, וזו לא את, זה הם. את תחושת הפגיעה והכאב אני מבינה כי פוטרתי בעבר בזמן קיצוצים וגם אני כל הזמן ישבתי ובכיתי על מר גורלי, אבל הייתי מצד שני חדורת מוטיבציה למצוא עבודה וזה היה ה'פוש' שלי. תחשבי למה להרגיש שהאגו פגוע - ללכת למקום עבודה אחר ולספר להם שמקום העבודה הקודם פשוט העדיף מישהי שהיא לא אמא לא מעיד על בעיית כישורים, במיוחד אם את מגיעה לראיון עבודה כשכבר יודעים מראש שאת אמא והם בכלל לא מתייחסים לזה כאל בעייה.

שיפסלה

New member
מסכימה עם ורד ../images/Emo24.gif

זו לא את - זה הם. אל תהיי עצובה. נכון שקשה למצוא מקום עבודה. ועוד כזה שיעריך אימהוּת. אבל ישנם מקומות כאלה. (אני זכיתי במקום כזה, אחרי המקום הקודם שרק חיפש איך לגרום לאנשים להשאר עוד ועוד שעות.) מציעה לך לבדוק את האפשרות לקבל מכתב המלצה מהמקום הנוכחי. ובינתיים תנצלי את פסק הזמן הכפוי עליך תני לילדיך את זמן האמא שבטח חסר להם

Arfilit

New member
תתבעי אותם.

אני לא נוהגת להמליץ על זה - אבל אם באופן כל כך מובהק השתנה היחס עם הכניסה להריון והלידה - אולי יש עילה הניתנת להוכחה.

sipor

New member
אוי זה כל כך קשה.

מבינה את ההרגשה הנוראית שלך, אבל חייבת להגיד שאני מאמינה גדולה מאוד שלמרות שהכל נראה נורא עכשיו בסוף מסתבר שזה היה לטובה. את תקבלי פיצויים ואבטלה, תהיה קצת עם ילדיך ותוך כדי כך תתחילי לחפש עבודה, את יכולה לבכות ולהרגיש רע קצת.. לאט לאט תביני שזה קורה לכל כך הרבה נשים, ללא קשר ליכולת העצומות שיש להם. וחבל. רק שלשום בערוץ 10 בחדשות הייתה כתבה על פיטורי נשים לאחר לידה, ואם את קוראת קצת בפורומים את רואה שכל יומיים שלושה יש הודעה כזאת, ככה שכנראה אנחנו בחברה הזאת התחרותית של היום, "פגומות", אני מקווה להאמין שיש עוד כמה אנשים ישרים שתעבדי אצלהם יעריכו את זה. עם נסיון כמו שלך בטוח תמצאי משהו אולי אפילו יותר טוב.

משוש30

New member
../images/Emo123.gif קודם כל זה מרגיז בטירוף

בעיני זה פשוט נורא! בכל מקרה שני דברים שבטח כבר אמרו לך א. אני בטוחה שתמצאי עבודה שבה מתחשבים גם באמהות ומקבלים אותן בזרועות פתוחות. ובסופו של דבר עדיף לא לעבוד במקום שעושה לך פרצופים רק כי את אמא. ב. יכול להיות שזה לטובה ותמצאי משהו הרבה יותר מוצלח ג. תתבעי את האם-אמא שלהם כי אם אני זוכרת נכון אסור להם לפתר אותך חודש אחרי חזרה לעבודה אבל כדאי לבדוק את זה לעומק. גם אם מותר להם ויש לך דרך להוכיח שהם פיתרו אותך בגלל הלידה תתבעי אותם. @$%$%^%&^!!!

sipor

New member
נכון עד כמה שידוע לי רק אחרי 45 יום

והם חייבים להודיע מראש חודש. ככה שזה נראה לא תקין.

Arfilit

New member
אבל זה הכסף הקטן...

אם אני זוכרת נכון (וזה ממש לא התחום שלי - אז אולי אני טועה) - הכסף הגדול הוא באפליה.

למעלה