פיטריה ברגל

sara_00

New member
פיטריה ברגל

שלום , יש לי מאז כשנתיים פטריה ברגל , בכף הרגל באזור הכריות. בעבר שמתי משחות שונות וזה לא כל כך עזר וזה הרבה יותר ממה שהיה לי בעבר. רופא אחד נתן לי משחה וכדור שיש לקחת שבוע שלם וזה באמת עזר אבל אחרי שבועיים זה חזר שוב. אתמול הייתי אצל רופא אחר שנתן לי משחה וכדורים בשם : טריקאן 150 לקחת במשך שישה שבועות פעם אחת בשבוע. רציתי לדעת מכיוון שבעלי סובל גם מאותה בעיה אבל באזור הציפורניים הוא קיבל בעבר מרופא אחר את הכדור הזה ונאמר לו שהוא צריך לעשות כל שבועיים בדיקות דם, לי לעומת זאת הרופא לא אמר שיש צורך בכך ואף אמר כי לכדור הזה אין שום תופעות לוואי והוא אינו מסוכן לכבד, ואף טען כי לטיפול בפטריות באצבעות הרגלים זה בדרך כלל לא עוזר. אינני יודעת אם לקחת או לא, האם יש צורך בבדיקות דם, האם תוכל לייעץ לי לגבי כדור זה . תודה מיכל.

Dr Yaniv

New member
טריקאן לפטריות

1 הכדור רשום לפטרות בגוף אך לא בציפורן (היתה תקופה ב"לאומית"שזה היה הכדור היחידי מהדור החדש ואז נתנו אותו לציפורן 2 בכל כדורי פטריות יש סיכוי קטן להפרעה בכבד-הסיכון קטן יותר בכדורי NG-הדור החדש (היקרים) 3 בטיפול קצר-לא נחוץ בד"כ בד דם בטיפול ארוך -ציפורן-כן נחוץ בברכה ד"ר יניב

למעלה