פיטריות שמפניון ג'מבו ממולאות
10 פיטריות שמפניון ג'מבו. 10 תפוחי אדמה קטנים לאפיה. המילוי: 1 חזה עוף. 2 בייצים. 2-3 כפות פירורי לחם. 2 כפות שום כתוש מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה וחריפה כמון. לרוטב: 2 שמנת מתוקה 1/2כוס חלב. 50 גרם חמאה. חצי שקית פטריות שמפניון פרוסות קפואות או סלסלת פטריות. מלח פלפל לבן אגוז מוסקט. ההכנה: 1. את הפטריות מנקים/ שוטפים ומסירים את הגבעול. 2. הכנת המילוי: במג'ימיקס: גבעולי הפטריות, חזה העוף חתוך לחתיכות גדולות, טוחנים יחד לעיסה אחידה. מוסיפים את הבייצים, התבלינים ופירורי הלחם ומערבבים עוד מספר רגעים לאחידות. 3. ממלאים את הפטריות עם בגעה קטנה ומסדרים בתבנית. 4. את תפוחי האדמה מבשלים בקליפתם עד לחצי ריכוך, קולפים ומוסיפים לתבנית שלמים או חצויים לפי בחירה אישית. 5. הכנת הרוטב: את הפיטריות מפשירים בקערה עם מים ומסננים. 6. על אש קטנה ממיסים את החמאה ומאדים בה את הפטריות מס' רגעים, מוסיפים את השמנת והחלב ומביאים לרתיחה, מתבלים מבשלים דקה שתיים טועמים אם יש צורך משפרים טעמים ומוזגים על כל תכולת התבנית. 7. אופים מכוסה עם נייר כסף כ 30 דקות בתנור שחומם ל 180-200 מעלות, מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ 10 דקות עד להשחמה קלה. בתיאבון.
10 פיטריות שמפניון ג'מבו. 10 תפוחי אדמה קטנים לאפיה. המילוי: 1 חזה עוף. 2 בייצים. 2-3 כפות פירורי לחם. 2 כפות שום כתוש מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה וחריפה כמון. לרוטב: 2 שמנת מתוקה 1/2כוס חלב. 50 גרם חמאה. חצי שקית פטריות שמפניון פרוסות קפואות או סלסלת פטריות. מלח פלפל לבן אגוז מוסקט. ההכנה: 1. את הפטריות מנקים/ שוטפים ומסירים את הגבעול. 2. הכנת המילוי: במג'ימיקס: גבעולי הפטריות, חזה העוף חתוך לחתיכות גדולות, טוחנים יחד לעיסה אחידה. מוסיפים את הבייצים, התבלינים ופירורי הלחם ומערבבים עוד מספר רגעים לאחידות. 3. ממלאים את הפטריות עם בגעה קטנה ומסדרים בתבנית. 4. את תפוחי האדמה מבשלים בקליפתם עד לחצי ריכוך, קולפים ומוסיפים לתבנית שלמים או חצויים לפי בחירה אישית. 5. הכנת הרוטב: את הפיטריות מפשירים בקערה עם מים ומסננים. 6. על אש קטנה ממיסים את החמאה ומאדים בה את הפטריות מס' רגעים, מוסיפים את השמנת והחלב ומביאים לרתיחה, מתבלים מבשלים דקה שתיים טועמים אם יש צורך משפרים טעמים ומוזגים על כל תכולת התבנית. 7. אופים מכוסה עם נייר כסף כ 30 דקות בתנור שחומם ל 180-200 מעלות, מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ 10 דקות עד להשחמה קלה. בתיאבון.